PO e si ta bej qe ajo konto e administratorit te duket edhe normal e jo vetem ne safe mode e ate konton e userit me te drejta administrative ta fshij krejt.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
PO e si ta bej qe ajo konto e administratorit te duket edhe normal e jo vetem ne safe mode e ate konton e userit me te drejta administrative ta fshij krejt.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Me duket se e zgjodha problemin.
Ne registry: Hkey_lokal_machine\software\microsoft\windowsnt\cu rrentversion\winlogon\specialAccounts\Userlist
aty me tasten e djatht te miut ne new dhe pastaj ne dword value dhe aty Shenova Administrator dhe vleren e dwordit e vura ne 1 dhe kur ristartova mu hap kontoja e fshehur e administratorit.
Tash me duhet te tentoj te fshij konton e userit me te drejta administative nese mundem
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Pėrshėndetje.
Kam njė notebook TOSHIBA dhe kur e hap kėrkon qė nė fillim fjalėkalim dhe nuk hapet. Ka ndonjė zgjidhje?
Faleminderit.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Ka zgjidhje. Provoje ti heqesh baterine dhe veje te punoje me kabull korenti. Nese nuk funksionon ne kete menyre atehere coje tek nje usta kompjuteri dhe ta zhbllokon ai per 10 minuta. Ne Shqiperi laptopi im i cili me siguri ka qene i vjedhur nuk me ka kushtuar me shume se 20$ per tu zhbllokuar nga passwordi.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Nqs do i duhet ndonjerit ti heqi passwordin bios ndonje DELL le te me thote. Se nga kam shkarku ison e CD origjinale te DELL per BIOS reset... nuk eshte as gje e madhe...nja 1.5-1.6 mb.
Me sa kam kuptuar shumica sugjerojnė heqjen e baterisė CMOS. Unė e kam kėrkuar dhe nuk di se ku ndodhet. Nuk ka diēka qė tė mund ta dallloj. Mund tė japė ndonjėri ndonjė ndihmė se ku ndodhet? Kam kėrkuar mjaft por nuk kam gjetur njė skemė tė motherboard.
Faleminderit.
I Shenjtė I Shenjtė...
Disa modele CMOS bateri laptopash.
Faleminderit ben. Nė fakt e di se si ėshtė bateria por nuk e gjeta askund. E hapa komplet motherboard dhe nuk e pashė tė jetė aty. Ndoshta do tė jetė nga poshtė sė bashku me procesorin sepse nėn tastierė kishte vetėm kartėn grafike dhe kartėn e memories. Nuk desha tė ndėrhyj mė tepėr ta zbėrthej komplet motherboard sepse nuk i dihet, mund tė prish ndonjė pjesė.
Kjo ėshtė punė teknikėsh. Faleminderit pėr ndihmėn.
ns
I Shenjtė I Shenjtė...
Shiko cfare modeli eshte toshiba qe ke.Toshiba satelite numrat shkronjat mbrapa..
Krijoni Kontakt