Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

E reja shqiptare nuk ha mishin e derrit, rrihet nga i shoqi, vjehrri e vjehrra

Bari, 10 Shtator 2011 NOA – Pėr shkak tė besimit, por pse jo, edhe pėr faktin se mishi i derrit i pėrket njė kafshe tė pistė dhe shkencėtarėt kanė provuar se shfaq rrezikshmėri tė lartė pėr shėndetin, njė grua e re shqiptare ka vendosur tė mos e konsumojė.
    Por pėr kėtė nuk kanė qenė dakord as i shoqi, as vjehrri dhe as vjehrra. Ndaj dajaku ėshtė parė prej tyre si mundėsi pėr ta ndalur.
    Ngjarja pėrfshin njė familje emigrantėsh shqiptarė tė cilėt prej kohėsh jetojnė nė Bari tė Italisė, nė lokalitetin Bitritto, 10 kilometra larg qytetit Bari.
    Gruaja myslimane, besimtare qė zbaton ritet fetare myslimane, ėshtė e martuar me njė 39 vjeēar po ashtu shqiptar i cili punon si artizan.
    Ditėn e djeshme ndėrsa ndodheshin nė shtėpi dhe po drekonin. Ishte e frikėsuar se mos ndodhte sėrish e njėjta gjė: Ajo do tė refuzonte tė hante gjellė me mish derri, i shoqi, vjehrri dhe vjehrra do tė nxeheshin dhe do ta qėllonin.
    Dhe vėrtet ashtu ndodhi. Pėr tė disatėn herė me radhė edhe dje 30 vjeēarja u dhunua psikologjikisht dhe fizikisht nga i shoqi, pikėrisht pėr shkak se nuk donte tė hante mish derri.
    Por kėtė radhė skena ndodhi nė sy tė djalit tė tyre dyvjeēar dhe kjo e irritoi shumė nėnėn e cila doli nė dritare dhe klithi pėr ndihmė.
    Nė pak minuta nė vendngjarje kanė mbėrritur forca policore. Ata arrestuan 39-vjeēarin nėn akuzėn e dhunės psikologjike dhe fizike ndaj bashkėshortes.
    Gruaja e dėmtuar u dėrgua nė spitalin lokal ku mjekėt vendosėn kurim 20 ditor nėn kujdesin e tyre.
    Sakaq, prindėrit e 39-vjeēarit tė arrestuar u denoncuan penalisht dhe ndiqen nė gjendje tė lirė pėr dhunė verbale ndaj nuses sė tyre.
    e.t/NOA

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Mishi i derrit qenka moll sherri .
    Familje psikopatesh !

Ne familjen time mami ime se ha mishin e derrit , jo per religion por s'ia duron dot eren. E blente ekstra vetem per pjesen tjeter te familjes , sa e gatuante vrap dush

PS.Uroje ti denojne dhe mish derri mjes, drek, darke ne biruc
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 14-09-2011 mė 15:28
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Gjynah qenka martuar ne nje familje injorantash.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Qfare maniakesh!

Mire qe i paskan dalur ne ndihme te ngrates,e paskan shpetuar nga ata.!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    edhe kjo e paska mar burrin kaur

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk besoj tekete qene vetem kjo arsyeja. Sinqerisht tani vjehrres dhe burrit i leverdis me mire ti kursesh se ti harxhosh. Burri ate do qe gruaja te mos haje fare mish. Te mbaje trupin ne forme.

Burri im as e ben dysh fjalen po ti them une haje ti berxollen time se kam vendos te mos haj mish derri.
    Sherret zakonisht ndodhin pse ha dhe jo pse s'ha. S'ma mbush mendjen te jete vetem kjo arsyeja qe ai dhunon gruan. Sa per fetare ai te tille e mori besoj, nuk u bo e tille ne nje familje ateiste.
    Feelings change - memories don't.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk besoj tekete qene vetem kjo arsyeja. Sinqerisht tani vjehrres dhe burrit i leverdis me mire ti kursesh se ti harxhosh. Burri ate do qe gruaja te mos haje fare mish. Te mbaje trupin ne forme.

Burri im as e ben dysh fjalen po ti them une haje ti berxollen time se kam vendos te mos haj mish derri.
    Sherret zakonisht ndodhin pse ha dhe jo pse s'ha. S'ma mbush mendjen te jete vetem kjo arsyeja qe ai dhunon gruan. Sa per fetare ai te tille e mori besoj, nuk u bo e tille ne nje familje ateiste.
    bravo mia..hera e pare qe po arsyeton..hera e pare qe nuk dole duke bertitur '' ja cka jane kafshet shqiptare '''..hera e pare qe e vure ne dyshim nje lajm...bravo...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    bravo mia..hera e pare qe po arsyeton..hera e pare qe nuk dole duke bertitur '' ja cka jane kafshet shqiptare '''..hera e pare qe e vure ne dyshim nje lajm...bravo...
    Mos u nxito malsor se nuk perkraha dhunuesin. Thjesht thashe qe besoj se do kete patur dhe arsye te tjera qe e rrifte ai.
    Sidoqe te jete dhuna asnjehere nuk eshte e justifikueshme si ndaj gruas apo ndaj burrit. Njerezit e dobet perdorin dhunen, te logjikshmit arsyen.
    Feelings change - memories don't.

Injoranca nuk ka brinje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    po kjo ne kohe krize dashka mish qengji

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •