Pershendetje Ilirida![]()
pershendetjee bashkeatdhetar ju uroj te kaloni sa me mir kudo qe ndodheni
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
AnaH_M, o viron a taj konke? :D xhi mje bo ukubet me ket frizuren e re :p
xhi osht puna me taj, zoni nuk te ndejet? mo ke ra kllack hahaha :)
hajde kta pak, se kto politikanet ma kan cit pi kontrolle haxhijen :)
ja ne ta permirsojn gjendjen, ja ne shkojn ne p. te nones hahahahahaha,
asni xho nuk kan bo, as ministrie mbrojtjes, as e ekonomise, as e shkences as e p. nones hahahahahahahahahahahahaha
a di hapin syt ato, a di marim supatat hahahaha
ska faj haxhija i shkreht, i kan ardh ne maje te hundes mo :)
Jan humbur krejt keta bashkvendasit e mi
Ju pershendes te gjitheve duke shpresuar qe gjithecka ju ecen mire...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Ku jeni o shqipe? Nga bridhni kështu? lol
Edhe vera po afron e të çmallem sadopak me ty o vendlindja ime, të ta thith atë aromë, të t'i puth ato mëngjese, të ushqej sytë dhe shpirtin me një fjalë.
Shkencë puç faqkat e dashur
Shpresoj të jeni mirë të gjithë!![]()
nuk kina vaket niheres se ina tu u mar me lokalnite izbori, na kan tollovejt hesapet. a nuk e shejfni se ene haxhi baben e kan cit pi kontrolle hahaha.
pozdrav shkenca dhe symphony![]()
Ç'më jeni katandisur deri në këtë gjendje të mjeruar mor aman. Deri verës i drejtoni punët në vijë, hagji babës ia bëni dermanin (kush na ishte ky) dhe 'zboret' të eliminohen nga gjuha mëm' ja kështu, ndryshe s' kemi ku vemi kështu..., e ndryshe s'bëhet as muhabeti :-D
T'fala patsh, e mira t'gjet... edhe emrin lol
Oj ti cuce e lugines se lubavit lol, mos me hap telashe se sot nuk bon me fol per ato pusto katandisje, se jena tu mbajt zi, heshtje para zgjedhore hahaha.
ashtu, mos me mbaj ligjerata te gjuhes letrare ketu (se une boll mejr jom tu fol, paster ship si mka bo nona) :p, taj kallxom a di te gatuash sheqerpare ose bakllave? Ama ti gjuditish, jo turli sorti. :D mos koritemi, se pastaj do na nxjere ne gazet Shkenca hahaha.
nuk e di a e ke mar vesht, duhet te shkojme te Shkenca, te ja bojm harli lindjen e vajzes, na e ka pru ne jete nje princeshe :),
une kesh tu shku vet, amo kendi ka katundet tona osht zakon me shku me temsiat e sheqerpares dhe bakllaves plot. per ndryshe nuk bon, Shkenca lirisht mundet me na mshel deren hahaha.
qishtu, qishtu jane punet. une ta blej harxhin, a ti dal ka dale perveshi krahet edhe nisja me i ftallu petat. kur ti perfundojsh tatliat, veq bonma ni zo edhe une vi tmar ty, e masandej shkojna te Shkenca. :) po i ndaj vec edhe do evra te kuqe per me ja darit floricken e vogel :)
dobra noq symphony dhe weekend te bukur :)
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 05-04-2013 më 23:19
Pershendetje juve siper!
Di kush nga e kemi njonin dhe RiGerta?
tetovarja ka je humb mi ?
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt