Close
Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 319
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Ahahahaha,te lumt xhane,presim pra shoferin se a eshte dakort.
    Pershendetje per te gjithe.
    Kur te jeni gati,me beni zile dhe nisemi!
    Xhenete-do vijsh tek une njeher apo don te shkosh te Ylleza e tani aty me prisni?
    Presi pergjigje se duhet me planifiku orarin e termineve
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Kur te boni aligjyn, mos harroni t'me fkatni, se ka decenie qe s'kam hanger :(
    ohrideja, tkom fkat ntelefun tshpajes, e kapi nucja jote telefunin, i thash oj nuce fkate pak ohriden teko, mtha nuk osht nshpaj cauca jon, ene mtha ngjo teko taj djal, kjo ne jese hera e par ene e fundit xhi thejrish ntelefun tshpejes, mos na e nguc caucen ton se hallin de ta bojm.
    i thom prap, oj nuce amon be ene taj, nuk e nguci caucen, thejre se de ham aligjin. mu thkej nucja jote, a te ne de vejni me aligjin? hajde, hajde se ktau ina kejt, ene ohrideja osht ktau ha-ha-ha. (ene nucja jote meraklije kishte kon naligjin :D)

Rigerta ma ka pra ni temcej aligjin xhi e kishte bo per bajrom, me e dit sa e mejr ishte bo, aww aq shom kom honger sa ene kraupet kom mar ha-ha-ha.

p.s; orhide ta kom rujt xhimcen e temcejes taj ;)

Rigerta, flm per temcejen e aligjinit, tu boft shnet e hajt. :D

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Shkenca-a di te gatujsh moj mikesh? se nese vijm une dhe NO NAME bejm hata me te hengme,sidomos me pas peshk appapapa e fshijm:)
    vec ne mendohet mejr me nuk i gjudit peshkat, si mos e ham shkencen nvend tpeshkave pirolla na koft ha-ha-ha :D

Shkenca-me cfar shkencash meresh ti se jam kureshtar te dij,sigurisht duhet te jesh dr.mr ne ndonje drejtim apo?
    shom pyetje i bon cauces taj, mos e vin npozit te veshtejr se i vjen rond tet kthije pergjigje ndersejt njerzive. po shkoj nprivat ene fugi deni llaf per okolla, sefte mere me tmejr, boni deni kompliment, masandi lavdroje denise etj. (a vec det msoj une taj, cello teko, mo greshejtish denise, se mem korit ftejren kacej de ma bojsh :D). si tnejse cauca tceshe, ene tet falemenderoje, ta dish se tka begenejs. ene ceksho, mos e len te zgjatet puna shom, drejt coja tezen nurije shkus ene frejk e frejk mshilnja ket procedur ha-ha-ha.

unaza e cauces, fap-fap ngisht djalit ton ene hajt. :D

No name- ku hupe be o tekerlek,as bajrom svejsh tbojsh a?
    nuk kom pas vaket, se kum kon tu ngarend mbas zogit tunes. e kishte lan deren e kafezit cel tuna, ene i kish hik zogi... :D, taksirati jem ceshtej tja za zogin ha-ha-ha.

p.s; ITNO! kush e ka pa zogin e tunes ne tem javitet nket broj te telefunit: 070 - ec teko - shko tiqe , ose ne numrin e shpajes: 044 - hin mrenda - dil perjashta, si shperblim do keni ni temcej aligjin :D

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 29-10-2012 më 23:57
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424
    no_name, t'hengt mortja ty jarebi
    ju vec hajde se peshqit i zejm nga dritarja e shpise time...ma te keqin t'a servoj ty :P

Xheneta, RiGerta, Njoni, juve po ju lej nje pershendetje....kujdes me veturen
    Zonja dhe Zoterinj, lidhni rripin e sigurimit :P

ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    A ndajve o jaron,peshka taze kjo cauca ka vendos tna ape mat kecin taj,mat majrin mu hahaha

Ej nuk ekom menden tmartohm per cat ska xhim duhet unoza,ma majr rajm si partner pa martes sesa per ni unoz ni jet tzez
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ja ku mos me u shkri duke qeshur kur ju lexojme

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    A ndajve o jaron,peshka taze kjo cauca ka vendos tna ape t kecin taj,mat majrin mu hahaha

Ej nuk ekom menden tmartohm per cat ska xhim duhet unoza,ma majr rajm si partner pa martes sesa per ni unoz ni jet tzez
    Te zuna dom vish ne shpi kemi me bo muhabet masandej
    Shkenca e vura rripin ama nuk mund te bij ne mend nese u vozita me BMV apo me Formula1
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Ja ku mos me u shkri duke qeshur kur ju lexojme
    Nete don me then qe i kupton ne tetovarce?
    Mirmbrema Ilirid,si po kaloni ne vendlindje dhe mergim?
    Letaa ku je humbur loqki?
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Me intereson a bie shi sonte ne Tetove, ka njeri ketu nga Tetova /ju pershendes !
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Me intereson a bie shi sonte ne Tetove, ka njeri ketu nga Tetova /ju pershendes !
    pershendetje z.Laburist...
    sa per shi jo nuk bie,nuk eshte as edhe ftohte sic ishte disa dite me pare...

pershdnetje Ilirida...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Pershendetje edhe nga une (tingllon bukur Ilirida)Tetovare,

Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •