Close
Faqja 51 prej 85 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 849
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Artan,

Ne properties te dokumentit tende ne faqen Security zgjidh Avvaced edhe aty ke nje faqe Owner, provo nese mundesh qe at dokument ta beshe "Prone" te Userit qe tani ti po perdor.

pra siq tha edhe Ardi ti pik se pari duhesh marresh ownership te atij dokumenti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Postime
    6
    Valdet, linku i pare ne fund te faqes shenonte se kjo aplikohet per Windows 2000, ndersa une e kam XP, ndersa softwer-in ne linkun e dyte do e download per ta provuar.

Koper08, nuk behet gje ne ate menyre sepse nuk me lejon pasi nuk jam ai user qe i encryptoi dokumentat porse jam user tjeter tani pasi tekniku me formatoi kompjuterin dhe keshtu u fshi useri i meparshem dhe u vendos nje user i ri dhe ai vetem sa me ruajti dokumentat

Ardi une ipata bere encrypt dokumentat porse pa e kuptuar fare rrezikun dhe ketu eshte faji i Bill Gatesit dhe indianeve te tij inxhiniere te cilet e japin kete opsion shume lehte pa te sqaruar fare per rrezikun qe te pret nese kompjuterit i ndodh ndonje crash dhe me sa pashe neper forume te huaja kishte shume njerez me te njejtin problem qe u ishin mbyllur me mijera foto personale e me mijera ore filmime dhe nuk i hapnin dot

Ti thua qe duhet te marr ownership, eh kjo eshte nje fjale e lehte po puna eshte sesi ta marr une ownershp-in se?

little boy, nuk mund ta bej prone te userit qe po perdor pasi useri qe perdor nuk del fare aty tek ajo tabela porse vendi del bosh pa asnje opsion tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Postime
    6
    Besoj se duhet nje software qe te gjej celesat [e windowsit me duket] dhe pastaj te jete ne gjendje te dencrypt dokumentat. Une nje fakt e gjeta nje program te tille dhe ai thoshte se nuk i hapte dot dokumentat pa gjetur key dhe kur shtypa butonin qe t'i kerkonte ai kerkoi per shume minuta dhe ne fund nxorri nje tabele ku me tha se nuk kishte gjetur asnje celes. Si ka mundesi kjo? Celesat ne harddisk jane edhe pse ai eshte formatuar, apo kur merr program free ata nuk te bejne asnje pune, ne fakt ai ishte opsion demo por prape nuk bere asgje.

Sic duket indianet e microsoftit e kane kriptimin algoritm sikur po ruajne dokumentet e CIA-se qe nuk ka burre nena qe t'i hapi.

Bej ndonji file upload ta shohim njiher.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Artan beje nje Upload ndonje dokumet qe ti mendon qe nuk eshte aq me rendesi...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    duhet te behesh prap administratori i atit dokument kshu qe hy ti ne pc..te dalin me ngjyr tjeter se ke (SIPAS WINDOWS TIM)
    RISORSE COMPUTER/STRUMENTI/OPZIONI CARTELLA/VISUALIZZAZIONE eshte shenuar ajo V-ija ke opsionet qe tregojn file encrypted me ngjyr tjeter

Kshu qe duhet ke ai file me te dhjathtin te mousit te shtypesh dhe te besh PROPRIETA'/PROTEZIONE/AVANZATE/PROPRIETARIO

Nqofse nuk duket opsioni PROTEZIONE duhet te shkosh ke RISORSE COMPUTER/STRUMENTI/OPZIONI CARTELLA/VISUALIZZAZIONE dhe hiqe V-ijen ke opsioni Utilizza condivisione file semplice (scelta consigliata)

Tani ku thot NOME zill emrin me cilin ke hy ti ne pc ose zill grupin e AMMINISTRATORVE te pc. Per ti ber te tujat ata file duhet qe te VESH V-ijen ke Sostituisci proprietario in sottocontenitori ed oggetti

Shtyp OK dhe do thot "Non si dispone dell'autorizzazione per leggere il contenuto della directory nome cartella. Sostituire le autorizzazioni sulla directory con autorizzazioni che assegnino il controllo completo?"

Bo OK prap dhe zill tani kush don qe ti shofi a jo ata file po qe se ke me shum account ne pc.

Gjith te mirat,shpresoj te kem ndimuar se jam lodh fort
    mos luj se sta quj

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kompjuteri eshte formatuar dhe nuk mund ti hapesh dokumentat perseri.Me formatimin jane fshire celsat e encriptimit nga windowsi.Windowsi i ri qe ke instaluar nuk i ka celesat e enkriptimit ne regjister qe i perkasin dokumentave te mbrojtur dhe sherbejne per ti hapur dokumentat.Edhe sikur te marresh pronesine e dokumentave apo besh login si administrator dokumentat nuk do hapen pasi mungojne celesat e encriptimit ne regjister.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Postime
    6
    P@R4nOi@C dhe little boy nuk di se si ta upload dokumentin ketu. Nese nuk e keni problem mund te ma tregoni menyren sesi behet kjo keshtu qe ta sjell dokumentin dhe keshtu mund t'i behet nje nderhyrje kirurgjikale.

Daniel Maker te vleresoj per mundin tend por fatkeqesit skema jote eshte italisht kurse gjuha e Windowsit tim eshte anglisht keshtu qe e kam te veshtire te gjej ekuivalentet e italishtes me ato te anglishtes. Edhe nje here te them e vleresoj mundin tend.

O Benseven cfare thone ata indianet e microsoftit per kete problem? Me sa di une ka programe qe te kthejne dokumentat e fshira nga harddisku i formatuar keshtu qe si ka mundesi qe te mos kete program per te restore celesat e regjistrit te windowsit te meparshem?

Une pronesine e dokumentave e kam dhe besoj sesi administrator jam kur futem ne kompjuterin tim pervecse qe nuk hap dot keto dokumente

Pastaj si ka mundesi te mos kete zgjidhje per kete problem o Benseven, kur une kompjuterin e kam pronen time, te blere tek infosofti nen emrin tim dhe ka kushtuar 100.000 leke, me hardiskun akoma aty, ndersa te mos me lejohet me per te pare dokumentat e mia thjesht per nje gabim te paqellimte dhe te pavetedijshem?!

Nese ai cifuti dhe indianet e tij e kane nje plan B per kete problem po e mbajne per vete dhe fitojne miliona dollare nga rregullimi i nje problemi te thjeshte por te nderlikuar ne brendesi per klientin atehere a nuk ka ndonje program nga hackerat qe e rregullojne kete problem artificial?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Postime
    6
    Valdet ai programi ne linkun e dyte nuk i hapte dot, ndersa i provova edhe udhezimet e linkut te pare por pa dobi, dhe te faleminderit per ndihmen.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    provo edhe qete metode
    http://www.softwaretipsandtricks.com...-on-Windows-XP

mos u dorezo se do kerkojme zgjidhjen asgje nuk na kushton
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 14-02-2009 mė 10:39 Arsyeja: Mos u dorezo......

Faqja 51 prej 85 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •