Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 21-10-2011 më 23:16
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Car.....................
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Thirsty...ne gegnishten e vjeter, e cila eshte paraardhsja e vertet e gjuhes shqipe moderne: Agnlisht Car=Kerr-Karroc. Fjala Kerr eshte perdorur shume heret ne Gegnishtetn. Chariot ka qene nje lloj karroce e perdorur ne Keltet dhe Iliret: Chariot= Kerr=Karroc. Ajo fjala qe te ka shkuar ty ne mendje nuk eshte shqipe por fjale Cigane...![]()
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Ka disa emra femrash daneze, që në gjuhën shqipe tingëllojnë keq ( që nuk përdoren në shoqëri shqiptarësh kur janë të dyja gjinitë bashkë )
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 01-11-2011 më 13:47
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
në shkollën ku mësonim gjuhën daneze, ka pasur nacionalitete të ndryshme. shpesh e përgatisnim edhe ushqimin. Një ditë i erdhi radha një bashkëkombasit tonë. Ai për të zier kishte marrë një enë të vogël, ndërkaq unë me humor po i them:
- Jo bre vëlla për gjithë këtë "hasharat" duhet marrë një kusi edhe nuk del!
- Po ku të gjej kusi, se,- tha ai
Irakenët u shikuan me njëri tjetrin. Një iraken që ishte pak i lehtë nga mendja po i thotë këtij shqiptarit: cka the, cka the? ( hvad siger du?)
ky i tha: kusi, de kusi!
Më vonë mëusam se kjo fjalë i bika keq dicka në gjuhën arabe.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Marya
Me pelqen kjo teme qe ke hapur
kur fillova te beja patenten me thoshte gjithmon inspektori
Kujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ne*KURVE*kthese, mos i jep kaq shpejt se merr koken pastaj
sa here kur me thoshte keshtu filloja qeshja
e po ta hash koken nga K****
![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt