Close
Faqja 20 prej 85 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 849
    MaShtRuS FeMrAsH Maska e L'Ingegnere
    Anėtarėsuar
    04-07-2006
    Vendndodhja
    Perugia
    Postime
    39
    Plako un perdor ket esht fantastik si program, mu me esht dash shum duke qen se me duhet kur punoj tek boblioteka fakultetit, esht shum i leht si program,
    Ne fillim hap programin, sa ta hapesh do te kerkoj fjalkalimin shkruaj: ---> password, me pas ndryshoje... dhe nese ke ndonje file apo folder qe do me i fut password klik me te djathten tek file apo folderi dhe me pas---> Lock with file secure.... per ta hap Unlock with Filesecure ku te kerkon fjaalkalimin qe ke venos,, por kujdes se mos harron fjalkalimin se te mori lumi

Ketu ke programin+crack

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91

Si ta zgjidh

Kam nje folder ku ka disa softe dixhitale. Ky folder eshte i zipuar. Kur dua ta extractoje all file me dhote fut passwordin (password needed). Por kete pasuard ai qe ka keto softe e ka harruar.. Kush me ndihmon si mund ti hap kete folder per extract.
    Faleminderit

Une nje here kam patur programin me emrin ENCRYPTER , ky program ishte interesant sepse perdorte nje metode te sigurte (mendoj une) , ky program krijone nje memorie virtuale (flash usb , nuk e mbaj mend si quhen ato gjerat e vogla me dalje usb) , kjo memorie virtuale ekziston vetem kur programi eshte hapur .Programi per tu hapur ka nevoje per password keshtuqe kjo menyre eshte e sigurte.
    Tani kam ndermend te perdor ate programin e anshtajnit (inxhinjerit).

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Microsoft ka nxjerrė njė program tė ri pėr Windows XP i cili u mundėson tė keni njė dosje private nė llogarinė tuaj. Kjo dosje quhet "My Private Folder" dhe mund tė hapet vetėm me fjalėkalimin tuaj. Askush tjetėr nuk ka leje ta hapė, as administratorėt. Kjo mund tė jetė mėnyra mė e thjeshtė pėr tė mbrojtur dokumentat tuaja. Kini kujdes tė mos harroni fjalėkalimin.

Programin mund ta shkarkoni nga faqja e Microsoft ose tek FileForum.
    Edi

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga edspace
    Microsoft ka nxjerrė njė program tė ri pėr Windows XP i cili u mundėson tė keni njė dosje private nė llogarinė tuaj. Kjo dosje quhet "My Private Folder" dhe mund tė hapet vetėm me fjalėkalimin tuaj. Askush tjetėr nuk ka leje ta hapė, as administratorėt. Kjo mund tė jetė mėnyra mė e thjeshtė pėr tė mbrojtur dokumentat tuaja. Kini kujdes tė mos harroni fjalėkalimin.

Programin mund ta shkarkoni nga faqja e Microsoft ose tek FileForum.

per kete qe tha Edi vec do shtoja qe thuhej tek FileForum qe kjo Private Folder eshte vetem per ata qe kane Windows origjinal/te blere, jo kopje pirate.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2004
    Postime
    6

Provo kete

http://ebcd.pcministry.com/

E kam perdorur me win 2000 dhe xp dhe punon per mrekulli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118

Kompjuteri hapet nė BIOS ēdo herė

Me ndodh qe kompjuteri me ndizet gjithnje ne setup pa shtypur une tastin del. I them discard changes the perseri me ndizet ne setup, e perseri e njejta gje. Kur i dhashe save changes (ne fakt une nuk kisha bere asnje ndryshim) kompjuteri u hap ne normal mode. por nese fiket dhe hapet perseri do te ndodhe perseri e njejta gje, dmth do hapet ne setup. I nderrova dhe tastieren se thashe mos ka ndonje tasto shtypur por perseri e njejta gje. Si te veproj?

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Provoje nje here qe te besh "Load Deffaults" dhe pastaj del duke "Exit saving changes".

Shiko baterine e kartes meme. biles nqs e ke kompjuterin te vjeter ndryshoja se lire fare eshte.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga elbed
    Me ndodh qe kompjuteri me ndizet gjithnje ne setup pa shtypur une tastin del. I them discard changes the perseri me ndizet ne setup, e perseri e njejta gje. Kur i dhashe save changes (ne fakt une nuk kisha bere asnje ndryshim) kompjuteri u hap ne normal mode. por nese fiket dhe hapet perseri do te ndodhe perseri e njejta gje, dmth do hapet ne setup. I nderrova dhe tastieren se thashe mos ka ndonje tasto shtypur por perseri e njejta gje. Si te veproj?
    Eshte normale qe kur ndez kompjuterin te shfaqet per disa sekonda ekrani i zi me tekst i biosit dhe zhduket vete.Nqs ky ekran qendron si shume dhe behet i besdizshem,mund tja ulesh kohezgjatjen ne 3 ose 5 sekonda.Kur te jesh ne windows klik start/run/msconfig.Klik ne "boot Ini" buton.Te dritarja qe do hapet ke nje drejtkendesh te vogel te bardhe qe ka te shkruar "timeout"Prane saj mund te kesh numrin 35 (sekonda) qe do te thote qe koha qe kompjuteri harxhon per te bere boot eshte 35 sekonda.Ate numer e ndryshon,Klik me miun te numri 35 dhe e ndryshon ne 3 sekonda.Kur te ndezesh kompjuterin ekrani i biosit do shfaqet dhe zhduket menjehere dhe do futesh ne windows ne sekonden e 4-t.
    Shfaqjen e ekranit te biosit,nqs ai del i shoqeruar me emrin modelin e madherbordit mund ta provokoje edhe ndonje program qe ke instaluar per madherbordin me drajverat nga cd-ja.Hapet programi i madherbordit dhe te opsionet caktivizo funksionin "splash screen" Funksionin splash screen mund ta gjesh edhe ne bios.Po ta gjesh caktivizoje"disable".Madherbordet Asus e kane kete funksion qe me default nga fabrika eshte aktiv ne bios dhe sa here ndez kompjuterin shfaqet logo e kompanise se madherbordit si dhe biosi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-07-2006 mė 17:34
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 20 prej 85 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •