Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016

Festimi i ditëlindjes së parë

Kur vjen fjala tek planifikimi i festave te ndryshme ne pergjithsi, une harxhoj shume kohe dhe energji Por me sa shikoj planifikimi i ditelindjes se pare arrin kulmin. Per mua kjo feste po i afrohet pak a shume dasmes per sa i perket planifikimit (por edhe harxhimit ndoshta ).

Atehere me lindi pyetja, ju si mendoni ti festoni ditelindjet e para te femijve ose si i kini festuar ato? Pergatitjet qe kini bere, cfare lloj njerzish kini ftuar (familjare te rritur, apo me shume femije etj).

Mire u lexofshim!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kur kom mush un i vjec osht shtru dark ke hotel dajti.

mos shikjo sa pare do harxhosh po boje sa mo fantastike qe ta mash men ti ene burri jot ene masanej tja kallzosh cunit mjes drek dark si bo moma jeme hahahahahahaha.
    no glove no love

Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Hahaha ky eshte plani : 1. do i numeroj sa muaj e kam mbajtur ne bark dhe 2. sa shume kam shpenzuar per ditelindje!

Une i marr shume per zemer gjera te tilla, jo vetem per femijen tim qe s'me vete mendja tek leku (me aq sa mundet kuptohet), por edhe kur planifikoj gjera te tilla per njerez te tjere i bej me shume qejf dhe angazhohem plotesisht. Duhet te kisha zgjedhur profesion tjeter si duket ...

Megjithate e hapa temen, sepse me mundesite e koheve qe jetojme, ka njerez qe i festojne keto festa ne menyre shume 'ekstravagante', por ka dhe te tjere qe i bejne shume te thjeshta dhe perseri shume origjinale. Kuptohet femijet vete asgje s'mbajne mend, ditelindja e pare eshte per prinderit thone Dua te lexoj ndonje gje te vecante...

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Një tortë të vogël, nji qiri sipër, ti, burri, fëmija dhe një fotoaparat! - Kjo për mendimin tim mjafton.

Mendoj se po ti fusësh në bankë parat që ke në plan ti harxhosh dhe pas 18 vitesh i thua fëmijës tënd se ka X para në konto që nuk i ke harxhuar atëhere kur ai/ajo ska mundur ti shijoj - besoj që do të ishte më mirënjohës.
    Ai tani as nuk mban mend e as nuk gëzohet ose kënaqet diçka. E gjitha që do bësh është se do ngushtosh ca njerëz që nuk e kanë iden ç'far të dhurojnë për ditëlindjen e parë, do harxhohesh vetë dhe do lodhish fëmijën duke e puthur tetot!

Megjithatë, është zgjidhja ytë!

P.S. Urime dhe 100 të tjera fëmijës tënd! :-D

i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anëtarësuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    Edhe une pres se shpejti ditelindjen e pare te bukuroshit tim. Me pelqeu komenti i Vidasus, jo qe me dhimbsen parate, por me dhimbset ta lodh engjullin e vogel.

Një tortë të vogël, nji qiri sipër, ti, burri, fëmija dhe një fotoaparat! - Kjo për mendimin tim mjafton
    Dhe shume balona
    Not dead yet.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    o rrit rrushi , edhe 100 te behet
    e mbushi vitin, e hodhe lumin tani, u be burre
    a ka filluar te ece, te flase, sa dhembe i kane dale?
    po thonjte ja prini me rehat tani?

sa per keto organizime nqs keni miq afer mire eshte te mblidheni, ne ketu laj thaj tre jemi, nje torte, nje qiri dhe hopa vrap tek berberi do shkojme ta qethim zerro, ky do jete programi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 10-08-2011 më 03:04

Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Faleminderit! Burre, burre u be, tani dhe gruaja i ka ngelur

Po, i ben te gjitha qe permende. Kete jave po i del nje dhemb tjeter dhe ka qene me temperature. S'ka me keq per prinderit kur shikon femijen ne aq siklet.

Per ditelindjen dhe ne ate dite te tre do e kalojme. Kam ne plan nje dreke jo me shume njerez, disa dite me vone, e ndoshta postoj ndonje foto ketu. Po me floket se s'i me vjen t'ja presim. Ja kam shume qejf keshtu sic i ka, me duket si zocke : ) haha...Nje mendje me thote t'i pres vetem bajluket, po sugjerimet jane keshtu sic thua ti, qe t'ja pres fare.

Me thonjkat tani e kam me siklet ne fakt se leviz shume, kur ishte i vogel ja prisja pa problem.

Po juve ne cfare muaj do ju bjere ta festoni ditelindjen e pare?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Fiori 100 vjec djali.

Une ditelindjen e pare te djalit e festova ne restaurant. Me shume kishte te rritur edhe pak femij. Ftova familjar edhe disa miq qe shkojme shume. Nuk ia vlen te stresohesh e te mundohesh ne shtepi me mire bej nje rezervim edhe kenaqesh as gatuan as can koken lol. Per mendimin tim nuk ke pse e tejkalon me shpenzimet sepse ai as qe ka per ta mbajt mend. Floket ia preme te gjitha qeros sepse keshtu me thane gjoja floku i lindjes duhet te hiqet something like that. Kalofshi bukur edhe make sure to buy lots of dhurata for him :P.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    un per vajzen, ditelindjen e saj ja kalova me familjen....isha aq e gezuar per ditelindjen e saj sa u pergatita nje muaj me perpara se cfare duhet te bleja...shkova ne nje website dhe bera costumize qe te merrja pjata kartoni me fytyren e saj, dhe nje banner me fytyren e saj qe mund te shkruash cfaredo mesazh do....bera order gjitheashtu kapelen e ditelindjes, nje mbules qe thot "1st birthday" , 1st birthday balloons, dhe ato i fryn dhe bejn zhurme
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    disa foto te ditelindjes e pare
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •