Close
Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 319
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ja kendoj atij kengen dul lulijaaa te bunarii

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Leje be se prom rash se ekisha per tu ngrojt heret,shtehine e lexova,a ceshet me saba ? Nuk edi un per taj vec mu kjo kajnga mka smetajt,a thaue ene ne de bona pi ktajve tmodes?

Cullo,gabim ije te shkenca,shkenca nuk miret me turli sende palidhje,masandi kjo puna jon u mur vesh ashiqare mo,un nuk lipi kurxho,broja telefoni met mbajte sbojn pun

Ej mos e pshar se mbar hahaha stka mar vesh kurnjo pi ktajve sheherlive

O Qahil,sma kallxove at vendin e bukes be?
    hahahahahahaha edhe no name te pazevendesueshem jeni loooooooooooooool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Nete-duhesh me ja mendu nje keng dasme se ka ra nhall familja me te! Ja un ja nisi e ti vazhdoja bile me Xheneten bashke se ju shkoj zani pushk,ce ja nisa un sa sjam ba pishman!

Po i thot nona djalit vete
    Met martue po dojm sivjete!

Mir moj non qe pom marton
    Kah don nuse me ma nxon?!

Tka ty Nona,gjal hasreti
    Ta nze nji nuse prej qyteti!

Jo moj None,nuk e due
    Jan o lazdrane aaaa sjan per mue!

Tka ty nona,djal sugare
    Ta nzo nji nuse katunare!

Nuk e due katunare
    Jan tveshtira na cesin fare!

E tash Nete ti duhesh me vazhdu mi xhet nuse djalit,nese sua mer mendja ateher ja vazhdoj une e tja rendis me rend prej nkumanov deri nstrug e ta shofim cka zgjedh djali!

o Usa wllaj-majr ije tej kshtua? Po cfar te pazavendsueshem bre,ne jemi te PA Parapar ahahaha lere se e kemi ber lemsh kendej,ndryshe i zen gjumi shqiptaret patjeter me mbajt pak rend tpershendes se ti tash je zgju mduket,un ja futa gjum! Naten gjithve!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Leje be se prom rash se ekisha per tu ngrojt heret,shtehine e lexova,a ceshet me saba ?
    sande paske ra tflish barabart me pulat hahaha, e di pi zortit e kije, se neser duhet te ngrojesh para sabahit, kada,kadaaa nen tu u bo hazer per narbajten hahaha.

kur shkova nstranstvo per her tpar, i ngucsha kto tfamiljes tem, u thujsha ho be a cket pusto vend na e lavdroni kur vejni nsila? mthan pse be a nuk tbohet mejr taj ktau? u thash po cfar mejre ini tu pa ju, a nuk e shifni se ini bo per gjinaf, naper ter shkoni npun, naper ter vejni, nuk e pat ni dit tbardh me sej hahaha (ishte bash dimen ateher dite shkurt). epo masandi nuk ina ndal tu cesh, mthan det perzam taj shka, drejt javen qeter nshpej det cojm se kahar ne ke bo hahaha. bile perher kur mblidhna top e taur, cket muhabet e zam ngoj, mthujn si be i poshter na bone rezil hahaha.

Nuk edi un per taj vec mu kjo kajnga mka smetajt,a thaue ene ne de bona pi ktajve tmodes?
    ne nauk se ina ma tlamen se ato :P , isti kurac samo druga dimenzija hahahahhahahahaha

Cullo,gabim ije te shkenca,shkenca nuk miret me turli sende palidhje,masandi kjo puna jon u mur vesh ashiqare mo,un nuk lipi kurxho,broja telefoni met mbajte sbojn pun:)
    a e din at historin kur kan thon; puna a sos! vec cauca me djalin kan met te shejfen hahahahahahaha

ene kjo puna jote me shkencen ksho ka mbet hahaha

Ej mos e pshar se mbar hahaha stka mar vesh kurnjo pi ktajve sheherlive:)
    ket punen e mbares ta kallxova niheres, mos bon gabime mo.
    a sa per ket tmarmen vesh, kto vec ashto shtejren si haxhuze, gjajti se kejt e kapirin. amo shtehi si jan bo moderno, ne jeten e perditshme kan pun me shom njerez intelektuala haha, letrarcen kejt naper gishta e folin :D

Kit kisha haraue se kina shkraujt ene te tema e rodendenit,per at tpajta per restoronin ktau,tej spaske harau po une jom dallashajt!
    taj be vlla mduket se jerm je ngrojt hahahahahaha, ec shko laj sejt pak :P

Nauk be non skum hong aqe ku thaush, Kismet heren qeter kur tvaj do shkojm de ham ni dark nvrutok po ene te ajo shkina mund tshkojm per peshk,ama peshk nauk tbojm llaf se une ekom munoj me shkina trej!
    haj rej rahat, se kur de vejsh det coj une agje kismet. at kamarjerin da e coj vec nkom tet reje me tenxheret ndor, pi kejt specialiteteve tet vendoje, te hash mejr, nen kur te thujsh o boll mo se plasa hahaha.

ene ke shkina de shkojm peshka te marim, skaren nlimuzin ene de shkojna npopova shapk de i pjekim, ose andi ka ju, nsaraj ose n'matk. ;)

Ej,mo gabojsh n Essen tkapercish ene mo bojsh zo,shaum ngat jom,nja 50km! De tcoj te doni turk tpallohesh me grosh;)
    nuk e di kur de shkoj mo, jom ftof pi strantsvos hahaha, hajt se kur dem bere udha per n'Essen det kallxoj majsi konke ngat.

une mendova se dem cojsh dekundi tpalloj denise hahahaha, sa per grosh ha per nat nshpaj une, shtehi xhi e kina mbledh kina plot hahaha.
    turk miletllari vec doner kebabet i bon tmajr :D
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 22-10-2012 më 22:18
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Pse juve u ka mbetur te perdorni fjale serbe o iliride....hajte me zhdukni ato:p
    ti qika e prishtines mos bon ksi gabime :D, ato nuk jan fjal serbe, po jon fjal te derzhaves ton :P, ma shkurt e shqip, osht perzi leshi kendi hahahaha

Nete- edhe un i them ati tetovarit ama smer vesht herifi,boja boja tej ni pitanje a mund mos folet shkenisht kendej:)
    muti i thot kakes ik tiqe se tvejn era hahahahaha

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    ja kendoj atij kengen dul lulijaaa te bunarii:p:@pp:@pp
    nete mos se skom ta dariti muziken hahaha, veq 30 evra tfundit mkan met nxhep :D . e ke nxan pak si ngusht corleonen hahahhahahahahhahahahahahahaha

Nete-duhesh me ja mendu nje keng dasme se ka ra nhall familja me te! Ja un ja nisi e ti vazhdoja bile me Xheneten bashke se ju shkoj zani pushk,ce ja nisa un sa sjam ba pishman!

Po i thot nona djalit vete
    Met martue po dojm sivjete!

Mir moj non qe pom marton
    Kah don nuse me ma nxon?!

Tka ty Nona,gjal hasreti
    Ta nze nji nuse prej qyteti!

Jo moj None,nuk e due
    Jan o lazdrane aaaa sjan per mue!

Tka ty nona,djal sugare
    Ta nzo nji nuse katunare!

Nuk e due katunare
    Jan tveshtira na cesin fare!

E tash Nete ti duhesh me vazhdu mi xhet nuse djalit,nese sua mer mendja ateher ja vazhdoj une e tja rendis me rend prej nkumanov deri nstrug e ta shofim cka zgjedh djali!

o Usa wllaj-majr ije tej kshtua? Po cfar te pazavendsueshem bre,ne jemi te PA Parapar ahahaha lere se e kemi ber lemsh kendej,ndryshe i zen gjumi shqiptaret patjeter me mbajt pak rend;) tpershendes se ti tash je zgju mduket,un ja futa gjum! Naten gjithve!

ket kongen a pi caucave te sellcen e huazove? hahahah
    shejf te ma bojsh ni termin, do i mar te kendojn ndasem djalit kur tja pres bilbilin hahahahahahaha.
    10 dahire do shkoj npazar de i bli te xhipkat, kom ti coj ti plasin kit hahaha

haj naten e mejr se mzu hoxhe sabahit ktau hahaha, ene mo kur de vej tshkruj ktau mas 100 vjetve, kur do bohet shipni e madhe :D
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 22-10-2012 më 22:22
    #VamosArgentina

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Pershendetje, sofra e juj

Kur te boni aligjyn, mos harroni t'me fkatni, se ka decenie qe s'kam hanger
    Carpe diem!!

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Epo mire ateher kur te bej plazhin her tjeter te bej nje zile ose hudh nje guralec nga dritarja yte e ti na shoqeron pasiqe e njeh qytetin

Thua se jam i mprehte? Seke edhe keq,sje e vetmja qe thua
    Per te shku te Shkenca te duhet te kalojsh ka une. Je qe je asaj rruge merrem ene mu me veti do ta pagujm pergjysm benzinin Ene ashtu do boj do rede i kam do te familjes atje
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Per te shku te Shkenca te duhet te kalojsh ka une. Je qe je asaj rruge merrem ene mu me veti do ta pagujm pergjysm benzinin Ene ashtu do boj do rede i kam do te familjes atje
    Taxi 4 ska dal hala mduket a? ahahahaha
    halis a taxi jom une a sit dukem,me ja nis ashtau tej si thaush,duhet ta mar xheneten nshkup,tani no name ntetov,tani del edhe ndonje nga gostivari ( a kemi ndonje antar nga gostivari kendej)??? tani ne diber tet mar ty,tani ne strug duhet me mar edhe letaa-n edhe sinfonia-n nejse kjo nuk vjen me ne se si pershtate dialekti tani tshkojm te shkenca! mos i behemi shum se ska pr!

Shkenca-a di te gatujsh moj mikesh? se nese vijm une dhe NO NAME bejm hata me te hengme,sidomos me pas peshk appapapa e fshijm
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Pershendetje, sofra e juj

Kur te boni aligjyn, mos harroni t'me fkatni, se ka decenie qe s'kam hanger
    si esht e mundur kaq kohe te gjate te mos hash aligjin? kjo sben hiq!
    kur do vijsh nje fundjave teta pregadis nje extra per ty?

nese vjen tregom ta blej harxhin
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    sande paske ra tflish barabart me pulat hahaha, e di pi zortit e kije, se neser duhet te ngrojesh para sabahit, kada,kadaaa nen tu u bo hazer per narbajten hahaha.
    Ej a e pae Barcen? mka bo nervoz se sen dha messi asni goll! di shansa i pat leshi i promashiti,njo ja braniti gollmoni njonen vet e pat fajn se desh me kraje ta ape me huxhum,nauk ta llobovate a tja rase baxhak!

prom rash tfli walla amo sum zu xhumi njer von,ene e lexova xhi mkishe shkraujt ama taj e kishe bo referat,skisha nerva ta hapi kompjuterin se me tel tlexova e mvajte mberzi tja nisi! jo be se nuk ngrajhem heret cfarti,une nuk jom normallen ausllander,smi ka paj sora mend mu tshkoj npun me terr e tvaj me terr si ato te essenit tej xhi shkojsh,jo be lock une e kum cit nterezi llull bohem njer ndrek fi!

po be at llafin puna o sos vec cauca ka mbet tshejfet me gjalin e di,amon un me shkencen nuk kum mbroj njer nat derexhe,ce si mo besojsh pajte caucen det duftoje,turja ni pitanje si ka nava sella se sbohet xho!

epo majr mbasi e ke vendos tem cojsh nvrutok,kismet kur tvaj de bojm ni krug,masandi per qif e marim skaren dalem ka matka se ujti akell aqe oshte,ene marim do qebe ene e zbutim punen,bile i fkasem ene kto qeret po sedim a do jen andej se skish kon kec tmlidhna ndrushtvo!

lije tej groshen,kur tvejsh boma xerx ene det coj te peshkirat trasesh me pasul taze!

at kojnken nuk e kundojn caucat e llerces,at e kundon ni cfar taraki me qitelia ama sum mteket si e kujshin,ej cullo mo mu hup se si mos dukesh kende as un sekom menden me u bo rezil vet ktau,se kadal dal dna permblidhet donjo se goxha e kina rajt standardin,u bo si te cajtorje xhelilit ktau hajt pra se 1 u paska bo,kur de culloj filmin ci e kum mar nvideotek!
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •