Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 133
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga daniieli Lexo Postimin
    genjeshtra o nuho, genjejne qe te dyte , a me thua pak cfar eshte kjo fjale RAHMETLIA??
    ......kur dikush "i ka palu" (adem mikullovci tek "buka e kosoves", shih you tube), ka "vdek", eshte bere per rahmet (ne kuptimin e fjales do me thene MESHIRE, ndodhet ne meshiren e Allahut).....e ne shenje respekti i ndjeri thiret "rahmetli"......chino na eshte perjashtuar nga forumi, ne kete senz eshte bere per "rahmet".....andaj edhe kujtesa ime me shume respekt ndaj tij, rahmetli Chino....

i ke edhe keto thenje popullore:

- rahmet ku i ka ra koci (nese i ndjeri ka lan ndonje fjale te mencur, dhe kur i citohet cdohere me kete parashtese)

- rahmet per se gjalli (nese personi qe ka lane fjale te mencur, akoma eshte gjalle)

tung
    albanish by nature

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Qeveriablu: Shko lexo pak histori do ta shohesh, Gjergj kryqalia ka vrare dhe masakruar shqiptar, sikur te ishte shpifje nuk do ta thoshte ai Doktori i Historise ne TV...
    Aha,ti nuk di gje po ka thene nje historian ne nje film dokumentar.Keshtu biseda behet ne rruge apo ne xhami ketu nese sjell nje teze duhesh mbrojtur me referenca te pa panshme dhe duke e argumentuar.Pra,me kurse kohen dhe bjer referenca te kohes se Skenderbeut qe vertetojne vrasje shqiptaresh.

Mirepo kjo s'te konvenon, sepse daja yt krishter eshte ne pyetje, ateher standardet ndryshohen, dhe thuhet idiotizem i tille si: Ska pasur ateher shqiptare musliman, si si qeveriablu?? Haj perserite edhe niher te lutem se u kenaqa duke qeshur!
    Daja i bie qe te kesh dike te aferm ,te gjakut dhe do e mbrosh por TI ce ke Muhamedin ,daje nuk e ke ,gjak nuk je me te.I bie qe e mbron nga interesi apo me mire te them nga indoktrinimi
    Bukurija e personalitetit dhe vepres se Skenderbeut qendron na ate qe nuk ka nevoje te mbron askush.... Ai gjindet ne piedestalin e popullit Shqiptar.

Mirepo e verteta dhemb!!
    Dakord,por ti kete e verteton me cdo postim qe sjell ketu.

Une hajmalia nuk shkruaj qeveriablu, nuk eshte mire, une fryej vetem me Kuran, eja tek une mbylli syt dhe dot lexoj Kuran nja gjysem ore, krejt demonat qe i ke ne trup do te fillojn te kercejn, do te habitesh me vetveten
    Edhe "leximin me kuran" edhe demonet qe i sajoni varja maces ne bisht.Pse fryen me kuran te te shtohen te arrdhurat ,sa euro kerkon qe te hapesh kuranin per njerez te till te mjere....
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    O edepsez, Sa'd Ibn Muadhi ishte gjykuesi ndaj tyre me pajtimin e tyre, ata vet thonin: jo Muhamedi te na gjykoj, po Sa'di!!!
    Po kuptohet qe do te gjykonte Sad ibn Muadhi ,"punet e pista" ju lihen te kryejne njerezve ne hierarki me te ulet-qe i madhi ti laj duart te dal i paster.Enderro TI se dikush ne territorin qe kontrollonte Muhamedi mund te sjellte vendime kok ne vehte pa pelqimin e Muhamedit.E kjo e ytja me larte eshte edhe me qesharake "Ata (Hebrejet) vet thonin-te na gjykoj Sadi e jo Muhamedi" si ore nuk i besonin njeriut me te madh te njerezimit ,eshte nder te te gjykoj Muhamedi.Pra,sipas teje Sadi ibn Muadhi ishte me i madh se Muhamedi-je i papare Islaminfo !!!
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Aha,ti nuk di gje po ka thene nje historian ne nje film dokumentar.Keshtu biseda behet ne rruge apo ne xhami ketu nese sjell nje teze duhesh mbrojtur me referenca te pa panshme dhe duke e argumentuar.Pra,me kurse kohen dhe bjer referenca te kohes se Skenderbeut qe vertetojne vrasje shqiptaresh.

Daja i bie qe te kesh dike te aferm ,te gjakut dhe do e mbrosh por TI ce ke Muhamedin ,daje nuk e ke ,gjak nuk je me te.I bie qe e mbron nga interesi apo me mire te them nga indoktrinimi
    Bukurija e personalitetit dhe vepres se Skenderbeut qendron na ate qe nuk ka nevoje te mbron askush.... Ai gjindet ne piedestalin e popullit Shqiptar.

Dakord,por ti kete e verteton me cdo postim qe sjell ketu.

Edhe "leximin me kuran" edhe demonet qe i sajoni varja maces ne bisht.Pse fryen me kuran te te shtohen te arrdhurat ,sa euro kerkon qe te hapesh kuranin per njerez te till te mjere....

1. Biseda eshte e mire-argumentuar, kjo eshte dicka qe historianet e pohojne dhe dicka qe historian te tjere e "arsyetojn", disa me rrethanat kohore, disa me "luften e shejte kishtare" e keshtu me rradhe, madje vet letra qe ia dergon Skenderbeu Sulltanit eshte thjesht "thirrje krishtere" ku krishterizmi eshte kryesorja e muhabetit, shqiptaret as qe permendet vetmse pak!

2. Daja i bie se je nip krishteresh, per kete eshte daja yt, mirepo personaliteti nuk mbrohet vetemse eshte daje apo kam lidhje gjaku, personaliteti mbrohet per shkak te personalitetit, keshtu se paku ndodhe tek njerezit e mencur. Andaj shkelmimet tuaja per Personalitetin me te madh ne bote dhe me me ndikim Muhamedin a.s. jane thjesht pallavra e fjale kafenesh, e jo e kunderta.

3. Skenderbeu ka "bukuri" tek krishteret, sepse ka bere "kryqezate" te shenjte kunder cdo jo-krishteri, po qofshin ata edhe shqiptare, sic e verteton historia. Kjo tregon se ti ke standarde te dyfishta dhe si duket dajallaret e krishter te kane lene me shume mbresa, per ate i simpatizon.

4. O i shkrete, une nuk fryej me Kuran, edhe ata qe fryejn nuk fitojn asgje prej saj, po une per ty "do te beja nje perjashtim" vetem e vetem "ta vertetoj se ti ke demona"...

E lem vendin e takimit dhe te lexoj Kuran pak ty symbyllurazi, do ta shohesh kur te fillosh te kcesh dhe mos ta kontrollosh vetveten, nese deshiron edhe te incizoj, s'eshte problem. Kjo ishte SFIDE per ty, une skam profesion "fryerjen". Ndoshta pasi te largohen "shejtanat" i sheh punet ma mire.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Po kuptohet qe do te gjykonte Sad ibn Muadhi ,"punet e pista" ju lihen te kryejne njerezve ne hierarki me te ulet-qe i madhi ti laj duart te dal i paster.Enderro TI se dikush ne territorin qe kontrollonte Muhamedi mund te sjellte vendime kok ne vehte pa pelqimin e Muhamedit.E kjo e ytja me larte eshte edhe me qesharake "Ata (Hebrejet) vet thonin-te na gjykoj Sadi e jo Muhamedi" si ore nuk i besonin njeriut me te madh te njerezimit ,eshte nder te te gjykoj Muhamedi.Pra,sipas teje Sadi ibn Muadhi ishte me i madh se Muhamedi-je i papare Islaminfo !!!
    Aman mor xhan, e zdrite krejt. Shume nivel te ulet po tregon. Une te paraqes fakte historike sipas historise se "Iben Is'hakut" "Ibn Hishamit" "Vakidiut" e te tjere, a ti i kundershton me idiotizma te tipit "Enderro, genjeshtra, pallavra" e ku ta di cka.

O i ngrate, Sa'd Ibn Muadhi kishte muhabet me jehudijt, andaj ata shpresuan se ai do te sillet ma but me ta, dhe e kushtezuan Muhamedin a.s. qe ai te gjykonte mbi ta, e jo Muhamedi, duke shpresuar "se do te gjykonte jo sipas tradites se tradhtareve".

Mirepo Sa'di gjykoi "mu ashtu sic e donte tradhtia e tyre" dhe sipas "regullave ushtarake", Muhamedi a.s. nuk nderhyni aty aspak, dhe pasi qe e tha fjalen, e miratuan muslimanet fjalen e tij dhe e zbatuan, i keputen kokat e tradhtareve "nje nga nje", madje as nuk u nguten. Pike.

Sa'di nuk ishte ma i madh se Muhamedi a.s. sipas meje, po jehudijt nga inati se pranonin gjykimin e tij, oh i mjeri ti, a me kesi akuzash ke mbet te mbrohesh???

Pranoje disfaten dhe eja tek une "tet fryej pak" hahahaha.

P.S: Nuk e kam profesion, po sfide per ty!!

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Vendimi eshte mare per arsye ushtarake dhe mbaroj meselja !!!
    Jo,nuk mbaron meselja,propozon te mbaroje sepse nuk ndihesh rehat ne nje fushe te tille.Sakteso cilat arsye ushtarake dominonin qe nje grup njerezish te rrezikonte pozitat e Muhamedit aq shume qe te mirret vendim extrem per c'farosjen kolektive te meshkujve ,nga aspekti ushtarak tregom sakte c'fare rrezikshmerie paraqesin 700-800 njerez keq te armatosur ,dhe ndegjo margaritarin e NUh Muses kane qene te rrezikshem edhe mbas dorezimit ,edhe mbas fitores se forcave pro Muhamedane paraqesin rrezik 800 persona ...spjego qarte perse nuk u debuan dhe nuk u carmatosen...spjego qarte pse te vriten kur me debimin do te arrihej i njejti rezultat do te eliminohej gjoja rreziku i nje grup njerezish....trego qarte si duhet te sillemi me armiqet qe dorezohen....
    Logjika yte qe fisi ne fjale paraqiste rrezikshmeri te larte per sistemin Muhamedan varja ne bisht ndonje qeni ne Wien...
    Keto pune i kam diskutuar axha para 10 viteve me disa ekstremist kishtare gjerman, te cilet perpikerisht rresht pas reshti mi kujton edhe ti. Gjuha e juaj eshte e njejte, qe rezullton nga burimet e njejta. Ne aspekte ushtarake dhe morale, nuk eshte bere nje veper qe mund te denohet. Problemi i juaj eshte se, perse e beri ate nje "profet".....ja, Isau nuk do ta kish bere nje gje te tille....nga kjo matematik e klases fillore na del se Isau eshte profet, Muhamedi eshte i rrejshem.....tere muhabeti sillet rreth ketij perfdundimi.....dhe shuj, ose lexoje Ibn Ishakun, aty i ke burime e VETME mbi ceshtjen e cifuteve te medines......
    Ti ndaj meje nuk je axhe dhe nuk me intereson se me cfar njerez flet ne forume.Cilat jane arsyet qe ti perdor per te etiketuar extremist fetare dike ,edhe une nga kendi im te quaj nje mbrojtes i nje krimi -kjo eshte edhe me keq se te jesh extremist....perse kenveshtrimi yt eshte legjitim,perse...bashkebiseduesit e tuaj gjerman kane te drejte meqenese nuk tregon nje i derguar i zotit meshire AI kompremetohet teresisht...mire de une te prura Ishaq -biografija me e hershme e Muhamedit ,c'ka se ke te qarte...

Nuk na sqarove PERSE u ekzekutua Saddami me shoket, perse u bene cifutet e konvertuar sahab te Pejgamberit....
    Kete me Sadamin sqaro me mire se nuk mund te hy ne lavirintet e mendjes sate se c'ka mendon ...sa i perket te konvertuarve Hebre qe ju jane ofruar Muhamedit ,asgje per te cuditur .Keto gjera behen per shkak te interesave konjukturale te dites -mire eshte te jesh pjestare i oborrit mbreterore....kaluan disa persona Hebre te tjeret me mire pranuan ti vrisnin se sa te pranonin misionin e tij...tentimi ne fillim i Muhamedit qe te falen drejt Jeruzalemit ishte potez interesi i Muhamedit qe ti josh Hebrejet,por ata nuk i varen veshin fare dredhirave te tilla...he,me trego ku gjindet mllefi i Muhamedit ne Kuran mbas refuzimit te tille nga Hebrejet...ne te njejten kohe trego ku gjindet ne Kuran ,ne cilen sure udhezimi i Allahut per vrasjen e fisit Banu Quraiza...urrdher per vrasje nga Zoti !!!
    Apo, me mire per konvertimet e ndonje Hebreu lexo historine e Ben Casit -do te shohesh ne menyre plastike se cdo te thote ajo....
    andej edhe nuk ju vjen turp te beni krahasime mes mollave dhe dardhave (nuk krahasohen isau me muhamedin)....
    Mire e pranon qe nuk krahasohen Jezu krishti dhe Muhamedi ,pajtohem edhe une...si mund te krahasohet misioni i meshires,dashurise dhe faljes me mision qe jipen urrdhera vrasje...tani vetem te caktojm nivelin e besueshmerise se njerit dhe tjerit...
    Muslimaneve nuk ju lejohet te luftojne vetem ne mbrojtje, nuk ta kam thene kete !!!
    Pra ju lejohet te sulmojne dhe te bejne agresion,keshtu thua ...ku mbetet argumentimi yt qe \ Islami eshte besim qe tregon tolerancen
    mua interpretuesit e shumte te Kuranit me thone qe lufta kufizohet vetem ne vetmbrojtje...
    E potencoj edhe nje here, nuk ka historian qe e vlereson sjelljen e muslimaneve si te padrejte (kuptohet, ne saje te rrethanave dhe kohes).
    Mendon per masakren e fisit Banu Quraize,lexo Nuh,lexo....leri pallavrat dhe burimet apologjetike Islame ...nuk te duhet per problemin ne fjale as nje historian,,, ketu bisedohet per etiken dhe moralin ...

Sote e kesaj dite ekzekutohet ligji mbi tradhetine ne lufte si nje nder ME TE RREPTIT......
    Po,po tradheti -etiketo dike tradhetare sipas tekeve tua dhe mandej pergatit terrenin per masakra...edhe Mekasit ben tradheti ndaj Muhamedit me vet refuzimin e misionit te tij -ky refuzim Mekas eshte edhe me i rende sepse refuzuan fjalen e perendise qe shperdante Muhamedi dhe korrekt eshte ti quajm tradhetare dhe ti denojm konform kesaj ..por per ta ky denim mungon...si thone ne Tetoven tende "me afer eshte gusha se fusha"
    Eshte abzurde islamit me gjith referencat qe i ka ti mveshen epitete antihumane, kete mund ta beje nje njeri pa piken e kultures.
    Kulture nuk ke fare TI qe behesh avokat i djallit dhe mbron krimin.
    Nuk jemi duke folur per histori jemi duke marre nje rast,ngjarje te rende qe eshte i implikuar direkt Muhamedi ku qendrimi i TIJ ja ul nderin dhe moralin njerezor,per legjitimitetin hyjnore as nuk flase ajo eshte e qarte.Pergjigju ku mbetet dinjiteti njerezor Muhamedan kur lejon te vritet nje fis i tere i parendesishem nga rrezikshmerija ushtarake e me vone te kete legjimitetin te na ofroj te vertetn.Si mund te transferohesh prej nje denuesi te pameshirshem dhe te kesh pas shpirtin e paster si parakusht per pranimin e ajeteve hyjnore...Zoti nuk do sjelle ajete personit qe ka ne ndergjegjen e vet vrasje krijesash- nuk ka fakte qe ka marre pjese personalisht ne exekutime por por meqenese insiston qe eshte problem ushtarak atehere i bie edhe qe te mbaje Pergjegjesi komanduese si komandant...Askend Hitleri me sa dihet nuk vrau personalisht aske-por kete e bene ushtaret e tij nen urrdhera te tij dhe mban edhe sot pergjegjesin komanduese te milionave viktimave.Si do ja hiqesh Muhamedit pergjegjesin komanduese ? krimi i krye fajtori duhet gjetur ...

Leri ne kete pike te flasin vet jehudet.............edhe ki nje fakt, qe te denuncon si joserioz, si sharlatan.......nuk je as ne piken me te vogel i afte te komentosh vepren e pergjithshme, e ku me ate ne detaje, te Muhamedit alejhiselam. NUk ke shanc nga preokupimet dhe nga paragjykimet qe i ke ne kete pike.
    Sharlatan dhe kunderthenes amatoresk ne kete mes je TI zoteri.Jo, ti nuk ke paragjykime por je i indoktrinuar teresisht.Lexoj edhe burimet Hebreje mos ki merak ti kete, mua me intereson fenomenet pare nga te gjitha anet..e ti nuk sheh tabllon ne teresi....

Ja ku e verteton ate per te cilen edhe te akuzoj....pra, GJITH konstrukti i yt mbi natyren e Muhamedit te arabise lidhet ne rolet e tija ose si "politikan" ose si "pejgamber", qe te dyja nuk shkojn ???.........dhe kjo duke u bazuar ne Isaun alejhiselam..... e sheh sa i dobet je ???....cka me NATYREN E PERGJITHSHME te pejgmabereve tjere ???, ti pra i MOHON gjith pejgamberet e meparshem ???.....pse nuk e krahason ketu Muhamedin me Sulejmanin ???...ku e ke objekivitetin o Roli ???
    Tregom ti mua sakt pse duhet bere kompromis mes "politikanit" dhe te "derguarit te zotit" duhet ndare misionin ne dy pjese qe te mundemi te arsyetojm krimet e politikanit Muhamed.Duhet ndare sepse komprimitohemi.
    Sakt the- PO i mohoj te gjithe "pejgamberet" e meparshem edhe Jezu krishtin,une nuk jam i bindur qe ka jetuar Jezu krishti por fjalet ne dhjaten e re qe i mvishen nje personi te tille nuk mund te hudhen poshte nga njerezit qe mbajne ne zemer humanizmin dhe dashurine dhe thjesht eshte e vetmja rruge qe njeriu mund te jetoj i denje pa u perlyer me mekatet e kesaj bote...Islami nuk eshte kjo rruge ....
    Dorezimi i mekkes eshte bere ne baze te marreveshjes qe u thur me heret ne Hudebije !!!, edhe Banu Kuraiza kishte marreveshje me muslimanet, ata e thyen !!!, tentim i i yt per te krahasu molla me dardha nuk shkon ketu....
    U dorezuan edhe Banu Quraize dhe...perse denimi kapital...
    Pergjigju eskivues pyetjesh- Pse Muhamedi fali Mekasit qe ben nje mije te zeza ndaj tij dhe nuk fali fisin Banu Quraize... pergjigju ore,pse turperohesh..
    .
    ....apo don te na thuash se ish "human" vetem ndaj fares vet ???......kjo nuk qendron, ngase ai edhe ka patur grua cifute, ka patur sahabe cifut, dhe sot e kesaj dite qytetet muslimane kane mehalla cifute qe i kane mbrojn, dhe do ti mbrojn deri ne diten e kijametit...
    Kjo eshte vetem nje pjese e pergjigjes "qe Mekasit ishin te vetet" pergjigju edhe pjeses tjeter te pyetjes....Muhamedi nuk kishte grua Hebreje por roberesh...
    ....muslimanet e respektojn Isaun si pejgamber, dhe i recitojn ne namaz suret qe e mbajn emrin e tij para se ti perulen Allahut....kurse une perzonalisht DJALIT tim ja kam lan emrin e Isaut, djalin e madh ma quajn ISA.....ti thjesht nuk ke njohuri o Roli....sinqerisht....
    Nuk ka nevoje per intimitete private...Muslimanet nuk respektojne Jezu krishtin ,e di une mantren tuaj ,mos u ben merak....e djalit nuk ja ke lene emrin sepse adhuron Isen (Jezusin) por ashtu eshte tradita ...me mire do ishte te lesh emer te vertet Shqip...por nejse ,le te rroj i lumtur...

Pak merite ka Muhamdei te respektohet ???
    E c'ka propozon ti ta shpallim Hyjni...
    Muslimanet nuk jane si jehudite.....ne presim koka
    Kjo eshte e vertete dhe bukur e thene sipas tradites "BanuQureizme" dhe ne praktike e zbatuar

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .....si thua, a mundet a ??.....po edhe rahmetli chino nuk besonte ne zot, aman Krishtit ja krunte pak nga pak prej merakut ( per bela rahmetlia ish edhe nga gjakova).....interesant kjo puna e reinkarnimit.....mund te kesh te drejte, sepse chinon e kishim "jurist" e ki tjetri na ka dal "doktor i medicines"....
    Shiqo Xhaxhi Nuh ti ke deshire te prezentohesh si njeri i madh dhe i drejte,me nje fjale njeri korrekt e per hire te ketij atributi duhesh te thuash qe Une Qeverijablu nuk kam asgje me ish anetarin Chino TI kete e dine shume mire...me di me emer dhe mbiemer ,ku jetoj dhe cka punoj....pra, behu i madh nje here dhe demanto kete shpifje....
    E si dukem do te shohesh kur do te takohemi ne Wien....mos ki merak une do i paguaj pijet / kafen edhe pse ti je shume i pasur ....

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-11-2011 mė 11:46

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga daniieli Lexo Postimin
    genjeshtra o nuho, genjejne qe te dyte , a me thua pak cfar eshte kjo fjale RAHMETLIA??
    Mire ti citues i paftuar u paraqite si Anti te gjitheve si u transferove ne lepis te kepuceve te Nuh Muses qe eshte nje dogmatik i prere Islamist.
    20 postime qendrove ne pikpamjen tende asnjanese dhe aq pate kondicion..
    Ik fshi qyrret se je i vogel te marrish pjese ne beteja te medha...Nuha eshte i zoti vet te mbrohet pa kuazi ndihmen tende

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    1. Biseda eshte e mire-argumentuar, kjo eshte dicka qe historianet e pohojne dhe dicka qe historian te tjere e "arsyetojn", disa me rrethanat kohore, disa me "luften e shejte kishtare" e keshtu me rradhe, madje vet letra qe ia dergon Skenderbeu Sulltanit eshte thjesht "thirrje krishtere" ku krishterizmi eshte kryesorja e muhabetit, shqiptaret as qe permendet vetmse pak!
    Cilen bised ore te argumentojm ,ti je sjellesi i Tezes (nuk thuhet bisedes) se coroditur qe Skenderbeu vrau 30.000 shqiptare musliman dhe ti per detyre ke qe te sjellesh argumentimin,referencat edhe ate nga burime vendore,nga burime te jashme dhe referenca tjera percjellese.Mandej trego numrin e pergjithshem te popullates Shqiptare te asaj kohe ne vecanti burime ku shihet numri i popullates Shqiptare ne ate kohe te bere Musliman.Duhesh te bjere se paku vitet kur u bene keto masakra,pjesmarresit e operacioneve ndeshkuese,aproksimativisht numrin e viktimave ,zonat ku u shtri ndeshkimi.Jehona ne vendet fqinje per ndodhira te tilla sepse behet fjale per ngjarje te renda qe do shperdaheshin ne rejon doemos.Figurat me te njohura te vrare ne anen e Muslimaneve Shqiptare te asaj kohe moedomos duhej te kishin egzistuar meqenese ti i paraqet si nje shtrese e konsiliduar ne trungun Shqiptare,sa musliman Shqiptare mbeten mbas nje operacioni te tille.....kjo do ishte e mjaftueshme qe te mirret ne shqyrtim ,pergjigja juaj ashtu tha nje historian anonim ne nje emision dokumentar jane te tipit argumentime hadithore

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Aman mor xhan, e zdrite krejt. Shume nivel te ulet po tregon. Une te paraqes fakte historike sipas historise se "Iben Is'hakut" "Ibn Hishamit" "Vakidiut" e te tjere, a ti i kundershton me idiotizma te tipit "Enderro, genjeshtra, pallavra" e ku ta di cka.
    Po ashtu edhe une po ju them ,qe te ishe pak me intelegjent nuk do sjellje shkrimet e Iben Ishakut ato pikerisht dokumentojn krimin ne vend qe te rispjegoni Ishakun ju thoni qe ngjarja eshte e vertet ,e akuzoni vetveten ,mos hy ne debate kur nuk din si te mbrosh nje gje...
    O i ngrate, Sa'd Ibn Muadhi kishte muhabet me jehudijt, andaj ata shpresuan se ai do te sillet ma but me ta, dhe e kushtezuan Muhamedin a.s. qe ai te gjykonte mbi ta, e jo Muhamedi, duke shpresuar "se do te gjykonte jo sipas tradites se tradhtareve".
    Aha, don te thote qe Sad ishte me i bute se Muhamedi atehere i bie qe Muhamedi me fjalen tende te jete me i eger.Si ore me i eger dhe i dhunshem ju e paraqitni si njeri te bute dhe te meshirshem....
    Mirepo Sa'di gjykoi "mu ashtu sic e donte tradhtia e tyre" dhe sipas "regullave ushtarake", Muhamedi a.s. nuk nderhyni aty aspak, dhe pasi qe e tha fjalen, e miratuan muslimanet fjalen e tij dhe e zbatuan, i keputen kokat e tradhtareve "nje nga nje", madje as nuk u nguten. Pike.
    Dhe ti te merr mendje qe ky far Sadi do te guxonte ti lironte te dorezuarit....pershkrimi i juaj i masakres qe ngadal ja keputen koken tregon qe ti je Sadist sepse cdo denim kapital kryhet shpejt e TI me endje potencon "ja prene kokak ngadal" .... drejtesi Islame...

Pranoje disfaten dhe eja tek une "tet fryej pak" hahahaha.

P.S: Nuk e kam profesion, po sfide per ty!!
    Jo ,bota moderne dhe e arsimuar nuk mirret me budallalleqe te tilla si "fryerje me lexim nga Kurani" por per simptoma te tuaja si pelqim sadizmi preferohet ndihme profesionale mjekesore edhe ate hospitalizim...

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •