Shife cfare problemi kane pasur e kane gjetur gjoja arsye per mishin derrit. Rob te trashe do zoti nuk kthehet me tek ata ajo te shofi jeten e vet.
Shife cfare problemi kane pasur e kane gjetur gjoja arsye per mishin derrit. Rob te trashe do zoti nuk kthehet me tek ata ajo te shofi jeten e vet.
I LOVE GOD
j&g
Si fillon lajmi. Hahhahahhhaha. Cjanė kėto lajme more aman, shkenca kėshtu shkenca ashtu. Cila shkencė ? Andej nė azi edhe minjtė i hajnė e po na bėjnė tėrrci vėrrci. Nė vėndet e ftohta derri dhe dhjami i derrit janė jetike dhe kanė qėnė e do jenė pjesė e menusė. Lajm koti, propagandė me fut nė sherr dynjanė, se ata kanė lujt mendsh pėr tjetėr gjė, por jo pėr mishin e derrit.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Kjo eshte krejt muhabet paragjykimi dhe dhune per shkak te nje bindjeje qe ka nje person. Ka njerez qe nuk e konsumojne mishin fare, apo lloje te caktuara mishi dhe nuk besoj qe i takon dikujt te ushtroje dhune ndaj tyre. P.sh. une nuk me pelqen te ha mishin e deles, apo dhise...ne fakt tani koheve te fundit ha mish shume pak, tani dikush duhet te me perzihet hahahhahahah lope bre, kafshe
Nuk e ha mishin e qingjit?!!!
Shyqyr qe nuk te kam gru se t'kishim rreh natje n'promje une me krejt familjen...bam njoni, bum tjetri. lol
Te kisha gjujt prej ballkonit bre bre bre....s'po di cka me t'thon
--------------
Nje shprehje ne nje film me kishte fut thelle ne mendime sa i perket konsumimit te mishit. I ofruan ati haverit mish ne tavoline...'jo tha ai, faleminderit shume por nuk ha asgje qe ka pasur fytyre me heret'. Ate dit nuk hengra mish.
Te nesermen ia futa ni hamburger te madh, serish. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 15-09-2011 mė 04:59
Mire e kan pasur atlantet(Atlantiset)qe se kan perdoru fare mishin, edhe skan pa endrra fare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 15-09-2011 mė 05:12
un besoj se arsya ka qen dicka tjeter edhe jo mishi derrit
Partizoni
Krijoni Kontakt