Illyrian_King, eshte normale qe ky e kerkon serbine te kthehet sepse ka mbetur pa buken e tyre qe ia kane dhene per te spiunuar e ndoshta edhe futur ne gracke shqiptaret qe kerkonin te drejtat, lirite dhe largimin e serbise nga trojet tona. Po e preve nga trupi i tij del gjak i kaltert sllavi....
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Dardania ( Kosova) eshte gjaku qe nuk falet , njerez si ai "natyralisti" etj..jan njerez qe nuk jetojne dote te lire e te punojne per te ardhmen e tyre ne vendin e vet, keta lloj njerezish bejne jet paraziti duke u bere dem te tjereve qe e duan lirin .
Natyralistit i ka shijuar buka qe ja hedh serbi tek kembet ( njesoj si ja hedh qenit) .
Ndryshuar për herë të fundit nga a.koci : 10-06-2011 më 09:57
une mendoi se ky eshte i vetmi antar qe ka dal haptazi qe e kerkon kthimin e serbis ne Kosove
ndersa te till ka shum
dhe nuk eshte veshtir ti njofesh ata zakonisht i urrejn i shajn ishe pjestaret e UÇK-se dhe komandantet e tyre sepse ne kohen e serbit kan qen bashkpuntor te shkaut dhe kan pas previligje te shumta
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ky duhet të jetë ndonjë shkavell që e din shqipën!
nuk eshte i pari jo. mbaj mend se ka qene edhe nje idiot tjeter para pak kohesh..
sdq shikoni cfare thote ky:
mendoj, se persona te tille, moderatoret duhet t'i largojne nga forumi, pasi ata duke shkruar gjera te tilla fyejne dhe perbuzin te gjithe ata shqiptare qe kane qene viktima te persekutimeve serbe.
Vasudhaiva Kutumbakam
Ehu, ata po shkruajnë rregullisht nëpër komentet e artikujve të gazetave shqiptare. Ka një depërtim të fuqishëm sllav këto kohë, dhe të kujton të njëjtin fluks që ndodhi pak para një tragjedie mbarëkombëtare 14 vite më parë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Duke e citu, kundershtu, komentu...e duke i hapur tema te veqanta po e bejme me te rendesishem kete anetar.
Nese nuk merremi me te, do te vyshket. Ashtu si lulja pa uje.
Ai e ben nje postim, e merr nje coca-cola, nje chips dhe fillon e zgerdhihet me ata dhembet e verdhe qe i mban ne hale.
p.s. Mire do te ishte sikur te perjashtohej qe ne postimine pare, por....nejse!
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 11-06-2011 më 08:15
Edhe ne po i "hojm foret" shum shpejte, mire e ko illyrian, e bojm vet te rendesishen po futja bur hicnu atij..........
Krijoni Kontakt