Keto jane disa fakte qe tregojn se islami po perhapet ne menyre shume te shpejte ne mbare boten e sidomos ne perendim.
Buken thate se kena hanger asnjeher, po ky eshte forum muslimanesh, keshtu e ka titullin, andaj mos prit qe kur te hysh ketu te shikosh ndonje ndeshje futbolli apo mis boten, padyshim se ketu do te gjesh tema per musliman.
Shume veta kur e kane pa se dijetare dhe njerez te krishterizmit e kane pranuar islamin, e kane kuptuar se kjo eshte zgjidhje me e mire dhe jane frymezuar prej tyre.
Ti ndoshta nuk ja din vleren kesaj gjeje, mirepo per keta njerez kjo eshte gjeja me e mire qe u ka ndodhur ne jeten e tyre. Andaj pak respekt dhe me pak tallje do te ishte me e mire per ty.
Ne si musliman ia dojm te miren te gjithe njerezve dhe kemi deshire qe te gjithe te shpetojn nga zjarri i xhehenemit, e ketu ben pjese edhe ti.
Ndoshta me heret ndoshta me vone keto fjale do te kujtohen!
Nejse, si duket po e keqkupton edhe kete. Une te thash se ti ben pjese ne ata njerez qe ua dojm te miren, a une edhe vetes ia dua qe te shpetoj nga zjarri i xhehenemit, kjo nuk d.m.th. se une do te hy ne te, po keshtu thuhet sepse ende skemi shku ne ate bote.
Sidoqoft te faleminderit per mirekuptim, nuk ka asnje ofendim ne shprehjen time ndaj teje, te njejten shprehje muslimanet e perdorin edhe per veten.
Me vjen mire qe e ke shpirtin e bardh, andaj te lutem trego pak respekt per keta njerez![]()
Krijoni Kontakt