Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Burrat me zë të trashë lënë përshtypje më të mirë

Publikuar: 14.09.2011 -
    Burrat me zë të trashë janë më të suksesshëm në ngashënjim sepse femrat nuk e harrojnë atë ngjyrë, pohojnë shkencëtarët.

Femrat janë shumë të ndjeshme në ngjyrën e zërit dhe ato më parë do t’i nënshtrohen zërit të trashë sesa tonit të lartë. Shkencëtarët nga universiteti Aberdin thonë se damat me anë të ngjyrës së zërit vlerësojnë cilësinë gjenetike por edhe disa cilësi të tjera siç janë sjelljet josociale dhe mungesa e emocioneve.

Kur e vlerësojnë partnerin e vet potencial, femrat bazohen në ndjenjat e veta për të pasur sa më shpejt informata për tiparet burrave por edhe me sjelljen e tij në të kaluarën.

Pos zërit që ndikon në zgjedhjen e partnerit, është dëshmuar se kujtesa femërore “punon” mirë kur informata i merr nga ndonjëri me ngjyrë të thellë zëri. koha.net

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Kam degjuar ne shqiperi nje qe thoshte, burrit me ze gruaje dhe gruaja me ze burri s'jan per tu zen bese...... mbase ka te drejte.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e xhibi
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    73
    Me bast qe ndonje trashesi tjeter i impresionon me shume, pavaresisht ca thone shkencetaret

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ne fakt zeri i holle te ben te duksh pak si femer ... po fliste ne cell hubby nje dite me njerin , mirepo zerin ai shoku e ka ca si te holle ... kur e degjon nje shok ne pune i thote ...-Do ti them gruas tende qe ti flet me femra

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Duhet te kesh ze te vendosur si Koci te "zonja nga qyteti".
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Une kam ze goxha te trashe.

Meshkujt me ze te trashe jane teper terheqes sepse zeri i ben te duken me meshkuj. E femrat i duan burrat e vertete, edhe pse nuk eshte zeri qe te ben "burre te vertete" eshte karakteri mbi te gjitha

Ashtu sic nje femer me ze mashkulli nuk do ishte aspak terheqese per gjinine e kundert
    If your heart is in your dream, no request is too extreme

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kam njohur meshkuj me ze te trashe, por sinqerisht e kam pare si nje minus dhe jo terheqese.
    Feelings change - memories don't.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Une deri me tani e kam ditur sikur femrat preferonin dicka tjeter te trashe dhe s'kishte te bente me zerin.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •