pershedetje per te gjithe.....
PErshendetje milet- jeni humb krejt a?
Xhenete-e ndale msytnin ti dhe RiGerta humbi,njeri gjall ska ndegju per te!
Si-hana,flm per kafen po nuk e pij,nese cet caj ateher thir se ndoshta kujtohem a me ardh a jo
Ju pershendes dhe mos rini pasiv,nisjani muhabetit,se tamam kriko dhe agimbeluli sit kthehen llom behet kendej,ani me ardh tetovarja me mp-t e tonit kukuuuu cfar kahje kish mar kjo teme vec xhenetja edin ahaha
toni - pershendetje,a edhe ti i anes tone je a? kushedi a prej Cifliki je?
Jetë e rëndë.......!!!
Përshëndetje Shkupi, Struga, Dibra e Tetova
Përqafime për të gjithë!
Love has no limits
Pershendetje Ilirid...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pershendetje per te gjith nga Struga
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Xhenet une dhe Leta te degjuam po pak me vones,kemi ber shum mungessa por te arsyeshme, besoj se Rigerta dhe Agimi do e sjellin nga nje certifikat mjekesore..
dhe po i shof se te gjithe qekan ketu si ;Njoni,sinfoni,leta.toni i (ciflikit)tetovarja.,si=hana dhe jeni te gjithe te pershendetur...
vetem USA DHE RIGERTA po mungojn
Mirembrema
Ketu jam mos u merzit :PXhenete-e ndale msytnin ti dhe RiGerta humbi,njeri gjall ska ndegju per te!
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
pershendetje bashkatdhetar![]()
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Pershendetje te gjithve
kriko mire qe po e pranon,po RiGerta disi me beri te dyshoj,tere kohen ka humbur e tani per nje here ju lajmerua Njonit.
Njoni mos humbe shpresat por pregaditu per dasem
Leta flm per kengen.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt