Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin

S'eshte degjuar ndonjehere qe kombesia te jete optional, por ne jemi per guiness
    kombesia esht si te te doje kokra e qefit, japonez, kinez,grek, aborigjen, tutu, uzbek, ose indian sioux
    mjafton qe dikush nga keto raca te te jape ca para.

psh greku vet s'eshte per guiness, kur ben census, nuk e le kombesine optional, bile nuk ka njohur ndonjehere minoritete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 17-09-2011 më 08:27

Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin
    kombesia esht si te te doje kokra e qefit, japonez, kinez,grek, aborigjen, tutu, uzbek, ose indian sioux
    mjafton qe dikush nga keto raca te te jape ca para.

psh greku vet s'eshte per guiness, kur ben census, nuk e le kombesine optional, bile nuk ka njohur ndonjehere minoritete.
    Epo bej ca te them une e mos bej si bej une Kshu eshte puna grekut... kur ka gjet shqiptar te mjere qe e pranojne nje gje te tille, bravo i qofte!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po tani ,kush eshte faqezi? pa le, vine dy ministra te jashtem ''miq''njeri ne lindje te Shqiperise na dha mesime si te luftohet korrupsioni ,dhe tjetri ne jug .............si ti bejme mire detyrat e shtepise ,kjo eshte kuje, te te shesin mend dy shtete super te korruptuar e Europes..........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Kushtetuesja, emigrantët festë për vendimin

17 Shtator 2011

ATHINE- Qindra emigrante shqiptarë në Greqi kanë festuar në sheshin qendror të Athinës, vendimin e Gjykatës Kushtetuese për shfuqizimin e dispozitave në ligjin e gjendjes civile, që lejojnë ndryshimin dhe falsifikimin e kombësisë.

Dega e Aleancës Kuqezi në Athinë njofton se të rinj e të moshuar mbas një festë të organizuar për këtë qëllim filluan të marshojnë në rrugët kryesore të Athinës duke kënduar himnin kombëtar dhe duke valvitur flamurin kuqezi.

Përfaqësuesit e Aleancës Kuqezi deklarojnë se marshimi vazhdoi për rreth një orë, ku përmes brohoritjeve u hodhën thirrje në mbështetje të Aleancës Kuqezi. Emigrantët shqiptar në Greqi u shprehën të zhgënjyer nga roli që po luajnë deri më sot institucionet shtetërore, por nga ana tjetër ata vlerësuan lart sjelljen e Gjykatës Kushtetuese.

panorama

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin
    Te pakten kane mbetur akoma burra ne racen e shqiptarit qe s'shohin interesa meskine pushteti dhe leku.

bravo Kreshnik
    shpresoj te jete ajo qe thua ti.

seç kam nje ndjenje qe luan interesi ketu.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •