Una qenkam profesor re e ti me thu vdeksha un kur te them ca pune bej :P
Erisa_Djana, siē u ka thene edhe ardi, shkoni te dyja bashke te dyqani, merni ndonje liber, lexojeni. Pastaj, merni ndonje komputjer jo te mire, shkaterrojeni. Pastaj ejani ne forum e beni pyetje te ndryshme, por te pakten t'ia keni haberin gjerave me elementare.
PS: Ardo, do me ndihmosh me ca ushtrime diletantesh ne C?Se duhet ta shlyej kete dreq kte vit.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Te nderuar forumista pik se pari ju pershendes
me dunet literatur per procesori (gjithcka)sepse e kam nje punim seminar.
ju faleminderit shum
Wawwww ajo eshte nje teori me veteka me miljona faqe qe mund te lexosh edhe prap te mos jete tamam infiormacjon per te dit te gjitha ne lidhje me CPU. Ne ca do ta bazosh seminarin per cfare do flitet.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Nder gjerat me interesante qe te qellon te shikosh ne forume,
njerez qe edhe pse nuk e kane idene se ēa eshte nje CPU dhe as e shkruajne si duhet, perseri duan te bejne nje seminar...
Doje te thoje metodike , ahhahahah metode - metodike.
Ka fantazi te papare ky Ardi dhe ato qe thote vete si merr vesh![]()
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Une perdor SP2 dhe deri tani me ka ecur mire. Normale qe SP3 eshte me i mire por edhe e ngarkon me shume PC me sa kam degjuar.
Mund te me gjej naj kush nje fjalor shqip-frangjisht nese ka nje qe te perkthen kejt fjalin po qe se ska ben edhe vetem fjalor i thjesh se pom vyn nje ju lutem gjemani nje please?
Krijoni Kontakt