Futi format,mos u lodh shumė.
Futi format,mos u lodh shumė.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Te nderuar ju lutem me ndimoni rreth problemit te PC sime
proplemi eshte ky: mua mu ka prish bateria e biosit, une ja kam nderru mirpo kam problem se kur po startoi po ma qet
CMOS CHECKUM ERROR
F1 to continu
F2 per me konfiguru ne bios per me ndreq daten dhe oren
se harrova te ju them problemi eshte te data dhe ora
mire po une ja ndreqi daten dhe kohen dhe kur ta ristartoi punon mir por kur e ndali dhe pastaj e ndezi perseri te nesermen PC me duhet te ja ndreqi perseri daten dhe oren
Ju falenderoi shum per ndimen e juaj ju jam shume mirenjohes
Sigurohu qe bateria qe nderrove eshte ne gjendje pune. Merr nje tester edhe mat tensionin duhet te jete 3V.
Zakonisht CMOS CHECKSUM ERROR shkaktohet nga bateria e shkarkuar rralle here mund te kete probleme mobo
Cimi
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
pas e leshon pc te shfaqe passi menjehere dhe nuk te len te futesh ne pc hiq , a ka naj mundesi qe te ja hjekesh passin qe te shfaqet ne ate menyr.
nuk po hjeket edhe pasi e kam hjek baterin
Mos eshte passwordi i sistemit
![]()
Me respekt,
Valdet Shala
jo nuk eshte eshte pass i biosit i cili shfaqe menjhere , dhe nuk na len as te hyjme ne bios as ne windows
mire e ka ai shoku lart, hjeke baterin e biosit dhe lere ashtu nqs. eshte nevoja 2 apo 3 ore derisa qe e sheh qe eshte hjekur, edhe mua me ka ndodh kjo kam vepruar keshtu edhe nuk e kam me.
Krijoni Kontakt