Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Serbofilët në Forumin Shqiptar!

Nuk është vetëm Kastriot Myftaraj ai që deshiron kthimin e Serbisë në Kosovë, të tillë ka edhe brenda forumit:

Citim Postuar më parë nga Naturalist_al Lexo Postimin
    Ik mor ca na duhet njoha e Andorres tani, jemi lodhur me kete gjysem-banana-shtet fallco te SHBA, per mua me mire te kthehet serish Serbi, 1000 here me mire, prania e EULEX dhe ca cobaneve shqiptare jane turpi i popullit qe mjerisht jeton ktu

SERBI KTHEHU, MOS NJIHNI GJYSEM-BANANA-SHTETIN FALLCO KOSOVAR, RROFTE KOSMETI
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Nuk është vetëm Kastriot Myftaraj ai që deshiron kthimin e Serbisë në Kosovë, të tillë ka edhe brenda forumit:

Illyrian_King, eshte normale qe ky e kerkon serbine te kthehet sepse ka mbetur pa buken e tyre qe ia kane dhene per te spiunuar e ndoshta edhe futur ne gracke shqiptaret qe kerkonin te drejtat, lirite dhe largimin e serbise nga trojet tona. Po e preve nga trupi i tij del gjak i kaltert sllavi....
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e a.koci
    Anëtarësuar
    17-05-2011
    Postime
    125
    Dardania ( Kosova) eshte gjaku qe nuk falet , njerez si ai "natyralisti" etj..jan njerez qe nuk jetojne dote te lire e te punojne per te ardhmen e tyre ne vendin e vet, keta lloj njerezish bejne jet paraziti duke u bere dem te tjereve qe e duan lirin .
    Natyralistit i ka shijuar buka qe ja hedh serbi tek kembet ( njesoj si ja hedh qenit) .
    Ndryshuar për herë të fundit nga a.koci : 10-06-2011 më 09:57

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    une mendoi se ky eshte i vetmi antar qe ka dal haptazi qe e kerkon kthimin e serbis ne Kosove
    ndersa te till ka shum
    dhe nuk eshte veshtir ti njofesh ata zakonisht i urrejn i shajn ishe pjestaret e UÇK-se dhe komandantet e tyre sepse ne kohen e serbit kan qen bashkpuntor te shkaut dhe kan pas previligje te shumta
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Ky duhet të jetë ndonjë shkavell që e din shqipën!

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    ani ishalla ktehen serbet ne Kosov, veq mas parti ishalla takohen ne motra te tij edhe ne MAMIN e tij ARSCHLOCH

se kesi tradhtar si ky ka sa te duash, se nana ju ka shkerdhy me serb, e pe at pun i dan edhe serbet

krejt serbija nanen keti drecksau

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    une mendoi se ky eshte i vetmi antar qe ka dal haptazi qe e kerkon kthimin e serbis ne Kosove
    ndersa te till ka shum
    nuk eshte i pari jo. mbaj mend se ka qene edhe nje idiot tjeter para pak kohesh..
    sdq shikoni cfare thote ky:
    Citim Postuar më parë nga Naturalist_al Lexo Postimin
    PO, une deshiroj nga zemra qe regjimi Serb te kthehet serish ne Prishtine se atehere jetoja me mire, atehere kur ende nuk verehej se Shqiptaret jane popull gabel (nese nuk vizitoje Shqiperine kuptohet).
    mendoj, se persona te tille, moderatoret duhet t'i largojne nga forumi, pasi ata duke shkruar gjera te tilla fyejne dhe perbuzin te gjithe ata shqiptare qe kane qene viktima te persekutimeve serbe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ehu, ata po shkruajnë rregullisht nëpër komentet e artikujve të gazetave shqiptare. Ka një depërtim të fuqishëm sllav këto kohë, dhe të kujton të njëjtin fluks që ndodhi pak para një tragjedie mbarëkombëtare 14 vite më parë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Duke e citu, kundershtu, komentu...e duke i hapur tema te veqanta po e bejme me te rendesishem kete anetar.

Nese nuk merremi me te, do te vyshket. Ashtu si lulja pa uje.

Ai e ben nje postim, e merr nje coca-cola, nje chips dhe fillon e zgerdhihet me ata dhembet e verdhe qe i mban ne hale.

p.s. Mire do te ishte sikur te perjashtohej qe ne postimine pare, por....nejse!
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 11-06-2011 më 08:15

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Edhe ne po i "hojm foret" shum shpejte, mire e ko illyrian, e bojm vet te rendesishen po futja bur hicnu atij..........

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •