Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 98
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2011
    Postime
    104

Sa prej jush jeni bere miq ne jeten reale, pas njohjes ne forum?

He na tregoni pak. Dihet qe shume prej jush kane shume kohe qe aktivizohen ne forum, dhe jane bere me njeri-tjetrin si miq te vjeter. Por a jeni njohur realisht me ndonjerin nga "miqte e forumit"?
    Po ta keni vazhduar shoqerine edhe me tej ne rrjete te tjera sociale (Facebook, msn, skype, etj) me dike te njohur ne forumin shqiptar, u ka ndodhur? Le te bejme nje statistike te vogel se a funksionon ky forum si nje lidhes i rendesishem social midis anatreve te tij.

Une po ju jap shembullin tim. Personalisht vazhdoj te mbaj shoqeri shume te mire me njerin nga antaret e forumit, Homer. Jemi "shperngulur" ne facebook dhe msn prej kohesh, dhe madje zhvillojme dhe nje projekt bashke. Kemi tipa te perputhshem dhe besoj se kam gjetur nje shok shume te mire.

Po ju?
    Mariushka

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Njerezit qe ja vlejne jane te rralle , keshtu qe le te themi asnje

Por me vjen mire kush ka gjet ndonje shok/shoqe .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    per mua forumi eshte pjese e jetes reale.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    I Ka ik koha miqve te Virtualitetit ) Un skam asnje personalisht

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    fizikisht nuk jam njohur me asnje forumist/e

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Edhe une mgjs kam rreth 10 vjet qe militoj ne FSH (me shkeputje te perkohshme) nuk kam asnje miqesi reale. Me thene te drejten, une s'kam as miqesi virtuale me antaret e tjere ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    as nji se nuk kam hy ketu me gjet shoke hy kot sa me kalu kohen.........
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    fizikisht nuk jam njohur me asnje forumist/e
    Aaaa mos gėnje. Tani nuk themi qė jemi bėrė miq, po njėherė jemi ulur nė tė njėjtėn karrige nė kinema.

P.S Jam gjallė.
    -

Miqėsitė lindin gjithmonė nė mėnyrė tė natyrshme, madje na ndodh shpesh herė edhe tė mos e mbajmė mirė mend ēastin, se si vėrtetė lindi miqėsia me njerėz qė as i njihnim mė parė. E njėjta gjė ndodh edhe nė mėnyra tė tjera komunikimi, sepse fundja edhe pse kėtu themi qė jemi rėndom nė komunikim virtual, nė tė vėrtetė jemi njerėz real, dhe ato qė shkruajmė e shprehim - janė pjesė e asaj qė jemi, me pozitivet dhe tė metat qė kemi secili prej nesh. E duke qenė kėshtu, nė mėnyrė tė natyrshme lind edhe miqėsia me anėtarė tė cilėt diskutimi me ta, ėshtė gjithmonė kėnaqėsi.

Fundja, gjithmonė tėrhiqemi nė mėnyrė tė pavetėdijshme, me ata anėtarė qė gjejmė gjėra tė pėrbashkėta, njė ndėr kėta gjėra tė pėrbashkėta ėshtė edhe se njerėzit qė janė tė vėrtetė nė atė qė shprehin mes fjalėve- mendimeve tė tyre, qė do thotė se janė po ata njerėz tė vėrtetė edhe pasi bėjnė dalje nga forumi- nė jetėn e tyre tė pėrditshme, do krijojnė edhe miqėsi me po ata anėtarė, qė janė edhe ata tė vėrtetė, e ndėrsa ata qė vuajnė nga ērregullime personaliteti do i'u ecė biseda me ata qė kanė tė njėjtin problem.

Kur jam rregjistruar nė forum, as ma mori mendja se do krijoja nė mėnyrė tė natyrshme afrimitet me ndonjė anėtar, duke qenė se kisha pėrfunduar nė kėtė forum vetėm nga teoritė konspirative
    E kėshtu, shumė natyrshėm krijova miqėsi me dy anėtarė, njerėz tė mrekullueshėm, tė cilėt tashmė mė kanė parė edhe nga pamja, se sa thjesht komunikimi. Sikur t'i kisha nė qytetin tim, do i kisha takuar shumė shpesh, por fundja miqtė janė aty edhe kur ti ke nevojė tė flasėsh me dikė, tė kėrkosh kėshilla, tė shkėmbesh mendime, pėrvoja, tė komunikosh edhe nėpėrmjet fjalėve sesa thjesht tė jesh aty fizikisht, sepse fundja fjalėt janė vetė njeriu. Nuk thuhet kot: Nė fillim ishte vetėm fjala...

Jam me fat, qė nga FSH - sot kam dy miq tė mrekullueshėm

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Kam bere disa me shume se 2 me pak se 5.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •