Close
Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 319
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje Ilirid,Dajallar dhe Axhallar,Halla dhe Teze,me femi e komshi.
    Flm ximi,fjala jote ne vesh te Zotit.
    O sarajali po po ketu jam,po ma mire ishte qen te jem atje dhe ta pijm ate bozen bashk qe ma pate premtuar,se haroj premtimin une.
    Shume kenge e bukur flm nga ti,une te persh me kenden bien tri dahiret moj neno.
    (se di bash mire titullin)
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Pershendetje per Shqipet e Ilirides!

Rigerta-je humb si faksi,ste ndegjohet zeri askund!
    Po Si-Hana e Xhenete as ato sikam par qe moti kendej! Kalofshi mir bashkeatdhetare!
    Jo bre taj gjal gabim ije nuk humba une po taj
    Xhenet nigjo motra, nuk pat dasem sivjet nuk ka dasem as mot
    I kerkova do kushte qati njonit para martese i thash:
    O taj, a da losh cigaren si t martona?
    Tha- da loj si jo
    I kerkova ta loj ene muziken ene t shkumen neper muzika
    Tha- nuk ka llaf, taj si t thaush.
    E pyta per s fundi here: a kije denisen qeter xhi duhet ta lojsh e nuk e di une?
    Tha- Po, po. De loj martesen ton kit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RiGerta : 24-08-2012 më 16:55
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Jo bre taj gjal gabim ije nuk humba une po taj
    Xhenet nigjo motra, nuk pat dasem sivjet nuk ka dasem as mot
    I kerkova do kushte qati njonit para martese i thash:
    O taj, a da losh zigaren si t martona?
    Tha- da loj si jo
    I kerkova ta loj ene muziken ene t shkumen neper muzika
    Tha- nuk ka llaf, taj si t thaush.
    E pyta per s fundi here: a kije denisen qeter xhi duhet ta lojsh e nuk e di une?
    Tha- Po, po. De loj martesen ton kit.
    Ahahahahahaha,qenka dorzuar shpejt.
    Po edhe ti shume kushte i paske dhene,ej nese don e bejm nje bashkbisedim ndoshta i kthehet mendja dhe pranon kushtet.:
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Xhenete- per bozen mos ke dert,ta sjelli prej te Pallma e Nerezit drejt ne Paris edhe ate akëll akëll vec sesht puna te boza,por kjo shoqja yte dhe e imja ka nxjer do kushte Zoti na rujt keshtuqe me fal njeher sa ti kryj do pune te vogla e do formalitete e pastaj ndoshta behet razi kjo e veshtira dhe pijm nje boze sbashku ( treshi persheshi)

Rigerta- pse moj Yllëz mi nxjer tgjitha tzezat? A se sheh se mbene hor kaq haptas! Hajt se do mendohem per gjitha kushtet edhe njeher e ndoshta deri per vit te ri ta coj tezen Nurije shkus,sitem bojsh kabull atere e bojm ni darsem ni kacit ene e shohem ku de dalem! Oj follonz a edi tej se ka disa ktaune, kur te shohen se ekemi persdredh gjuhen dna bojn rezil? Halis e kom,se sbon me fol kurnicfar feje qeter vec se "letraren"edi tej atajve qe na kundershtojn callen kojng va kundoj! Nejse kalofshi majr hem taj hem ajo shkupjanja e Parisit,he Xhenete ene Saraji eshte Parisi vogel edin tej,shteta i faliten kulla e Ajfelit tpershendes me kengen " dul bunari te lulija"
    Ndryshuar për herë të fundit nga AnaH_M : 28-08-2012 më 17:35
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e diita
    Anëtarësuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Citim Postuar më parë nga symphony Lexo Postimin
    Edhe unë të shtunën do të jem atje.. po, kismet :-D
    Për kë të shtunë e pate fjalën ti? lol

' Heimat ist Heimat' - seç më prek në shpirt kjo firma jote!

Tash e pash qe paske shkruajtur ti haha. e kisha fjalen per 7.7.2012! po une tash ne shtator isha prap per 5 dite. te uroj nje fundjave te kendschme!
    Heimat ist Heimat!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ca jeni strukur o milet! Askush sben zë,mos keni dert se kalun pushimet e nuk ua zen deren kush jo,lajmrohuni a jeni gjalle spaku se jemi marakos per disa...edin ata kush jan
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Xhenete- per bozen mos ke dert,ta sjelli prej te Pallma e Nerezit drejt ne Paris edhe ate akëll akëll vec sesht puna te boza,por kjo shoqja yte dhe e imja ka nxjer do kushte Zoti na rujt keshtuqe me fal njeher sa ti kryj do pune te vogla e do formalitete e pastaj ndoshta behet razi kjo e veshtira dhe pijm nje boze sbashku ( treshi persheshi)

Rigerta- pse moj Yllëz mi nxjer tgjitha tzezat? A se sheh se mbene hor kaq haptas! Hajt se do mendohem per gjitha kushtet edhe njeher e ndoshta deri per vit te ri ta coj tezen Nurije shkus,sitem bojsh kabull atere e bojm ni darsem ni kacit ene e shohem ku de dalem! Oj follonz a edi tej se ka disa ktaune, kur te shohen se ekemi persdredh gjuhen dna bojn rezil? Halis e kom,se sbon me fol kurnicfar feje qeter vec se "letraren"edi tej atajve qe na kundershtojn callen kojng va kundoj! Nejse kalofshi majr hem taj hem ajo shkupjanja e Parisit,he Xhenete ene Saraji eshte Parisi vogel edin tej,shteta i faliten kulla e Ajfelit tpershendes me kengen " dul bunari te lulija"
    Hahahahaha sa shume e kam qef kete kengen,ama une e dija dul lulija te bunari.

Pershendetje te gjithve,Sarajali sa per bozen ska pb pres une,vetem ti rregulloj punet tua...Kur te vij une te Parisaraj qe ka ate minaren si kulla efelit kem me u kenaq si treshi persheshi.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Hahahahaha sa shume e kam qef kete kengen,ama une e dija dul lulija te bunari.

Pershendetje te gjithve,Sarajali sa per bozen ska pb pres une,vetem ti rregulloj punet tua...Kur te vij une te Parisaraj qe ka ate minaren si kulla efelit kem me u kenaq si treshi persheshi.
    Ska lidhje se a dul lulija te bunari apo doli bunari te lulija me rendesi eshte ta dijsh kengen per te cilen behet fjale! Ani pra pasi eke qejf per dasem tenden ta bej nje urim special nga une me kengen " o sa shum e kish mar malli oooo sa shum oj nan e kish mar malli" per nje boze

Une te Pallma jam,cingroma kur te vijsh,mos ke dert se cërcat pa pare ikan ne Mk
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Ska lidhje se a dul lulija te bunari apo doli bunari te lulija me rendesi eshte ta dijsh kengen per te cilen behet fjale! Ani pra pasi eke qejf per dasem tenden ta bej nje urim special nga une me kengen " o sa shum e kish mar malli oooo sa shum oj nan e kish mar malli" per nje boze

Une te Pallma jam,cingroma kur te vijsh,mos ke dert se cërcat pa pare ikan ne Mk
    Jo skam pse me ta cingru,vij drejt te pallma.
    E sa per kengen veq pse e paske vendos per dasem tem mem uruar me ket keng
    kam me u martuar pra.
    Po per dasem tende do jem e ftuar pse je ma i madh e martohesh ma heret se une?
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Ah harova te pyes,po si je ti si po kalon ku je per momentin ne Ilirid apo ne Gjermani?
    Agim Metbala"

Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •