Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga jeton_struga Lexo Postimin
    ne rregull.....ju po thoni qe nuk behet kjo pune.....atehere e lejm kete muhabet....nga nje ceshtje kalon ne te kaluaren ,pastaj perseri po thua qe e kaluara eshte e barabarte me te tashmen....sa di une ,meqenese vij nga nje treve ku ka nje numer te konsiderushem ne mergate,95 % te tyre jane te pajisur me shtetesi......perjashto ketu ata te painteresuarit per kete shtetesi qe jane 5%.....
    Edhe nje dicka ,personi ne fjale jo qe duhet ta kete parasysh,ai e ka parasysh,ai kerkon nje ndihme apo nje keshille ketu ne forum.....pa dashje u futa edhe un ne nje debat por qellimi im ishte qe dikush nga ne qe njeh kete problematike ti jape ndihmesen perkatese personit ne fjale,dhe jo cdo lloj problemi ta corjentojme me te njejta akuza ,sikur dikush tjeter na ka faj.....faji per te gjitha veprimet bie mbi te gjith ne.......
    Me keqeardhje po shkruaj ne kete komente ,sepse jame i sigurte ,personi ne fjale do te kete probleme te medha per nje nenshtetesi te Maqedonise .

Citat : Faji per te gjitha veprimet bie mbi te gjithe ne :

Simbas mendimit time ,eshte nje paragjykim shume i pa drejte, kurre thoni se faji eshte i te gjithe neve .

Jeton Struga ! Faji eshte jetim ,pore ne duhet fajin te mudohemi ta adresojme te dera e fajtoreve . Dera e fajtoreve dihet eshte te udheheqesit shqipefolesa . Per c'do pengese te dekumentacionit civil te popullates fajtore jane udheheqesit e shtetit . Ne kete raste ""me pake fajtore"" jane sllavo-maqedonet .

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Me keqeardhje po shkruaj ne kete komente ,sepse jame i sigurte ,personi ne fjale do te kete probleme te medha per nje nenshtetesi te Maqedonise .

Citat : Faji per te gjitha veprimet bie mbi te gjithe ne :

Simbas mendimit time ,eshte nje paragjykim shume i pa drejte, kurre thoni se faji eshte i te gjithe neve .

Jeton Struga ! Faji eshte jetim ,pore ne duhet fajin te mudohemi ta adresojme te dera e fajtoreve . Dera e fajtoreve dihet eshte te udheheqesit shqipefolesa . Per c'do pengese te dekumentacionit civil te popullates fajtore jane udheheqesit e shtetit . Ne kete raste ""me pake fajtore"" jane sllavo-maqedonet .
    O tetova a ende nuk e kupton ku eshte qellimi i Jeton Struga qe ai person po kerkon dihm per dicka tjeter e ti ja fut kot ne tem tjeter, nese do te bisedosh per kete hap tem tjeter s enuk eshte vendi... ti po vazhdon em te njejten prap.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    O tetova a ende nuk e kupton ku eshte qellimi i Jeton Struga qe ai person po kerkon dihm per dicka tjeter e ti ja fut kot ne tem tjeter, nese do te bisedosh per kete hap tem tjeter s enuk eshte vendi... ti po vazhdon em te njejten prap.
    Konstandin Karamanlis , Personi ne fjale kerkon ndihme se si munde te marre nenshtetesine ne Maqedoni.

1) Forumi shqipetare nuk eshte kompetente per nenshtetesi te maqedonise
    2) C'do komente qe eshte dhene ne kete teme eshte e nderlidhur me nenshtetesine ne maqedoni

3 ) Para te ashtuquajtures lufte e vitit 2001 edhe vete Ali Ahmeti me kliken e tije komuniste staliniste nuk kishte nenshtetesi te Maqedonise , pore me puthejen e dores se shkaut jo qe morri nenshtetesi te Maqedonise pore u be edhe udheheqes i shqipetareve .

Haje se ju jeni te gjithe kacak , jeni mesuare qe ta shitni neshtetesine ne rruge me mija euro . Dikush munde te merre nenshtetesi e dikush jo . Mjerre shqipetaret se cka i ka gjete .

Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Konstandin Karamanlis , Personi ne fjale kerkon ndihme se si munde te marre nenshtetesine ne Maqedoni.

1) Forumi shqipetare nuk eshte kompetente per nenshtetesi te maqedonise
    2) C'do komente qe eshte dhene ne kete teme eshte e nderlidhur me nenshtetesine ne maqedoni

3 ) Para te ashtuquajtures lufte e vitit 2001 edhe vete Ali Ahmeti me kliken e tije komuniste staliniste nuk kishte nenshtetesi te Maqedonise , pore me puthejen e dores se shkaut jo qe morri nenshtetesi te Maqedonise pore u be edhe udheheqes i shqipetareve .

Haje se ju jeni te gjithe kacak , jeni mesuare qe ta shitni neshtetesine ne rruge me mija euro . Dikush munde te merre nenshtetesi e dikush jo . Mjerre shqipetaret se cka i ka gjete .
    trima si puna jote vec per muabet ka sa te duash po kur vin puna per dicka konkrete fshiheni pas fustanit tgrave.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    trima si puna jote vec per muabet ka sa te duash po kur vin puna per dicka konkrete fshiheni pas fustanit tgrave.
    Nuk thashe askundi qe une jame trime, sepse trimat ju e vritni mbas shpine si qe e keni zakon.

Mbas fustanit te grave fshefeni ju qe i vritni shqipetaret mbas shpine
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju sahanelepireit.
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju lakmuesit e pasurise se shkaut .
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju me gjake te perzyere te kazakistanit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 16-09-2011 më 20:37

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Statistikat ne Maqedoni tregojne se numri i shtetasve Turq qe vijne te jetojne ne Maqedoni eshte me i madh ne krahasim me tjeret, a jane kta Shqiptare qe po kthehen nuk e di, posa pashe temen menjihere e mendova kte jalm qe qerkulloi kto dite ne media.
    Mendoj se eshte e mundur qe te meret shtetesia, por normalisht duhet te formulohet edhe nje ligj i cili do te regullonte kete problem.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    se keni deviju nga tema kjo shihet, ju keni gju Tetova Mas kote na koti! Ndoshta nuk ashtet dashte TetovaMas te futet ne bised perpos keshillave qe duhej tia jepte vetvadit, ama ate cfare e ka thene TetovaMas se luan ase topat e hisarit, se ne krye te politikes ne Ylliride jan, sot si me pare ne te kaluemen, jan laperat shtresa me e ulte qe ka mund te nxjerre ndonjehere ajo ylliride e shume vuajtun. Labilat, dallavergjit, e cfare jo, cdohere e kan pas ne dore fatin e shqyptarve te Yllirides. keshtu qe mos iu gjuni kote TetovaMasit, dikur ishen envero-titistat e dores pare qe benin jeten ne kurriz te shqyptareve,sote jan mbeturina e enverizmo-titizmit qe ushtrojin te njeten metode per ti mbajte shqyptaret nen thundren sllave, dikur ishen bashkim vllaznimsat social-komunist0 envero-titiste sot kem demokrat demagoget,pjellen social-komuniste envero titiste! Vetvadi ke menyra tjera si te udhezohesh per ta fitu riatdhetarizmin ne vendin e babes e tuajin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 16-09-2011 më 23:53
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Sovrani Lexo Postimin
    Statistikat ne Maqedoni tregojne se numri i shtetasve Turq qe vijne te jetojne ne Maqedoni eshte me i madh ne krahasim me tjeret, a jane kta Shqiptare qe po kthehen nuk e di, posa pashe temen menjihere e mendova kte jalm qe qerkulloi kto dite ne media.
    Mendoj se eshte e mundur qe te meret shtetesia, por normalisht duhet te formulohet edhe nje ligj i cili do te regullonte kete problem.

Cili ligj duhet rregullu per tu kethy shqyptaret ne vendin e vet e te baballarve?!
    Tane ata qe duan te kethehen nga turqia ne Ylliride, jan shqyptar te shperngul o me dhun o u ashte imponu shperngulja. U be lufte ne Ylliride, demokracia arriti ku do ne viset ishe komuniste ne serbi e ne makosllavi jo!!! Per cfare u sakrifikuan djemt shqyptar ne luften e fundit me bishat sllave?!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Nuk thashe askundi qe une jame trime, sepse trimat ju e vritni mbas shpine si qe e keni zakon.

Mbas fustanit te grave fshefeni ju qe i vritni shqipetaret mbas shpine
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju sahanelepireit.
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju lakmuesit e pasurise se shkaut .
    Mbas fustanit te grave mshefeni ju me gjake te perzyere te kazakistanit .
    Tetovamas sa metra te larta i ke avlliat (gardhin) te shpia ne Tetov??

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Tetovamas sa metra te larta i ke avlliat (gardhin) te shpia ne Tetov??

Avlijat gardhet jane ndertuare ne mes te Shkupit nga vete sllavo-shkijet nga pasuria e shtetit ,ku ne keto harxhime bejne pjese edhe shqipetaret tatim pagues te po ketije shteti .

Sa per shqipetaret e shkrete c'do shtepi apo bisnes apo avlija gardhe qe thoni ju , e kane ndertuare me djersen e tyre ,pa ndihmen e askujte duke i perjashtuare shqipefolesat qe jane pasuruare duke i shitur te drejtat dhe gjakun e shqipetareve.

Shume shpejte ju vjene koha tradhetareve si Gadafit, vetem ne vazhdojne .

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •