Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Grei
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    25

Exclamation Kerkoj ndihmë për të gjetur një sallë studimi në Tiranë!

Pershendetje anetare te forumit,problemi im eshte shume i thjeshte.
    Jam 18 vjec,djale dhe ne kete moment maturant ne nje prej gjimnazeve te tiranes.

Per shkak te disa problemeve jo te rendesishme per temen,nuk mund te studioj me ne shtepi.

Gjate veres kam qene 3 muaj ne gjermani dhe atje per te studiuar,nderkohe po studioja gjuhen,shkoja ne nje bibloteke e cila ishte e pajisur me salla te medha studimi te vendosura ne disa kate te nderteses.

Kam nevoje per nje ambjent te tille,ku te kem mundesi te studioj deri ne ore te vona pa u nderprere pasi pervecse matures duhet te mesoj gjithashtu per provimin e gjuhes gjermane,niveli C1 per tu pranuar ne universitet,te cilin duhet ta shkruaj gjate muajit dhjetor.Prandaj kam nevoje per nje ambjent te tille.

Kam provuar tek bibloteka qendrore e tiranes por ajo nuk ishte e pajisur me salla studimi.Pyeta tek bibloteka e lagjes por ajo mbylles ne oren 4 te drekes.

Une qendroj me shtepi prane sheshit avni rustemi,tek pazari i ri.Ju lutem te me tregoni nese prane kesaj zone ndodhet ndonje vend i tille ku te kem mundesi te studioj i qete.Gjithashtu nese vendi ndodhet me larg jeni te mirepritur ta shkruani ate.

Ju faleminderit te gjitheve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Rektorati, prane Korpusit. Aty gjen nje salle studimi shume te mire! Ne pergjithesi eshte qete!

i/e regjistruar Maska e JACK FOLLA
    Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    120
    I vetmi vend ku mund te studiosh deri vone naten eshte tek pika e Llotos qe ke poshte pallatit.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    @G.D
    Duhet te permbushesh ndo1 kriter per tu futur?

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Rektorati te Korpusi mbyllet nga ora 7 e darkes.

Provo njeherë te Salla e Bibliotekës Kombëtare ( te Pallati i Kulturës, ku është Opera). Pyet se në çar ore rrinë hapur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar më parë nga Grei Lexo Postimin
    @G.D
    Duhet te permbushesh ndo1 kriter per tu futur?
    Asnje kriter!

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Grei , per fat sallat publike te studimit jane me orar , nje gje qe mund te rekomandoj une eshte te qendrosh ne konvikte , sepse aty do gjesh salla ku mund te studiosh deri ne c'ore te duash konviktet besoj e di ku ndodhen .
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ke British Council, ke dhe American Corner, si dhe ke pastaj bare qe jane me libra si Friends. Ke dhe Qendren Sociale.

Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ke British Council, ke dhe American Corner, si dhe ke pastaj bare qe jane me libra si Friends. Ke dhe Qendren Sociale.
    Me thua dot se ku i bie british concil?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •