Close
Faqja 83 prej 85 FillimFillim ... 33738182838485 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 849
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Ka mundesi dhe pak ndihem pasi e beje "Undo EMBR Extende Master Boot Record" me treegon se ne foton e me poshtme
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Eshte prishur boot.ini file.Te duhet te futesh disk windowsi
    te kopjoje filet boot,drajverat etj
    dhe prej andej i ben Jo format por instalon nje kopje windowsi 7 mbi
    shkronjen e "particionit" (hard drajvit) te shokut.
    Nqs ai harddrajv ka shkronje E,instalon windowsin te E-ja.
    Pas instalimit te harddrajvi i shokut do kesh windowsin e ri
    dhe windowsin.old te prishur.Dokumentat do i kesh aty te pa
    prishura.
    Meqenese cdo gje e ben te kompjuteri jot,C-ja eshte hard drajvi jot,mos e ngacmo C-ne
    qe do te thote Jo format ne C,Jo instalim windowsi ne C.
    Ben instalimin te shkronja tjeter qe i perket hard drajvit te shokut,mund te jete si E ose shkronje tjeter,
    por mos bej instalim ne C, as ne D(D-ja eshte DVD Rom drajvi ku eshte disku),
    apo particion tjeter qe i perket hard dravit tend.

Mos humb kohen kot me bootit-ng
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-02-2012 mė 23:26
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Por problemi qendron tek pc-ja im tani, atij nuk dua ti beje format pasi kam shume programe te cilet se e kam the eme lart nuk i kam per momentin ketu.
    A mub te futem me ndo nje lloje menyre per te vendosu boot.in per rikuperim?
    ose me qart cafe duhet te kete te shkruar brenda boot.in qe te bej nje dhe keshtu ta vendos ne vendin e duhur?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Startup Repair Tool ne diskun e windows 7 ne seksjonin System Recovery Options
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Baze me ventilator? Nuk ka asnje CPU qe te punoje pa Heat Sink edhe nuk ka ventilator qe te ftohe CPU pa patur Heatsink problemi i tij eshte tjeter por meqe i ka hyre punes per te hapur MoBo gje qe une sja sygjeroj do e kuptoje shume kollaj problemin por ishalla nuk e ka perdorur aparatin gabim edhe e ka djeg MoBo.

Ardi
    "Baze me ventilator" -->Netbook Cooler (eshte kjo):

Shiten si puna e ksaj 10-20Euro varet nga nr i freskueseve qe ka dhe sa e madhe eshte!

Si puna e ksaj kam perdor nje miku im dhe e mban laptopin per mrekulli, ska probleme me mbi nxehjen!

====

@florieconomy nese e ke testuar coolerin "freskuesen" e cpu dhe ajo punon , dhe heatsink-u eshte i paster atehere shanset me te medha jane qe te eshte prishur motherboard!
    Nese mundesh shkeput fijet e freskueses dhe jepi ushqim nga jashte manualisht . Duhet te kete nje leter siper motorit qe te thot cfar tensioni perdor!!
    Zakonisht perdorin 12V DC (pra te vazhduar). Nese freskuesja fillon te rrotullohet derisa te krijoje nje rryme te vogel ajri provo te ndezesh laptopin. (gjithmone pa e stakuar freskuesen)!!
    Po sbesoj qe ta kete nga nxehtesia perderisa te fiket brenda sekondit.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    tani ndodh dicka tjeter, laptopi ndizet pak sekonda, ne ekran nuk jep asnje shenj jete,freskuesja rrotullohet pak sekonda dhe me pas ndalon punen dhe mbas nja 30 sekondash motherboardi shuhet fare, pra i shuhen dritat.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Djema shum flm per ndihmen, u rregullua.
    @Ardi e kisha provuar ate qe thoj ti por nuk e di perse nuk behesh, por rendesi ka qe u rregullua tani flm lol

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Modeli i plote i laptopit modeli i plote i MoBo tipi e versjoni i bios?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227

Kur Kompjuteri starton me F1

Po punoj me nje kompjuter DELL GX 270, kur filloj ne start te nxjerr : Shtyp F1 per te vazhduar ose shtyp F2 per setup.
    Kush mund te me vij ne ndihme, me qellim qe kompjuteri te startoj normal.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    mund te kesh ndonje paisje te demtuar (hardware error).

Per te eleminuar opsionin e F1, shko ne BIOS (pra shtyp F2 ne start up)-> Halt On-> No Error pastaj shpeto ndrryshimet (Save) edhe dil nga BIOS. Kjo duhet te eleminoj opsinin e F1 ne start-up

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •