Start - Settings -- Control Panel --User Accounts
Zgjidhni accountin tuaj dhe bejeni REMOVE PASSWORD
Start - Settings -- Control Panel --User Accounts
Zgjidhni accountin tuaj dhe bejeni REMOVE PASSWORD
"Start - Settings -- Control Panel --User Accounts
Zgjidhni accountin tuaj dhe bejeni REMOVE PASSWORD"-
Po kjo eshte e vetmja menyre pa qeder, edhe here tjeter mos kliko gje pa pare se cfare shkruan ...
Nuk besoj se eshte as nje nga te me sipershkruajturat .. edeh sikur te ishte per deri sa nuk mban ment se ca paswordi vuri nuk ka se si ta heqi..
Mendoj dhe jam i sgurte qe nuk ngarkohet profili i saje dhe sa here qe hyn ne windows ngarkohet me nje profil te ri ...E them nga pervoja kete ....![]()
Un si kam ven kurre pass kompjuterit.Nuk e di pse ma kerkoi dhe ca passi ti vija.
Megjithate e rregullova.E vura kompjuterin ne 1 date qe ka qene ne gjendje normale dhe tani eshte OK.Nuk e di a bera mire apo keq.
:^zilet
mund te perdoresh nje program qe i ben skedared te hapen vetem me paswordin qe i ve ti,mund te besh keshtu 1 skedar
ose te gjitha skedaret te mbrojtur me pasword nuk ja mbaj mend emrin po ne qofte se do te perdoresh program falas per kete pune mund ta gjej
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Mvaret se ēfare windows version ke ti. E vetmja Windows version qe pranon security eshte NT professional. Ndoshta ka 3d party software qe te ndihmon ne ate gje, por une nuk di software te tille. Menyra me e mire: Windows 2000 pro(or nt4 pro.) and up. You also need NTFS partitions that support security.
I do not believe in sigs...oh...wait...
tre programe qe mund ta bejne ate cfare kerkon 1.KPK File version 7
http://www.geocities.com/john52612000/
2.mp crypt tek kjo faqe
http://www.lossepladsen.dk/all4you/T...ld/mpcrypt.php
3.programi paranoid tek kjo faqe
http://freebsd.ntu.edu.tw/nonags/nng.../security.html te treja keto programe jane falas
eshte dhe nje program tjeter shume i mire nuk e di sa kushton quhet folder magic
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ncncncnccnc !
04.12.2002----->31/07/2003
benseven11 nuk paske shume pune te tjera lal te admiroj pa mase po ju pergjigje temave para 8 muajsh shume mire lal paske pasjon te inkurajoj te vazhdosh keshtu
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pershendetje te gjitheve !
Ore kam nje laptop Toshiba-Satellite210CT dhe pasi e ndez me kerkon PASSWORD qe sigurisht une se di.Si te veproj per ta shmangur kete pyetje te "veshtire" ose cfare duhet te bej per ta startuar ate.
FALEMINDERIT !!!![]()
Ne s'diti njeriu vec buke dhe gjume ,
Ēe mundet te kete nga kafsha me shume ?
Kurioz,
Si fillim harrove te thuash qe ti e ke harruar fjalekalimin. Pra ky eshte kompjuteri tend i vjeter qe se ke perdorur per disa vjet dhe tani nuk mban mend fjalekalimin. Pike.
Tani mund te te ndihmojme.
Cfare fjalekalimi eshte?
Ne kompjuter mund te kete fjalekalim windowsi ose fjalekalimi i bios, sistemit para windowsit. Fjalekalimi i biosit zakonisht eshte ne nje ekran te zi.
Nqs fjalekalimi eshte ne windows, sidomos win NT, 2000, XP eshte shume e veshtire per te mos thene e pamundur per ta gjetur fjalekalimin.
Je i interesuar ne skedaret brenda kompjuterit?
Nqs ty nuk te intereson informacioni qe ka kompjuteri brenda, ti mund ta fshish fare dhe ta fillosh nga fillim duke instaluar nje windows te ri.
Kete gje mund ta besh duke futur nje CD te windowsit ne kompjuter dhe pastaj ta rifillosh (restart) komjuterin. Nqs CD punon, do filloje instalimi i windowsit dhe do te pyese qe ta formatosh apo jo hard diskun. Nqs e formaton, do fshihet windowsi i vjeter bashke me fjalekalimin dhe do instalohet windowsi i ri me fjalekalimin qe zgjedh ti.
Edi
Krijoni Kontakt