Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga noc mark deda Lexo Postimin
    Nejse une te dhashe nje shembull nuk te thashe se historia e vertete eshte ne youtube pasi ne youtube cdo shtet ka nje histori sipas qefit te vet... edhe ne
    librat e historise
    e ka te shkruar se turqit e kane prejardhjen nga mongolia.
    pak lexim nuk ben keq.

normal..une kam mbaruar per histori e noci vjen e ma meson historine..hej medet .. gjithsesi perqendrohu tek tema noc..mos kerce sa andej kendej..ndryshe mos hap tema pa lidhje...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    cja fut kot o nuh..e cfare tregtie ne shekullin e 9 paskan bere shqiptaret...apo me sakte iliret..perralla me mbret...

meqe ti mec e paske degjuar keshtu na e bjer edhe neve ta degjojme ketu..po nuk besoj se e ka deklaruar kete gje ndonje personalitet shqiptar i fese islame..a sa per mjekrosha te your tube mund te degjosh gjithfare gjanash ..me mbet me besuar cka flitet internetit e kafeneve vaj halli i historise..

besimi islam ne shqiperi ka ardhe me pushtuesin turk..diku me dhune e diku me joshje ai u be prezent ne trojet shqiptare..a u be mire a keq me ardhjen e tij nuk ka me rendesi tani..ai eshte tashme pjese e kultures tone kombetare... kjo eshte pak a shume e verteta..

nje gje duhet te kesh parasysh..mos i deformo emertimet..turqit nuk kan asnje lidhje me mongolet..edhe nese i ke hale ne sy prap jepi emertimin qe kan..
    hajt na e kallxo ti, se kushedi e din ma mir historine.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    hajt na e kallxo ti, se kushedi e din ma mir historine.
    cka don me dit o drague..une nuk jam historian por ate qe dita ja thash nocit..noci vjen e pyet per llafe bulevardi thjesht me shkru emrin ne forum..nuk eshte forumi sa per te shkruar emrin e as per llafe bulevardi...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    cka don me dit o drague..une nuk jam historian por ate qe dita ja thash nocit..noci vjen e pyet per llafe bulevardi thjesht me shkru emrin ne forum..nuk eshte forumi sa per te shkruar emrin e as per llafe bulevardi...
    se nga e kan prejardhjen turqit nuk me intereson shume.

nuk jena shume kernar qe i ra rruga per Shqipni.

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Turqit vijne nga viset ku sot shtrihet Mongolia dhe perbeheshin nga popuj te ndryshem, prandaj nuk ka asnje gabim!!
    Por edhe ilirėt vin nga India dhe gjuhėn e kan indo....lere ore jarigas se bota ėshtė bėrė pėrshesh qė moti.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    se nga e kan prejardhjen turqit nuk me intereson shume.
    nuk jena shume kernar qe i ra rruga per Shqipni.

kur nuk te intereson atehere pse pyet..apo edhe ti don te shkruash emrin ketu...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kur nuk te intereson atehere pse pyet..apo edhe ti don te shkruash emrin ketu...
    o malsor e lexove titullin e temes, apo do te boesh si i mencem?

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    o malsor e lexove titullin e temes, apo do te boesh si i mencem?
    o drague po me dy fjale ja thash nocit more po ti nuk e ke lexuar ate qe i thash une...feja ka ardhe me pushtuesin tukr..ata e sollen ne trojet tona..diku me force e diku me dredhi na e lan ne dore..shqiptaret e perqafuan si fe dhe sot e kemi prezente ne jeten tone..cfare shkence don tashme..nuk do hyj me detaje ta tregoj se si erdhi aman..nuk po bejme histori..

ke edhe tema te tjera ne kete forum per kete qeshtje..por noci nuk kishte qellim te dinte te verteten por thjeshte ta leshonte nje gur ne detin e trazuar te fese islame..degjojne njerezit llafe poshte e perpjete dhe hajt ti bejme pjese te forumit..prite kur nje dite te lexosh tema se pse e lajne by.then apo pse e presin loqen muslimanet..bahuni serioze aman...

http://www.forumishqiptar.com/showth...ghlight=islami

nese e don hollesishte shko te forumi i historise..do gjesh mjaft shkrime edhe 10 faqesh qe ti ben syte xixa duke i lexu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 16-09-2011 mė 17:32

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Por edhe ilirėt vin nga India dhe gjuhėn e kan indo....lere ore jarigas se bota ėshtė bėrė pėrshesh qė moti.
    Ti sqenke Ilir ?

Sa per info pak ma ndryshe se ato te hoxhes iliret nuk vien nga India po vijn pej pellazgjive , autoktone te Europes me sa dihet shkencetarishte , por zakonishte hoxha din ma shume se shkenca .

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Ti sqenke Ilir ?

Sa per info pak ma ndryshe se ato te hoxhes iliret nuk vien nga India po vijn pej pellazgjive , autoktone te Europes me sa dihet shkencetarishte , por zakonishte hoxha din ma shume se shkenca .
    Milkwaj
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •