Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 133
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga daniieli Lexo Postimin
    O qeveria blu po ti bre thae se ishe musliman nga sllupcani e tani na dole besimtar i jezu krishtit.

Si duekt keta qafirat krishter ne shumicen e rasteve na dalin me te rezikshem se teroristat islamik ,por jan me te fshehur ne veprim ndersa keta budallenjt islamik jane me koke trashe .

fabrika e njejte vetem prodhim i ndryshem me shije te njejte ISLAMIK -KRISHTERIK-CIFUT = TERROR
    E c'fare roli luan ti ne jeten tende...je detektive qe te intereson pikanterit private te forumisteve se nga e kane prindin...apo je Voajer e adhuron voajerizmin dhe fshihesh mbas kacubeve te shohesh ciftet apo forumistet se c'bejne....
    Je i vogel te permendesh gjigand te njerezimit si Jezus.Forumist tre rreshtor , trego edhe Ti nje pikanteri private "Cfare nicku ke pase para se te perjashtohesh nga forumi "
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 09-11-2011 mė 20:14
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-11-2011
    Postime
    64
    Jo nuk me intereon asgje ,por thjeshte desha te zbuloj shume ftyresine tende qe ke ne forum ,nuk dyshoj qe kete rol e luan edhe nd jeten reale , ti bashke me jezu krishtin muhamedin dhe gjithe speciet e llojit tend jeni per ne hale,ky eshte forum ,fshehemi apo jo kete e kemi mesuar nga ti dhe nga lloji yte.
    Nuk kam dale ne kete forum te tregohem i madh apo i vogel ,per mua thjeshte mund te me vijne deri tek k..... si jezu krishti ashtu edhe ti.
    sa per nickun e sheh sa mire qe e din kete pune sepse i ben vete kete lloj marifetesh , aspak nuk dyshoj se ti je chino,pa doreza ,mafia warz eeeeee ky eshte nje forum komunisto-ateist dhe kristo-islamik,te gjithe jeni bere per ne hale .

nese me perjashton ti apo miqt e tu mund te me kontaktosh ne kete e-mail adrese ,sepse nuk i dihet puna ketij forumi DEMOKRATIK
    dkristo@ymail.com

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    .........me larte edhe ti e pranon qe ata u dorezuan mbas rrethimit 25 ditesh,ti thua pa qejf...por kjo nuk ndryshon gje ,nuk ka dorezim me qejf askund....
    Edhe me kompremetuese behet kur fatin e Banu Quraize e krahason me hyrjen e trupave te Muhamedit ne Meke (pervec 2-3 viktimave) ishte paqesor ,pra si fitimtare i fali armiqet e tij te Mekes qe edhe ti me siguri pajtohesh qe ben shume here gjera me te renda ndaj Muhamedit dhe Muslimaneve se sa fisi Hebre ne fjale.....Shtrohet pyetja pse ketu Muhamedi tregoi dhembshuri ? Sepse ishin te tijet,ishte populli dhe fisi i tij dhe si shtetare dhe politikan largepames e kishte te qarte qe nje qendrim i tille do ti sillte popullaritet te gjere ...ndersa hakmarrja e Muhamedit ndaj fisit /fiseve Hebreje eshte qarte e motivuar pershkak se ata nuk pranonin misionin e tij.... Ajo qe nuk qendron eshte ajo qe meshira e Muhamedit eshte e dozuar varesisht nga rrethanat dhe interesat,nuk eshte univerzale por varet nga interesat politike.....
    Ja edhe nje mesele qe rrezullton nga doremarja jote siperfaqesore e ceshtjeve.....

NJE:

....perse u "ekzekutua" Saddami ????

DY:

....."denimi" i ushtareve te fisit te permendur eshte marre ne baze te ligjit ushtarak.....aty ka ndodhur thjesht nje respektim i ligjit, sa do i hidhur ai te ket qene.
    As FAROSJE (grate, femijet dhe pleqet nuk jane ekzekutuar), as GJENOCID nuk i mveshen pejgamberit te muslimaneve ne kete rast, kuptohet, nga analystet, historianet dhe sociologet e shquar te kesaj dynjaje qe miren me ceshtjet me objektivitet, e jo me deshira dhe tendeca politike te anesuara ne dobi te njerit apo tjetrit.

TRE:

.....cfare zorri te madh kane patur muslimanet te rruajn nje akt te tille te te kaluares se tyre, po qe ai akt te ish pare edhe ne syte e tyre si degjenerim ndaj normave dhe rregullave qe ja u ka mesuar pejgamberi i tyre ????, kjo ngase ndodhite mbi fiset hebreje te medines jane te dokumentuara vetem ne histografine islame.

Po te kishe njohuri te tellluara ne tematiken, do te dije ti dalloje punet, por si zakonisht, je i prire per konfrontim, bile me aq verbersi, saqe mer guximin te krahasosh sjelljen ndaj cifuteve me ate ndaj mekkaseve kur e pushtuan muslimanet.

Po de, te kam thene dhe te them edhe njehere, mesoje JETEN e pejgamberit te muslimaneve, te shohesh edhe humanizmin e tije, edhe pastaj jam i bindur se do te diskutosh ndryshe ne keto mjedise.

Atij ja kane falur diellin ne njerin krah, dhe hanen ne krahun tjeter, por ka vdek i shtrire mbi nje qelim ne kasollen e ndertuar me tulla balte.....kalifet e sulltanat deri tek saddami e gadaffi qe hanin nga frutet e punes se tije edhe nevojen e trupit e kane kryer mbi shole te arta.....

Padrejtesia me e madhe eshte, kur krahasohen pejgamberet e Zotit njeri me tjetrin, ky eshte kulmi i marreziese per ate qe e ben. Muslimanet jane te mesuar ti nderojn pejgamberet, pa asnjecfare rezerve, ngase ata vetvetiu njeri me tjetrin jane respektuar pa rezerva.

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    E di qe nuk ke nevoje per para dhe te uroj te besh miliona,mua nuk me prishet qejfi aspak...1 euro per ty ishte nje sulm "nen brez" me qellim - te atij lloji qe ti i ke merak...por per ata qe thone publikisht qe jam i pasur dhe kam shum para ne Tetoven tende i thone Selak ( katundare ).....
    ...Roli, shoku im i dashur, MOS u ngut, se keqkuptimet qe i ke edhe me tjeret (apo mendon se nuk i ke, perpos me shokun tone te perbashket !!!) i ke nga ngutesia.......une NUK KAM THAN QE JAM I PASUR, por thashe qe kame MJAFT para....ngase ti ishe i mendimit se une paguhem per kete qe bej.....pastaj, edhe nese me paguan dikush, atehere duhet ta beje kete nje institut apo shoqate shqiptare, ngase kame mare persiper detyren e shenjte GJITH ANTISHQIPTARET e forumit shqiptare ti bej SHQIPTARE......kush e shan islamin, eshte automatikisht ANTISHQIPTARE, ngase 90% e shqiptareve jane musliman.....ta pret radaka kete matematik ???

tungi

PS: ti edhe ne tetove nuk paske qene.....se do ta dije, se pasanikeve nuk ju thuan "seljaka" por "vjedhaduta".....
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Ti duhesh te dish qe une shkrimet e tuaja histerike nuk i lexoj,vetem i leshoj sy shkel e shko dhe shoh qe je budallepsur prap,ke fyer,ke treguar narcizoizmin tend te semure,ne nje shkrim ke shkruar dhjetra kontradikta....dhe ke treguar intelektualizmin tend siperfaqesor qe anetaret mesatare te ketij forumi eksitohen....por me shkrimet e tilla mirret ne menyre sistematike anetari Jarigas qe eshte penicilin per Ty... e pranoj qe je ti anetari i vetem ketu qe me shkon ne nerva dhe nuk kam durimin te te pergjigjem...

*Zoteri , problemi yt eshte ky: Ti mendon qe je nje orator i mire dhe nuk sheh vehten qe je ne balte.....keshtu pra,fjalet e gjuhes se zjarrte te shkruar ne karte !!!
    ...kjo eshte per mrekulli...

.....hysterizmi shihet ne reagimet e juaja, ku zakonisht ju le pa pergjigje, keshtuqe zhyteni ne fantazma te stilit "si pula pa kry".....njerit nuk i interesoj se Kanuni i Leke Dukagjinit eshte pjelle indirekte e islamit, por nje nenreshte i nje nenneni.....e teje, nuk te intereson se te shpaloj deficitet ne njohurite, por sa para ka Nuh Musa dhe stili i te shkruarit tim......

Penicilini jam une, qe ju bej pershesh.....aq shume, saqe vereni kontradikta ne shkrimet e mia, por per cudi nuk dini ku te kapeni e ti shpaloni ato kontradikta......do te ish per poziten e juaj nje pune e mire ajo, ngase me kontradiktat do te mund te me dobesoni poziten......pra, urdhero dhe pune te mbare....

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Jari u dorezua ne debatin per krishterizmin, tash mundohet te na shes pallavra ketu.
    Vertet Lņmo??!! Per t'u habit qe e paske kuptuar vetem ti kete......kujdes, se pastaj te kerkoj provat une, hoxhe me zile!!
    Sa'd ibn Muadhi shkoi te jehudet dhe ua terhoqi verejtjen mos te thejn mareveshjen dhe mos t'iu shpallin lufte muslimaneve, ata filluan te tallen, e thyen mareveshjen dhe u shpallen lufte. Shume e qarte. Pastaj muslimanet ua keputen koka nje nga nje te gjithe "ushtareve" te tyre. Shume e qarte edhe kjo jari. Keshtu e ka lufta.
    Qysh, qysh, Lņmo??!!"Filluan te tallen, e thuen marreveshjen dhe pastaj u shpallen lufte....??"......ahahahahahaha.....po edhe femijet e ēerdhes nuk i hane te tilla gomarlleqe, o hoxhe efendi!!
    Ne gjithe ate paēavuren qe shkruajte me lart, del ne pah vetem nje gje : Muhamedi qe s'ishte medinas, beri nje "traktat" ku detyronte me zor ēifutet vendalinj qe t'i jepnin haraē!!
    Eshte njesoj sikur Turku te quante kosovaret tradhetare nese nuk e ndihmojne ne lufte kunder tepelenasve!! Kjo eshte "logjika" e gjakatarit....!
    A e ke degjuar fjalen e urte: Pa lufte nuk mund te sjellesh paqen. Lufta e drejte sjell paqe. Iu desht krejt botes ta luftoj Hitlerin ne luften e dyte boterore per te sjellur paqe.
    Pike se pari, nuk eshte fjale e urte, hoxhe me zile! Pike se dyti,Krishti dhe Gandi deshmjone te kunderten!
    Pike se treti, edhe Hitleri , po ashtu si Muhamedi, luftoi ēifutet.......une ta pata thene se Muhamedi eshte si Hitleri, po ti hiē........Hoxhe me zile!
    Jarigos Krishteros Amigos
    Hoxha qenka edhe shakaxhi....eh,Lņm Mazllum Teveqeli....!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ......do te ish per poziten e juaj nje pune e mire ajo, ngase me kontradiktat do te mund te me dobesoni poziten......pra, urdhero dhe pune te mbare....
    Po de, te kam thene dhe te them edhe njehere, mesoje JETEN e pejgamberit te muslimaneve, te shohesh edhe humanizmin e tije, edhe pastaj jam i bindur se do te diskutosh ndryshe ne keto mjedise.
    Per ne protokoll, Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise.....islami ka sukses, se e ka burimin e paster si uji qe del nga gurri...kjo nuk do te kish qene keshtu, po qe se mos kishin qen muslimanet konsekuent ne punen e tyre.....

http://www.forumishqiptar.com/showth...=138569&page=2 postimi 39
    Nese per ty nuk eshte kunderthenje(kontradikte) te quash humanist nje person qe ka zhdukur ata qe jane te nje "fare" tjeter, me vjen keq per ty Tunxh, por duhet te kesh probleme mendore per te cilat eshte me i specializuar qeveriablu!! Une merrem vetem me ata qe i ka budallepsur feja e turkut osmanlli!!

......kush e shan islamin, eshte automatikisht ANTISHQIPTARE, ngase 90% e shqiptareve jane musliman.....ta pret radaka kete matematik ???
    Sipas kesaj "matematikes" tende, Tunxh efendi, nese 90 % e popullit ka koleren, kush shan koleren duhet te jete "automatikisht" antishqiptare??!! Kush ta ka mesuar kete logjiken e "shumices" ty Tunxh, Muhamedi a??!! Po myslimanet a nuk ishin pakice ne Meke e ti prape u jep te drejte qe shanin idhujtaret(shumicen)??!!
    Kjo quhet kunderthenje (kontradikte) logjike, Tunxh efendi!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Vertet Lņmo??!! Per t'u habit qe e paske kuptuar vetem ti kete......kujdes, se pastaj te kerkoj provat une, hoxhe me zile!!
    Qysh, qysh, Lņmo??!!"Filluan te tallen, e thuen marreveshjen dhe pastaj u shpallen lufte....??"......ahahahahahaha.....po edhe femijet e ēerdhes nuk i hane te tilla gomarlleqe, o hoxhe efendi!!
    Ne gjithe ate paēavuren qe shkruajte me lart, del ne pah vetem nje gje : Muhamedi qe s'ishte medinas, beri nje "traktat" ku detyronte me zor ēifutet vendalinj qe t'i jepnin haraē!!
    Eshte njesoj sikur Turku te quante kosovaret tradhetare nese nuk e ndihmojne ne lufte kunder tepelenasve!! Kjo eshte "logjika" e gjakatarit....!
    Pike se pari, nuk eshte fjale e urte, hoxhe me zile! Pike se dyti,Krishti dhe Gandi deshmjone te kunderten!
    Pike se treti, edhe Hitleri , po ashtu si Muhamedi, luftoi ēifutet.......une ta pata thene se Muhamedi eshte si Hitleri, po ti hiē........Hoxhe me zile!
    Hoxha qenka edhe shakaxhi....eh,Lņm Mazllum Teveqeli....!!
    ....nje reagim tipik i stilit "neper lakna".....jooj jari.....

Shume thjesht, na deshmo ti lalush, PERSE U EKZEKUTUA SADDAMI....dhe folim me tutje.....

A pap pap pap...cfare argumente.....hitleri i ndjeki cifutet, por haron te tregosh se ish cifut te konvertuar kane qene edhe sahab......dmth. me nje fryme deshmon edhe per islamin edhe kunder islamit, dhe vetveten nuk e quan me "zile" ???, o ti je me "canga" jo me "zile", me "canga" si te notre damit je ti, o jahu..........joooj.....ghandi solli liri me paqe....aman pasardhesit e ghandit kane bomben atomike dhe jane ne lufte te panderprere me kashmirin, dhe e kane akoma te ndare popullaten e vete ne kater klassa, cka na ish ajo puna e ghandit ???, me sheqer e me kamxhik, apo cfare ???.....a sheh ti ma larg se hunda ???, se paku para hundes qe ta kam keput qe moti duhet me pare.....po nejse, matematike e rrende kjo puna e islamit dhe nje ish muslimani me komplekse.....

Ah ja u hangsha argumentet juve bilbilave, i keni si llokum i keni....

hajt tungi.....
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Nese per ty nuk eshte kunderthenje(kontradikte) te quash humanist nje person qe ka zhdukur ata qe jane te nje "fare" tjeter, me vjen keq per ty Tunxh, por duhet te kesh probleme mendore per te cilat eshte me i specializuar qeveriablu!! Une merrem vetem me ata qe i ka budallepsur feja e turkut osmanlli!!
    ....aaaaah, a kesisoj kontradiktash keni ndermend.....ah ja u hangsha kontradiktat une juve......mire, shume bukur.....

Cifute ka akoma edhe sot, bile ne mes te muslimaneve, nen mbrojtjen e muslimaneve, qe punojn me muslimanet, kunder muslimaneve....tralal e trili...te krejt bojave.....kurse numri i cifuteve ne europen perendimore (ku synojm te hijm edhe ne) ka rra nga MILIONE ne dhjetra mije....vjena si qender urbane dhe kulturore me nje nam mbi 300 vjecare ka patur lagje te terra cifute, une kam banuar bile ne afersi te njeres.....nga 10% cifut kemi rra ne 0,5 %......kesaj i thuan FAROSJE......kurse perkundrazi, muslimanet i kane mare ne mbrojtje cifutet....

E kesaj i thua "kontradikte".......auuuuuch.....na vrave o jari, na myte....

Sipas kesaj "matematikes" tende, Tunxh efendi, nese 90 % e popullit ka koleren, kush shan koleren duhet te jete "automatikisht" antishqiptare??!! Kush ta ka mesuar kete logjiken e "shumices" ty Tunxh, Muhamedi a??!! Po myslimanet a nuk ishin pakice ne Meke e ti prape u jep te drejte qe shanin idhujtaret(shumicen)??!!
    Kjo quhet kunderthenje (kontradikte) logjike, Tunxh efendi!!

...o intelektual me "canga", mos u hin perpjesetimeve fantastike.....nuk krahasonen mollat me dardhat......benu njehere i "mencur" se na cave barkun....

Hajt tash pas meje:

A e madhe e shtypit, a e vogel e shtypit: SHQIPTARET JANE POPULL MUSLIMAN....ta kame shkruar 1000 here kete, dhe do ta shkruaj deri ate dite kur do te behet truri perfundimisht "qull", se per tu drejtuar nuk ka shanca....pra, KOLERA jeni ju bibilushat.....natyrisht se edhe margjoranca nuk ka te drejte, por ajo e padrejte e margjorances zgjat sa te numerosh deri ne 10, e jo 600 vjet.....o llogjiko......ta hangsha llogjiken une teje......ke edhe ndonje "kontradikte gjeniale", hajt se nuk kam qesh boll sot.....

hajt tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....aaaaah, a kesisoj kontradiktash keni ndermend.....ah ja u hangsha kontradiktat une juve......mire, shume bukur.....

Cifute ka akoma edhe sot, bile ne mes te muslimaneve, nen mbrojtjen e muslimaneve, qe punojn me muslimanet, kunder muslimaneve....tralal e trili...te krejt bojave..
    Per ne protokoll, Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise.....islami ka sukses, se e ka burimin e paster si uji qe del nga gurri...kjo nuk do te kish qene keshtu, po qe se mos kishin qen muslimanet konsekuent ne punen e tyre.....

http://www.forumishqiptar.com/showth...=138569&page=2 postimi 39
    ...ke edhe ndonje "kontradikte gjeniale", hajt se nuk kam qesh boll sot.....
    Mua me mjafton kjo Tunxh efendi.....mund te zgerdhihesh tere diten tashi!!!
    Jarigas

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •