Mund te me ndihmoje njeri me nje fjalor gjermanisht-shqip dhe shqip-gjermanisht?
Faleminderit
www.fjalor.de
www.translate.google.com zgjedhi gjuhet vet![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
keto linqe te ndihmojn pak por libri asht per te mesu,perpara ka pas shum libra tash ska hiq, quditem nga Kosova e LIRĖ....
qe edhe nji qe une e perdori
http://www.reverso.net/text_translation.asp?lang=FR
e shkrun tekstin e qet aty dhe zgjidhe gjuhen me flamuj , flamuri i parź duhet te perputhet me tekstin qe ke shkru me perkthy...por nuk pranon tekste te medha e ka te caktume e shef ta ben ...teksti asht kput.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Oj qik qaty shqip ska.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Pershendetje te gjitheve!!
Jam i interesuar te di dicka me teper perreth ActiveX. Nuk kam asnje lloj info rrethe ketij programi. Per cfare sherben dhe sa i domodoshem eshte ne komjputer.
Ju lutem nqse dikush dicka rreth kesaj ,ju lutem me shkruani.
Faleminderit.
gertl shko tek opsioni (Paneli i Anetarit) dhe shiko tek reputacioni ke nje link qe te tregon ku te shkosh. Nese te duhet software per te bere perkthim me me shum se 160 karaktere me thuaje se ta nis me MP.
e uploadova nje fjalor shum te mir besoj ,ka 5 gjuhe qe mund ti kombinojsh keto jan Shqip, Gjermanisht, Anglisht, Frengjisht dhe Italisht
Intein Fjalor 2005
16 mb per shkarkim ketu
Moderatori: Ju lutem mos postoni linke te tilla ne kete forum - nuk lejohet.
Shpresoj qe do te kryen pun dhe te pelqen
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 15-02-2009 mė 05:55 Arsyeja: Paralajmėrim.
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Pershendetje.
Doja qe dikush te me shpjegonte pak si funksionojne torrents... ku eshte ndryshimi me programet p2p si eMule apo Limewire. Jane me te shpejte? Ke ja vlen te perdoresh, me cilin prog mund te gjesh me shume materiale ne rrjet etj.....
Ndonje gje tjeter qe duhet te di? Qe ndoshta nuk e kam permendur.... cfardo ndihme do ishte e vlefshme.
Ah, edhe ndonje site te mire gjithashtu,me torrent te shpejte???
Thanks all!
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Krijoni Kontakt