Close
Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 319
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    si esht e mundur kaq kohe te gjate te mos hash aligjin? kjo sben hiq!
    kur do vijsh nje fundjave teta pregadis nje extra per ty?

nese vjen tregom ta blej harxhin
    Eh, si eshte e mundur pyti njerezit tuaj atje............kur isha sivjet, ishte ramazan e me thane eja per Bajram.........per Bajram s'munda te vij e mbeta pa hiq ........... po ti bleje harxhin, se nuk i dihet
    Carpe diem!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Eh, si eshte e mundur pyti njerezit tuaj atje............kur isha sivjet, ishte ramazan e me thane eja per Bajram.........per Bajram s'munda te vij e mbeta pa hiq ........... po ti bleje harxhin, se nuk i dihet
    Eja tr premten ose te shtunen,ashtu eshte edhe Bajram,keshtuqe edhe na nderon si mysafire edhe e han aligjinin,mos u mendo shum se as 40km nuk i ke!

Mund te vish komplet
    Jetë e rëndë.......!!!

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking

A ka dinjo prej Haraqajnes ketu ?

jo, jo pyeta, sepse para dy javesh, sa isha pak ne jug, e me pyet nje i aferm, a po vie te shkojme ne Tetaove ? po he, si more nuk vi... e ti kemi rene Makidonijes ama mjafton fakti vetem kur ti shikosh ne kufi ata jevgjet Maça... me ta shpife edhe si rrace njerezore, se lere me kur i degjon si flasin me ate dialektin e tyre te... nuk mbetet tjeter, pos tu thuash; "sa ajo mamkata yte sakuva ne.... da mi skakuva ?"

edhe ne Tetaove, te jemi palluar groshe ahahahaha Njoni i CH e forte ishte kjo me fasulen, ne fakte edhe i vizituam qytetin dhe nje pjese te fakulteteve.

Bile, tek po bisedonim me te afermin tim, i them nuk dijne shqiptaret ketej, te ja fusin valute te huaj, qofte Ojro o cilado valute tjeter, pos denarve, qe kur blejne mes vete ne pjesen e tyre ku jetojne, ndersa denare vetem kur duhet te ua paguajne patarinen edhe ate te ja zhvatesh surratit kur kalon ne avtoban edhe ti thuash; mbaj mamkata ty edhe gruevskes ! ahahahah
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    A ka dinjo prej Haraqajnes ketu ?

jo, jo pyeta, sepse para dy javesh, sa isha pak ne jug, e me pyet nje i aferm, a po vie te shkojme ne Tetaove ? po he, si more nuk vi... e ti kemi rene Makidonijes ama mjafton fakti vetem kur ti shikosh ne kufi ata jevgjet Maça... me ta shpife edhe si rrace njerezore, se lere me kur i degjon si flasin me ate dialektin e tyre te... nuk mbetet tjeter, pos tu thuash; "sa ajo mamkata yte sakuva ne.... da mi skakuva ?"

edhe ne Tetaove, te jemi palluar groshe ahahahaha Njoni i CH e forte ishte kjo me fasulen, ne fakte edhe i vizituam qytetin dhe nje pjese te fakulteteve.

Bile, tek po bisedonim me te afermin tim, i them nuk dijne shqiptaret ketej, te ja fusin valute te huaj, qofte Ojro o cilado valute tjeter, pos denarve, qe kur blejne mes vete ne pjesen e tyre ku jetojne, ndersa de
    nare vetem kur duhet te ua paguajne patarinen edhe ate te ja zhvatesh surratit kur kalon ne avtoba
    hahah
    o c'me ke cu mallin e nje mikut tim fliste po keshtu si ty
    Pershendetje Pirat e mire se erdhe ne Iliride...ketu kemi patarinat gratis :P
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking

Ho be Shkenca ene ti, ani nje miku yt, xhi thaau more ti keshtu hahahahaaaaa

pernime, ku humben keta te Ilirides, mos i kane vendosur patarinen edhe ketu

mire se te gjeta, jo jo ketu nuk ka patarina te paguajme:

P.S. vertete, kur isha atje ju kishte tekur atij surratit te rampa e patarines ne denare ti paguaj, o ndryshe nuk te leshoj te kalosh deri ne Shkup, e pastaj ja ktheva a ke ti shef, kur shiko ne te djathte, nje barake e kishin vendosur; futem mbrenda edhe i them o ju; çfare drzhave kake jeni, kerkon patarinen ta paguajme, ne ojra nuk pranon, por duhet ne denare; e ku mbutin e keni ate kembimore, ne ara, ne mal apo ku hamamin e keni vendosur ?!; e dije tha; imamo problem! ani duhet te vij une prej shvajcarije ta konstatoj qe keni problem ju ne Makidonije njerezit futen direkt nga kufiri dhe nuk keni vend ku kembehen parate, e nderkohe kerkojne surratat ne denare; paramendo se ç`shtet koti edhe ate me kot se koti jane maqat !

Te pershendes, e dal, dal kohe pas kohe, pasi nuk paska me patarine ketu
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Pershendetje bashkeatdhetare te dashur,Urime Bajramin me shprese te keni pasur nje dite te bukur me shum mysafir

No name- ku hupe be o tekerlek,as bajrom svejsh tbojsh a?

Pirati- a i harcinese je a? Sme dukesh per te folur nga Haracina po nejse! Ti u paske rrit nzvicer se sja ditke rendin putarines,ce kur tvjen no name te tregon si ja bejm qaren ne andej dhe a pagujm
    Pasul ose grosh,ose nje ane tjeter i thojn Bathë,thuj si ti thush me pak djegs e do qebapa e leng turshije prej patlixhonit kuc tshkron kit

Shkenca-me cfar shkencash meresh ti se jam kureshtar te dij,sigurisht duhet te jesh dr.mr ne ndonje drejtim apo?
    Jetë e rëndë.......!!!

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Njoni, ju erdha ne dere me ju uru Bajramin .........pritshi edhe plot tjera

He, ku eshte aligjini tash?
    Carpe diem!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Njoni, ju erdha ne dere me ju uru Bajramin .........pritshi edhe plot tjera

He, ku eshte aligjini tash?
    Flm e nderuar!
    Aligjinin nuk e reklamoi ne foto,po te ka mar malli per aligjin e per muhabet hajde dera hapur eshte
    Jetë e rëndë.......!!!

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Njoni biletat shume shtrejt me aeroplan
    Nese vij deri ne Gjermoni e tani me makin me ty a kishe pranu me shku me reziku?
    Mos haro beri ze edhe RiGerta ndoshta vjen me neve.
    Me juve edhe per ne ferr nisem mi. Benu gati ene hajde
    Pershendetje per te gjithe.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Me juve edhe per ne ferr nisem mi. Benu gati ene hajde
    Ahahahaha,te lumt xhane,presim pra shoferin se a eshte dakort.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •