Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...shoku jarush,

Me se miri, dhe me e shendetshme per teje do te ishte qe thjesht te me injorosh, se mund te rreshqasish ndonjehere e na behesh me musliman se "mjekroshat"....
    S'mund te injorohet nje qen qe te kafshon pa pushim....!
    ...pikerish "serbishtja" eshte mjeti rhetorik i imi, i cili e shkakton tek teje ate efekt, qe ti sa kohe je duke u munduar te shpalosh tek une....te kujtohen "levrimet e skenderbeut ndaj sulltan muratit"???.....
    Pra, aq sa me derrmon syte mua gjuha serbe, po aq te vret ty poshterimi i sulltaneve prej Gjergjit??!!Po ti mjaft qe te ishe pergjigjur Tunxh dhe s'kisha per te ta perseritur me......te djeg shume qe ua leroi sulltaneve??!!(jo "levroi" , rrace analfabeti, por "leroi")!!!
    ... nje person qe eshte thellesisht i indoktrinuar me mendime te huaja (literature kishtare, disa fragmente i njoftova ne repliken me Islaminfon), e me asnje te vetin,
    ...ahahahaah, "mendime te huaja" thote Tunxhi!! Ndersa ti i ke te gjitha autentike, eh Tunxh, bile edhe "subuhanen e kuluvallahun" qe te ka mesuar nena, eshte prodhim i mendjes sende, po ashtu si historia e Shqiptareve qe valevit poshte e perpjete!!!
    qe te kuptoje se "perse u perjashtua" njeri nder forumistet me fjalorin me te piset, me te vrazhde, me banal dhe me kulturen me te dobet ne FSH.....,
    Nuk e di se pse eshte perjashtuar patrioti me i flakte i ketij forumi,por mendoj se ka rene prč e karakterit te tij teper te zjarrte.....fjalori i tij i "ulet" ishte vetem rrjedhoje e provokimeve te atyre shqiptareve me "bishta" e me "rrozga" qe lejohen te frekuentojne kete forum e qe per "ēudi", jane islamike!!!
    jo, pikerisht nga nje person qe mundohet ta shminkat majmun kciren assesi nuk pres mendime objektive.....
    "shminkat"?? Mos doje te thoje "imitoje"??!! Nje analfabeti e turqelie si ti, nuk i takon te flase per nje patriot shqiptar si dom Kēira!!! Ti merru me sulltanat se me Shqiptaret merremi ne.....!!!
    Jarigas

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ...bukur e ke thene kete....UNE KAFSHOJ shoki, nuk bej vetem ham ham....sidomos kesisoj "shqiptare" si puna jote......grrrrrrrrr, oh sa qejf ju kam bre.....per mengjes, per dreke e per darke ju gelltiti.....hic pa ndale....

Pra, aq sa me derrmon syte mua gjuha serbe, po aq te vret ty poshterimi i sulltaneve prej Gjergjit??!!Po ti mjaft qe te ishe pergjigjur Tunxh dhe s'kisha per te ta perseritur me......te djeg shume qe ua leroi sulltaneve??!!(jo "levroi" , rrace analfabeti, por "leroi")!!!....!
    ....kete rradhe isha shum i qarte, dhe shume qarte me ke kuptuar, pra, RUSHIN e ha une, kurse ti mbete me kokrat....pendryshe, pssssst, shuj !!!, se te KAFSHOJ prap.....

...ahahahaah, "mendime te huaja" thote Tunxhi!! Ndersa ti i ke te gjitha autentike, eh Tunxh, bile edhe "subuhanen e kuluvallahun" qe te ka mesuar nena, eshte prodhim i mendjes sende, po ashtu si historia e Shqiptareve qe valevit poshte e perpjete!!!
    ...asaj i thuan "kulture", kurse kjo tjetra ka te behe thjesht me dituri te pergjithshme, dhe dituri te posacme dhe ne detaje.....qe te dyjat te mungojn, e ke shpaluar shpesh here ketu.....historia e shqiptareve qe e ka shkruar enveri dhe tito NUK ESHTE E IMJA.....ato sofizma dhe enderra mund lirisht ti hedhish ne kosh....mua me intereson SKENDER BEU i rilindaseve, e jo gjergj kastrioti i zavalanit apo barletit....

Je, dhe ke qen, dhe do te mbetesh i lire, "vershimin" qe ja bej une historise shqiptare ta kunderargumentosh.....me hahaja dhe hihija nuk argumentohet....

Nuk e di se pse eshte perjashtuar patrioti me i flakte i ketij forumi,por mendoj se ka rene prč e karakterit te tij teper te zjarrte.....fjalori i tij i "ulet" ishte vetem rrjedhoje e provokimeve te atyre shqiptareve me "bishta" e me "rrozga" qe lejohen te frekuentojne kete forum e qe per "ēudi", jane islamike!!!
    ....nuk quhet nje perzon qe shane dhe ofendon 90% te popullates qe i takon PATRIOT, por thjesht, "NACIONALIST", dhe ai karakteri i shfaqur nuk qe i "zjarrte" por i "verber"......patriot jame une, qe mundohem te gjej pajtueshmeri dhe lidhshmeri ne nyjet lidhese te popullit shqiptare ne pergjithesi.....ne gjak, ne kulture dhe ne synyme progresive dhe revolucionare per te miren e popullit.....ne kete kallep nuk ben pjese "lerimi i shqiptareve musliman nga nje shqiptare jomusliman", e as "tavani i vatikanit ne ngjyra ari".....edhe shamia dhe xhamia e madhe e prishtines nuk bejne pjese.....

"shminkat"?? Mos doje te thoje "imitoje"??!! Nje analfabeti e turqelie si ti, nuk i takon te flase per nje patriot shqiptar si dom Kēira!!! Ti merru me sulltanat se me Shqiptaret merremi ne.....!!!
    ...."shminka" eshte nje gjermanizem qe perdoret ne gjuhen truallsore, rrjedh nga fjala gjermane "schminke" qe do me thene "make up" (ti si profi i shqipes ndoshta ke ndonje fjale shqipe per kete)....pra, duke i nxjere majmun kcires "shminka ne ftyre" nuk e ben ate me te bukur.....

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ...bukur e ke thene kete....UNE KAFSHOJ shoki, nuk bej vetem ham ham....sidomos kesisoj "shqiptare" si puna jote......
    .....aahhahahah...a e din ti ē'i bejme qenit te jevgut ne shqiptaret Tunxh??!!
    ....kete rradhe isha shum i qarte, dhe shume qarte me ke kuptuar, pra, RUSHIN e ha une, kurse ti mbete me kokrat....pendryshe, pssssst, shuj !!!, se te KAFSHOJ prap.....
    Qysh, qysh..."ti ha rrushin e une mbetem me kokrrat"??!!!O hajvan Stambolli, po rrushit kokrrat i hahen e jo bersite!!!...ahahahahahah...oj gjoja trashe, akoma nuk e paske kuptuar shprehjen..!!
    ...asaj i thuan "kulture", kurse kjo tjetra ka te behe thjesht me dituri te pergjithshme, dhe dituri te posacme dhe ne detaje....
    Kujt i thua kulture ti Tunxh, "subuhanes e kuluvallahut", a ??!! Aha, tani e kuptova pse e ndjen veten te kulturuar .....

....mua me intereson SKENDER BEU i rilindaseve, e jo gjergj kastrioti i zavalanit apo barletit....
    Ja te dashur forumiste si perpelitet nje krimb turk!!
    I intereson Lord Aleksandri ne turqisht por jo Princ Gjergj Kastrioti, edhe pse behet fjale per te njejtin person qe shkeli me kembe turqit bashke me sulltanet qe ai shkon e i nderon ne xhami!!! Dhe me qesharakja, ky rreh edhe gjoksin per patriotizem...!!

Je, dhe ke qen, dhe do te mbetesh i lire, "vershimin" qe ja bej une historise shqiptare ta kunderargumentosh.....me hahaja dhe hihija nuk argumentohet....
    Per hajvanlleqet jane edhe teper hahajat e hihijat si argument!! Argumentat duhet t'i sjelle ai qe parashtron fakte historike....!
    ....nuk quhet nje perzon qe shane dhe ofendon 90% te popullates qe i takon PATRIOT, por thjesht, "NACIONALIST", dhe ai karakteri i shfaqur nuk qe i "zjarrte" por i "verber"...
    NUk eshte faji i askujt qe 90% i popullates na qenkan myslimane(une mendoj vetem 22%), por sidoqofte, ku eshte ndryshimi midis patriotizmit dhe nazionalizmit??!!
    ...patriot jame une, qe mundohem te gjej pajtueshmeri dhe lidhshmeri ne nyjet lidhese te popullit shqiptare ne pergjithesi.....ne gjak, ne kulture dhe ne synyme progresive dhe revolucionare per te miren e popullit.....ne kete kallep nuk ben pjese "lerimi i shqiptareve musliman nga nje shqiptare jomusliman", e as "tavani i vatikanit ne ngjyra ari".....edhe shamia dhe xhamia e madhe e prishtines nuk bejne pjese.....
    Patriot te cilit i dhemb shpirti per sulltanet qe poshteroi Kastrioti??!!...ahahahahahahh..... eshte me patriot nje dordolec!!
    ...."shminka" eshte nje gjermanizem qe perdoret ne gjuhen truallsore, rrjedh nga fjala gjermane "schminke" qe do me thene "make up" (ti si profi i shqipes ndoshta ke ndonje fjale shqipe per kete)....pra, duke i nxjere majmun kcires "shminka ne ftyre" nuk e ben ate me te bukur.....
    Qashtu Tuxh, mire qe e paske kuptuar se kush eshte profi i shqipes ketu!!
    Kur flet per gjuhen truallsore, ke parasysh gjuhen e analfabeteve ti Tunxh??!!
    Sa per Kēiren, a mund te me shpjegosh se perse e quan "majmun" dhe ēfare ka qe nuk shkon ne ate qe ka thene(perveē formes, kuptohet)??!!
    Jarigas

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    .....aahhahahah...a e din ti ē'i bejme qenit te jevgut ne shqiptaret Tunxh??!!
    ....pssst, mos fol jari, se ta futa shtrembet thuan tetovaret....me fjalte e tua te perdredha, si shume here....

.....
    Qysh, qysh..."ti ha rrushin e une mbetem me kokrrat"??!!!O hajvan Stambolli, po rrushit kokrrat i hahen e jo bersite!!!...ahahahahahah...oj gjoja trashe, akoma nuk e paske kuptuar shprehjen..!!
    .......auuuuch, prap ne cep u kape....jo de, une e kisha ndermend REMIN E RUSHIT, kurse ty ato kokerzat qe bjerin per toke.....apo qe mbeten ne tepsi kur e ngren rremin.....

.....
    Kujt i thua kulture ti Tunxh, "subuhanes e kuluvallahut", a ??!! Aha, tani e kuptova pse e ndjen veten te kulturuar .....
    ...natyrisht....edhe "rakija" eshte kulture.....por edhe ajo eshte "turke".....vaj me det vaj.....kurse "tradhetia" qe ja u ben stergjysherve nuk eshte kulture, ajo quhet "servilizem"....

.....
    Ja te dashur forumiste si perpelitet nje krimb turk!!
    I intereson Lord Aleksandri ne turqisht por jo Princ Gjergj Kastrioti, edhe pse behet fjale per te njejtin person qe shkeli me kembe turqit bashke me sulltanet qe ai shkon e i nderon ne xhami!!! Dhe me qesharakja, ky rreh edhe gjoksin per patriotizem...!!
    ...jari....edhe ne gjith ngjyrat e ylberit ta shkruash, nuk e ndryshon mesazhin e percjellur, qe si duket te djeg me shume se "serbishtja"......po pra, pikerisht, mua me interesin Skender Beu.....natyrisht jo ai qe ka pre e masakru shqiptare....ate mbaje per vete.....dhe kuptueshem, PATRIOTI jame UNE, jo ti.....ti je nje servil i klases ulet....qe te kane manipuluar me "tavanin me ngjyra te arte" te papes ne vatikan....patrioti nuk e quan shqiptarin musliman "turk", nuk e mohon realitetin per t'ja bere qejfin vetvetes....per me bere "bajram" me vetveten....

.....
    Per hajvanlleqet jane edhe teper hahajat e hihijat si argument!! Argumentat duhet t'i sjelle ai qe parashtron fakte historike....!
    ...fakte ???...shaloje kalin, dhe vershoj tokat shqiptare me nje fletore dhe nje laps ne dore, dhe shkruaj mbi folklorin shqiptare.....ato jane fakte.....

.....
    NUk eshte faji i askujt qe 90% i popullates na qenkan myslimane(une mendoj vetem 22%), por sidoqofte,
    ...sipas statistikave zyrtare te vatikanit ???....oooooo Allah, heren tjeter lesho ne vend te shiut TRU nga qielli.....edhe ai qe e pin rakine eshte MUSLIMAN, vetem ne kohen gjate dehjes eshte "jashta imanit".......ne statistika zyrtare edhe anetaret tjere te familjes sate jane "musliman".....hic mos mbaj dert....

.....
    ku eshte ndryshimi midis patriotizmit dhe nazionalizmit??!!
    ...ti je i "trash".....nuk besoj se je ne gjendje ta kapish dallimin, por ja nje shembull plastik:

AMERIKA.....eshte shtet me shume "kombesi"...

....nese tash na del nje amerikan dhe thot une jam NACIONALIST, ai patjeter me kete do te identifikohet si "irlandez", "gjerman", apo se paku "i bardhe" ne sense fetare.

...nese del nje aziat dhe thot, se une jam PATRIOT, atehere ai eshte me i besueshem se ai qe thot "une jam nacionalist"....

je ka kupton turce ???

.....
    Patriot te cilit i dhemb shpirti per sulltanet qe poshteroi Kastrioti??!!...ahahahahahahh..... eshte me patriot nje dordolec!!
    ...jari, sinqerisht, ku ke ti pergatitje intelektuale te vleresosh shkallen e patriotizmit tim ???, a ??...une bile ti kam dhane nofkat e mia ne forumet gjermane, konsultohu me ndonje qe e din gjermanishten dhe vershoni aty do shkrime.....e te shohesh, se cki babushi ketu teje dhe tipave si puna jote ju han per mengjes.....

.....
    Qashtu Tuxh, mire qe e paske kuptuar se kush eshte profi i shqipes ketu!!
    Kur flet per gjuhen truallsore, ke parasysh gjuhen e analfabeteve ti Tunxh??!!
    ....ashtu bre jari, une e kuptoj, se edhe ti si "njeri" paksa i shkollum ke ndonje "pergatitje" per kete dynja, nuk je i kot per rrethin....kjo ne anen tjeter eshte edhe e patjetersueshme, se nese e mer per obligim te leshosh edhe femije mbi kete toke, patjeter duhet atyre te ju dalish edhe mbi kry, dhe per kete nje cfare "pergatitje" e ndonje lloji te nevojitet, apo ???

Sa per Kēiren, a mund te me shpjegosh se perse e quan "majmun" dhe ēfare ka qe nuk shkon ne ate qe ka thene(perveē formes, kuptohet)??!!
    ....une nuk kam thane kurre, se nuk ka patur te drejte ti "shaje" ata vepruesit !!!, por menyra se si e ka bere ate i ngjan ndonje te dehuri ne ndonje kafene ne tirane......jane tubuar dy a tri shoke, dhe pijne e bejne hajgare, e ne nje "faze" intelektuale (pak para te humbjes se vetedijes) fillozofon njeri prej tyre.........zgjedhja e fjaleve te kcires dhe koha jane truc KATASTROFE ne vetvete....edhe te kerkoje falje eshte pak, ai duhet publikisht, te shkyje prapanicen ne televizionet shqiptare, edhe ato rajonale, duke e deshmuar gabimin BINDSHEM para opinionit.....pra, fundi i fundit, si cdo here, do te me falemnderosh, dhe ja ku ja ke nis ngadale, dhe e sheh, se FORMA si e ka ndare kritiken nuk ishte me vend....prandaj, mos e "shminkat", por thuaj ate qe duhet te thuhet, e pastaj e vazhdojm....

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....pssst, mos fol jari, se ta futa shtrembet thuan tetovaret....me fjalte e tua te perdredha, si shume here....
    Vertet nuk e din se ēfare i bejneqenit te jevgut??
    .......auuuuch, prap ne cep u kape....jo de, une e kisha ndermend REMIN E RUSHIT, kurse ty ato kokerzat qe bjerin per toke.....apo qe mbeten ne tepsi kur e ngren rremin.....
    Prape nuk e paske kuptuar shprehjen e rrushit ti Tunxh??!! Po pyet mer jahu, se ketu te gjithe e dine se je gjysemanalfabet....!!!
    ...natyrisht....edhe "rakija" eshte kulture.....por edhe ajo eshte "turke".....vaj me det vaj.....kurse "tradhetia" qe ja u ben stergjysherve nuk eshte kulture, ajo quhet "servilizem"....
    Si gjithmone, kjo historia jote proturke, eshte histori qenefi!! Rakine e konceptuan per here te pare murgjit e SHkolles Salernitane dhe vetem ne shekujt 13-14, kur u prodhua lambiku me sistemin e ftohjes me uje, u be e mundur qe te prodhohej rakia ne sasi te mjaftueshme per pasaniket e asaj kohe!!
    Sa per tradhetine e stergjysherve, kush eshte mysliman, duhet perpara te "deshmoje" se nuk ka Hero tjeter kombetar, perveē Gjergj KAstriotit dhe se ai eshte sternip i tij!! Deri atehere, duhet akoma te deshmoje se: Sa te djeg fakti qe Skenderbeu ua leroi sulltaneve turq??!!
    .....dhe kuptueshem, PATRIOTI jame UNE, jo ti.....ti je nje servil i klases ulet....
    Te dhimbsen sulltanet, Tunxh??!!
    ....patrioti nuk e quan shqiptarin musliman "turk", nuk e mohon realitetin per t'ja bere qejfin vetvetes....per me bere "bajram" me vetveten....
    Patrioti, ate "shqiptarin" mysliman qe shkon e falet ne xhamine e sulltanit dhe qe shan Skenderbene dhe Nene Terezen, mund ta quaje jo vetem "turk", po edhe tradhetar!!
    ...fakte ???...shaloje kalin, dhe vershoj tokat shqiptare me nje fletore dhe nje laps ne dore, dhe shkruaj mbi folklorin shqiptare.....ato jane fakte.....
    Kesaj i thone "lesh me qime", Tunxh!! Sipas folklorit shqiptar, "ku shkel turku, nuk mbin me bari"....te mjafton kjo per te peshtyre ne fytyre te gjithe ata qe levdojne turkun??!!
    ...sipas statistikave zyrtare te vatikanit ???....oooooo Allah, heren tjeter lesho ne vend te shiut TRU nga qielli.....edhe ai qe e pin rakine eshte MUSLIMAN, vetem ne kohen gjate dehjes eshte "jashta imanit".......ne statistika zyrtare edhe anetaret tjere te familjes sate jane "musliman".....hic mos mbaj dert....
    Ore, per ju qe Allahu iua ka leshur trute nga qielli, edhe derri po tha "lailahilallah", eshte mysliman....per ne te Shqiperise, nuk eshte ashtu!!
    ...ti je i "trash".....nuk besoj se je ne gjendje ta kapish dallimin, por ja nje shembull plastik:

AMERIKA.....eshte shtet me shume "kombesi"...

....nese tash na del nje amerikan dhe thot une jam NACIONALIST, ai patjeter me kete do te identifikohet si "irlandez", "gjerman", apo se paku "i bardhe" ne sense fetare.

...nese del nje aziat dhe thot, se une jam PATRIOT, atehere ai eshte me i besueshem se ai qe thot "une jam nacionalist"....
    Nuk ke shpjeguar asgje Tunxh, retorika nuk eshte per tunxha!!
    Gjate Luftes se Dyte Boterore, shume "japonez" amerikane, bene kerkese per te luftuar kunder Japonise!! Sipas ketij shembullit tend "plastik", ēfare ishin ata, nacionaliste apo patriote??!!
    je ka kupton turce ???
    Jo, per kete duhet te llapesh me ata te rraces tende!!!
    ...jari, sinqerisht, ku ke ti pergatitje intelektuale te vleresosh shkallen e patriotizmit tim ???, a ??...une bile ti kam dhane nofkat e mia ne forumet gjermane, konsultohu me ndonje qe e din gjermanishten dhe vershoni aty do shkrime.....e te shohesh, se cki babushi ketu teje dhe tipave si puna jote ju han per mengjes.....
    E ēfare mbron ti ne nenforumet gjermane, prejardhjen tende nga rraca turke apo bukurine e te qenit kunder heroit evropian??!!Tregona pakez vete se s'ka nevoje qe te bejme kerkime per personin tend ne web!!
    Pastaj, per mua flasin shkrimet e tua, se si person ne jeten reale nuk me intereson aspak!!
    ....une nuk kam thane kurre, se nuk ka patur te drejte ti "shaje" ata vepruesit !!!, por menyra se si e ka bere ate i ngjan ndonje te dehuri ne ndonje kafene ne tirane......jane tubuar dy a tri shoke, dhe pijne e bejne hajgare, e ne nje "faze" intelektuale (pak para te humbjes se vetedijes) fillozofon njeri prej tyre........
    Problemi eshte se keta dy a tri shoket, nuk jane tubuar per te pire e bere qyfyre, por per te qare hallet e Kosoves!! Nje kjo!!
    .zgjedhja e fjaleve te kcires dhe koha jane truc KATASTROFE ne vetvete...
    Zgjedhja e fjaleve te dom Kēires, eshte n eperputhje me karakterin e nje patrioti shqiptar te paepur, qe s'ka frike te thote te vertetn haptas!! Dy kjo!!
    .edhe te kerkoje falje eshte pak, ai duhet publikisht, te shkyje prapanicen ne televizionet shqiptare, edhe ato rajonale, duke e deshmuar gabimin BINDSHEM para opinionit.....
    Nuk ka perse te kerkoje falje, perderisa e tere bashkesia e shqiptareve te Maqedonise dhe ajo myslimane ne veēanti, t'i kerkoje falje me fytyre perdhe te gjithe kosovareve ne veēanti dhe Shqiptareve ne pergjithesi, per aktin e ndyre te kermave (pjelle e tyre) qe vune ne rrezik pavaresine e Kosoves kreshnike!! Tre kjo!!
    pra, fundi i fundit, si cdo here, do te me falemnderosh, dhe ja ku ja ke nis ngadale, dhe e sheh, se FORMA si e ka ndare kritiken nuk ishte me vend....
    Pra, se fundi, une ēdo here qe te lexoj nje shkrim te kelysheve te sulltanit, adhuruesve te gjuhes turke, idhjtareve te kultures harape dhe shkruajtesve te serbishtes ne forumin shqiptar, do ta peshtyj me krenarine e shqipes!!
    Asnje kelyshi te tille nuk i jepet e drejta te gjykoje nje patriot shqiptar, cilido qofte ai!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 26-09-2011 mė 14:48
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    !!
    Injoroje te lutem se ai nuk eshte ne gjendje te "infektoj" askend,shkrimet e tij jane aq te pakuptimta si tekstet e kengeve te Lisa Gerrad

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Jarigas po si se ke te veshtire ti kuptosh shkrimet e nuhi fyellit,as edhe nje fjal te ti nuk arri dot ta kuptoj :s.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Jarigas po si se ke te veshtire ti kuptosh shkrimet e nuhi fyellit,as edhe nje fjal te ti nuk arri dot ta kuptoj :s.
    Po, andej nga anet e mia ka patur shume gomere(behej tregu)........ua kam mesuar gjuhen...!!!
    Jarigas

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    o Nuh Musa po si ke kohe dhe qejf te shkruash!? Me dike qe nuk eshte i gatshem te bisedoj pse flet? se sheh qe cdo te dytin shkrim te ofendon dhe prape vazhdon te flasesh?

6:125. Atė qė All-llahu dėshiron ta udhėzojė, ia zgjeron zemrėn pėr (tė pranuar) Islamin. Atė qė dėshiron ta lėrė tė humbur, zemrėn e tij ia bėn shumė tė ngusht sikur tė ngjitej nė qiell.
    Ata Zoti nuk i ka udhezu e ti deshiron ti udhezosh.

7:198. Dhe nėse i thirrni pėr udhėzim, nuk dėgjojnė, e tė duken se po tė shikojnė ty, po ata nuk shohin.

(:
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •