Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Kosova e ndrroj hymnin e ndrroj flamurin tash po ndrron dhe historin rradhen e ka gjuha. Mirse vjen kombi i ri kosovar
    Po e bejne fakt kombin kosovar, mos te te duket cudi!
    kemi shembull arvanitasit e greqise, flasin shqip por refuzojne te quhen shqiptare.

per te protestuar per ferexhera jane te paret keta, per historine, ja po e shikon vete...ca zera te mbytur historianesh qe kundershtojne ndryshimin e historise ne kosove nuk mjaftojne.

TV-te e kosoves transmetojne papushim telenovela dhe filma turke, media eshte ajo qe ndikon fuqishem tek menyra e jeteses.

pashaportat po kerkojne te shkruhen dhe ne gjuhen turke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 11-09-2011 më 13:43

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ska mbet shqiptar më në Kosovë, nese dhe këtë e pranojnë dhe e bëjn atëherë lirisht na nuk jemi shqiptar..

As burra ska ma në Kosovë , me ken për Xhamia e lesha me protestu dalin mijra mjekërrr cjapa në protest kurse kjo që është në të mirë të vendit me dal në protest nuk dalin..

Qeveri mueti..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Për ata që ndërruan historinë :

http://www.youtube.com/watch?v=_4U3xj1G69M
    Si çenka puna jote Enkile burri ? P.s.Ne nje tem shtiresh patriot, e ne nje tjeter Antipatriot!

P.s.E shefe se ne kete raste-Antipatriotet a po-(Antikombtaret) Si doni, qenkeni ju ana e PDK-es pra ;(!

(dhe jo une Antikombetare),Si me quajte dje ne kete menyre,(tek tema si po shendrrohet patriotizmi pa mbules) shkurtimisht e thashe titullin,,,aty ku me quajte Analfabete,dhe qe vuan nga kompleksi,me 4 vjet shkolle,e ç'kamos shprehje brutale! "Per hire te Antipatriotit/Antishlirimtarit/Antishqiptarit Thaqi."I cili po lufton me qdo kusht,ne menyre per ti mbulua krimet e veta,me mandat si "Kryeminister" si "Mbret" i te zezes mbi fatin e "dymilion-banorve" te -Kosoves Cili ne tersi po E shkatrron "Kombin Shqiptar" ma keq se shkau gjate lufte...

kshtuqe,me vjen shum mire qe mu dha rasti te njofe dhe nje fytyre, me karakter te ulet njeriu -[/B]Enkeleu,[/B] ne kete forum shqiptar.FLM

Hajla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 11-09-2011 më 22:51
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-09-2011
    Postime
    36
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Kosova e ndrroj hymnin e ndrroj flamurin tash po ndrron dhe historin rradhen e ka gjuha. Mirse vjen kombi i ri kosovar
    Per ndrimin e flamurit ,hymnit dhe gjerave tjera duhet tu falemenderoheni BE , e kemi peshqesh nga ata.
    Nuk do jete e cuditshme nese neser Kosovaret me mburje do thone se ne e kemi prejardhjen nga shqiptaret, dhe do mesohet neper shkolla ... na ishte nje here ne hostori nje komb shqiptar paraardhesit tane... keshtu eshte kur je i vogel , te vin cdo kush ne shpine tende dhe te dikton se si te jetosh,turku,serbi ,greku ,gjermani,italiani,amerikani,kurse ti vetem do hapish syte dhe veshet dhe do shiqosh e ndegjosh i habitur sa qe nuk do gjesh rrugen ne oborin tend .
    Me kesi lloj politikanesh mjere ne .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Urime, ta gezoni historine e re.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    Si çenka puna jote Enkile burri ? P.s.Ne nje tem shtiresh patriot, e ne nje tjeter Antipatriot!

P.s.E shefe se ne kete raste-Antipatriotet a po-(Antikombtaret) Si doni, qenkeni ju ana e PDK-es pra ;(!

(dhe jo une Antikombetare),Si me quajte dje ne kete menyre,(tek tema si po shendrrohet patriotizmi pa mbules) shkurtimisht e thashe titullin,,,aty ku me quajte Analfabete,dhe qe vuan nga kompleksi,me 4 vjet shkolle,e ç'kamos shprehje brutale! "Per hire te Antipatriotit/Antishlirimtarit/Antishqiptarit Thaqi."I cili po lufton me qdo kusht,ne menyre per ti mbulua krimet e veta,me mandat si "Kryeminister" si "Mbret" i te zezes mbi fatin e "dymilion-banorve" te -Kosoves Cili ne tersi po E shkatrron "Kombin Shqiptar" ma keq se shkau gjate lufte...

kshtuqe,me vjen shum mire qe mu dha rasti te njofe dhe nje fytyre, me karakter te ulet njeriu -[/B]Enkeleu,[/B] ne kete forum shqiptar.FLM

Hajla.
    Haleja , vazhdo të gjurmosh postimet e mia nëpër forum dhe ta shfryejsh dufin , por mos harro me i pi barnat dhe me mësu drejtshkrimin
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Ska mbet shqiptar më në Kosovë, nese dhe këtë e pranojnë dhe e bëjn atëherë lirisht na nuk jemi shqiptar..

As burra ska ma në Kosovë , me ken për Xhamia e lesha me protestu dalin mijra mjekërrr cjapa në protest kurse kjo që është në të mirë të vendit me dal në protest nuk dalin..

Qeveri mueti..
    Per cilen Kosove je ka fol ti? Pse cka ndodhi ne Kosove pervec fjaleve kot se koti aa?

A u rrezu projket ligji per shamia? Po. A u rrezu projekt ligji per mesim besim? Po. A doli rren e kulluar kjo per ndryshim te historise? Po. Atehere cka koka bo, kurgjo.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Per cilen Kosove je ka fol ti? Pse cka ndodhi ne Kosove pervec fjaleve kot se koti aa?

A u rrezu projket ligji per shamia? Po. A u rrezu projekt ligji per mesim besim? Po. A doli rren e kulluar kjo per ndryshim te historise? Po. Atehere cka koka bo, kurgjo.
    sot e dha ne lajme qe, do mblidhet nji grup specialeshas me e kqyre historine.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Le ta kqyrin mer Drague, historia jone nuk vdes kurre, e kemi te dokumentuar te gjithen.
    Ca politikane debile kosovare s'kane c'ti bejne historise

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Pse te mendojme we do ndodh dicka e keqe! Kur ajo nuk ka asnje predispozite qe te ndodh, dhe ska per te ndodh kjo e ndryshimit te historise.

Une per nje arsye nuk e di ku po jetoni?

Me trego si nderrohet historia? A mund ta nderroj nje kryeminister historine ( edhe po te doj), ne kete shekull? Jo kurr.

Po mendoj fillimisht se i keni lexu disa deklarata te historianeve Kosovar mbi qendrimin e tyre per historine osmane ne trojet tona. Andaj, prap kush e ndrron historine? Nese shantazhohen te gjithe historianet, prap ceshtja do kaloj te parlamenti.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •