Close
Faqja 12 prej 32 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 319
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Normal qe do te dergoi ftesen,vetem mos thuash smund te vij se kam pun a kuta dij cka

Jo jo mos hajde te pallma,se une jam 2200km larg Pallmes,kur te jem andej te tregoj!

A e sheh se kan humb shqiptaret,na harun krejt! Rigerta,si-hana,usa.kriko,simphonia konstantini etj nuk gjinden askund! Jam merakos pak per dikend po hajt po e pres edhe pak ndoshta na lajm

Te pershendes ty dhe gjith shqiptaret e Ilirides! Sidomos shkupjanet!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    pershendetjee gjithve nga struga

ju deshiroj cdo te mir, si nuk erdhet asnjeri ket vite per pushime ne strug...
    pershendetje

xhenet, njoni-ch, rigerta, diita, symphony, USA NR1, tetovarja, alem de, se i kam harru tjeter kush ishte nga anet tona
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Pershendetje Ilirida...

Pershendetje Leta per ty dhe listen (- 1)

Rigerta po tej a pi Tetove ije mi,se e canke Tetovarcen,jajja ene ske kallxau
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga letaa Lexo Postimin

pershendetje

xhenet, njoni-ch, rigerta, diita, symphony, USA NR1, tetovarja, alem de, se i kam harru tjeter kush ishte nga anet tona
    Flm per pershendetje leta,je e pershendetur xhane.
    E sa per ne Strug edhe pse deshtuan planet per kete vit ,me siguri vitin e ardhshem atje me ke.

Pershendetje te perzemerta per gjithe antaret e Ilirides ku do qe jan.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

pershendetje

Patjeter ta pranoi se je e vetmja ne kete forum qe gjithmone ke thene: jeni te mireseardhur ne struge kurdoqofte! Nuk dij nese ka ardhur dikush nga forumi,por edij qe me seriozitet gjithmone ke ofruar mundesine qe miqt e forumit mund te ju vizitojn gjat pushimeve ( kuptohet ata qe duan) keshtuqe ta kemi borxh nje kafe ne struge!

Tenpershendes ty dhe gjithe shqiptaret e struges,edhe ata te dibres e te kercoves se hatrohen shpejte,e kta te tetoves nuk esht pr me kta njihemi moti
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Patjeter ta pranoi se je e vetmja ne kete forum qe gjithmone ke thene: jeni te mireseardhur ne struge kurdoqofte! Nuk dij nese ka ardhur dikush nga forumi,por edij qe me seriozitet gjithmone ke ofruar mundesine qe miqt e forumit mund te ju vizitojn gjat pushimeve ( kuptohet ata qe duan) keshtuqe ta kemi borxh nje kafe ne struge!

Tenpershendes ty dhe gjithe shqiptaret e struges,edhe ata te dibres e te kercoves se hatrohen shpejte,e kta te tetoves nuk esht pr me kta njihemi moti

njoni ju presii te gjithve - teta vera ishte ne strug at e takova, pershendetjee

xhenet ok te presii vitin e ardhshem xhan

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Letaa ,se shpejti do vi prape e ta pijme kafen bashke mireeee ,pershendes gjithe Iliridasit se kam respekt per ta.Te puc teta Vera , Letaa!

Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Letaa ,se shpejti do vi prape e ta pijme kafen bashke mireeee ,pershendes gjithe Iliridasit se kam respekt per ta.Te puc teta Vera , Letaa!

ok teta te presii vetem me trego, qe mos jem ne shkoll ate kohe,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    njoni ju presii te gjithve - teta vera ishte ne strug at e takova, pershendetjee

xhenet ok te presii vitin e ardhshem xhan
    Flm! Nese kam kohe te premtoi se dote vizitoi se shpejti
    Jetë e rëndë.......!!!

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Rigerta- pse moj Yllëz mi nxjer tgjitha tzezat? A se sheh se mbene hor kaq haptas! Hajt se do mendohem per gjitha kushtet edhe njeher e ndoshta deri per vit te ri ta coj tezen Nurije shkus,sitem bojsh kabull atere e bojm ni darsem ni kacit ene e shohem ku de dalem! Oj follonz a edi tej se ka disa ktaune, kur te shohen se ekemi persdredh gjuhen dna bojn rezil? Halis e kom,se sbon me fol kurnicfar feje qeter vec se "letraren"edi tej atajve qe na kundershtojn callen kojng va kundoj! Nejse kalofshi majr hem taj hem ajo shkupjanja e Parisit,he Xhenete ene Saraji eshte Parisi vogel edin tej,shteta i faliten kulla e Ajfelit tpershendes me kengen " dul bunari te lulija"
    Njoni a eshte gjalle teze Nurija? Une po e pres FLM. per kongen shume e majr ishte hahahahaahah u knoq bunari tuj dal ke lulija

Rigerta po tej a pi Tetove ije mi,se e canke Tetovarcen,jajja ene ske kallxau
    Tetovare, kam msu vetem dialektin e juej , ama nuk jom e tetoves, ndryshe te kishnje kallxau qysh jo

Pershendetje gjithe juve qe shkruani ne kete teme.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Faqja 12 prej 32 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •