Si mundet me gjet pass e admin ne windows XP
Si mundet me gjet pass e admin ne windows XP
Hajde pyetje hajde.
Megjithate provo vetem te shkruash Administrator pa futur password se kryesisht nese eshte nje kompjuter i nje perdoruesi normal (dmth ndonje shoku), harrojne ti vene password per administrator. Po pati password eshte e kote te pergjigjem, ta ka dhene mad
Bej boot me nje cd Linux Live, qe ka suport per te rishkruar regjistrin e kriptuar per cdo perdorues dhe administratorin. Per shembull Austrumi (http://sourceforge.net/projects/austrumi). Bej thjesht boot duke i dhene parametrin nt_pass nga linja e komandes p.sh. boot: nt_pass.
Ndiq udhezimet qe te jep hap pas hapi. Te gjen username dhe te nderron passwordin e admin. ose ta fshin fare. Funksionon me mire kur i kerkon qe ta heqe passwordin.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Dua tė hy nė BIOS, por kėrkon fjalėkalim; tė cilin nuk e di se unė nuk i kam venė.
Ēfarė duhet tė bėj?
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Pershendetje ,
Ndoshta shume persona keqedashes do te jene te interesuar per ta lexuar kete teme ,e clila mund te mos mari pergjigje per hallexhinjte ,por me pak fjale i tere thelbi qendron ne trajtimin e kesaj teme .
Une kam momentalisht ne shtepi nje
pentium 3
2.00ghz
150 ram
karte grafike g-force 128
hardisk 18 gbytes
Problemi qendron ne faktin se une pas nje zenie qe pata me cunin e tezes ,me beri nje nder duke me lene ne perdorim ne pc time vetem nje users te limituar ,
por pa e formatuar si mund ta rikthej veten ne rolin e me parshem.Ju lutem ta merni seriozisht kete kerkese ,duke i dhene nje pergjigje .
Me respekt iliri nga fieri
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Fjalėkalimin nuk besoj se mund ta gjesh, por ka mėnyra pėr tė ndryshuar fjalėkalimin e administratorit. Nqs nuk ėshtė nė pėrdorim fjalėkalimi i llogarisė "administrator" mund tė ndryshosh fjalėkalimin dhe pastaj ti japėsh llogarisė tėnde leje tė plotė.
Me kujdes se mund tė ndodhin gabime dhe pastaj nuk futesh dot fare nė kompjuter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-12-2004 mė 21:05
Edi
Kur te jesh te POSTi (meniher kur te dalin shkronjat e para kur ta dhizesh kompjuterin), preke vazhdimisht F5, disa here, pastaj kur te dhizet PC, ti qet dy shfrytezues Ti edhe Administratori, zgjedhe Administratorin dhe nese ki fat kalon pa password.
Kurse nese e ki passwordin ne BIOS, (ky password kerkohet meniher pasi te dhizet PCja) provo me ndrrimine JUMPERave (kjo vlen vetem nese din cilet jane, perndryshe perdore libren qe te ka arrdhur me PC, zakonisht keta JUMPERa ndodhen perfundi bateris se PCs, psh te dis pllaka te Asusit, duhet ndrruar kete JUMPERa dhe te lihen ne ate pozit per disa sekonda zak. 5-10, pastaj te kthehen ne poziten paraprake)
Pastaj pasi te hysh ne PC ia jep vetes te drejtat e Administratorit ne Control Panle te Users
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga headsh0t13 : 10-12-2004 mė 13:06
Pershendetje
Kam harruar paswordin e windowsit 2000prof. dhe pasi qė kam lexuare kėtu nė forum pėr te njojtin problem edhe une i kamprovuar ato tipe por pa sukses.
A ka naj mundesi se si mi nxjerr datat prej asaj fetplate se me duhen patjeter
nuk ka shum data por qato jan shum me rėndesi per mua nese di ndokush se si mundem mi nxjerr datat e falenderoj shum
Kam edhe nje win XP noshta eshte e mundshme me bo lidhjen dyqysh dhe mi nxjerr datat flm..
ciaooooo......
Sipas Microsoft-it nuk ke se si e gjen passwordin .
E vetmja mundesi qe te mbetet te xjerresh cfare do eshte te instalosh Windowsin ne nje HD (hard disk) tjeter dhe shtoje HD e Windows 2000 si secondar keshtu qe mund te lexosh te dhenat .
Gjithmone flasim nese i ke vene password edhe username "Administrator" qe eshte bilt-in ne system. Nese nuk i ke vene password "Administrator"-it kjo eshte e thjeshte pastaj. Sa per ta ditur passwordi i "Administrator"-it kerkohet gjate instalimit . Po e ke lene bosh (nese e mban mend ) me thuaj te te jap nje pergjigje me plote .
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Krijoni Kontakt