Close
Faqja 33 prej 52 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 519
    i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    Qe eshte shume e veshtir e di por e kam shume qefe ta pedor shume mire dhe po mundohemi sa te mundemi te mesojm dhe kush te mundet te na ndihemoj me ndonje informacion.
    Me dukesh si pilote edhe thas se jam i fiksuar per gara nuk ka rendesi rezultati.

Citim Postuar mė parė nga jonivlore Lexo Postimin
    Qe eshte shume e veshtir e di por e kam shume qefe ta pedor shume mire dhe po mundohemi sa te mundemi te mesojm dhe kush te mundet te na ndihemoj me ndonje informacion.
    Me dukesh si pilote edhe thas se jam i fiksuar per gara nuk ka rendesi rezultati.
    Mo po une s te thash gje fare,thash eshte e veshtire(po e ke problem atehere me fal ca te them une).Megjithate te thash suksese.Sa per garen me kontakto ne mp.(mgjt po ta them une s mar vesh nga pc).
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Mos U e kuptova "LIG" nuk e mora vesh.Mos do te thote mos shit mend?Nqs po,atehere une nuk shita thjesht thash nje postulat.[/QUOTE]

Ateher LIG d.m.th Dorezo dhe pa keqkuptim por ishte si nje lloj shakaje sepse me te vertete nuk jemi ne gare F1 ketu por nejse, Shqiptaret si gjithmon .....pa keqkuptim Bloody
    Me respekt,

Valdet Shala

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Mos U e kuptova "LIG" nuk e mora vesh.Mos do te thote mos shit mend?Nqs po,atehere une nuk shita thjesht thash nje postulat.
    Ateher LIG d.m.th Dorezo dhe pa keqkuptim por ishte si nje lloj shakaje sepse me te vertete nuk jemi ne gare F1 ketu por nejse, Shqiptaret si gjithmon .....pa keqkuptim Bloody[/QUOTE]

Jo more aspak thjesht nuk e kuptova,nuk e mora per keq.: ).
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    'LIG' nuk don me thon me shit mend mos u tut ne ket aspekt

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga jonivlore Lexo Postimin
    Faleminderit
    Nuk eshte problem se jane anglisht
    Ska gje rendesi ka qe ti tja arrish qellimit dhe puno fort me ato materiale se kishte goxha gjera , nese do te tjera pa humbur kohe kerko ne google.com dhe i gjen cfare te duash .
    Shnet vlla .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mo po une s te thash gje fare,thash eshte e veshtire(po e ke problem atehere me fal ca te them une).Megjithate te thash suksese.Sa per garen me kontakto ne mp.(mgjt po ta them une s mar vesh nga pc).
    E rendesishme eshte qe e futesh ne sfid pa se fiton apo humb eshte tjeter gje.
    Eshte shume e veshtir qe ta perdoresh ne ate forme prandja edhe une hapa nje teme ne kete forume. Gjithsesi te falenderoj blood

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    DOS po i vjen fundi perqendrohu ne Microsoft Power Shell
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    Ok falemderit mjeshter do ti hedhim nje sy edhe kesaj po per kete a mund te gjejem shume se per kete qe po me thua nuk e kam iden fare fare.

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    Nuk e dime nese ka ne shqiperi por do te donim ndonje ndihem prej jush nepermjet forumit.

Faqja 33 prej 52 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •