Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 76
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po ti po i ban avokatin ?

cfare lidhje ka greku me shkaun?

tani per inat te grekut duhet te behemi kamikaz islamik?
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    . . . në vijë të arsyetimeve që i paske paraqitë në rastet e tjera . . .
    Pra, nuk po e mbrojë asnjërin. Më pengoi mendësia përçarëse e shkrimit të cilit ju përgjegja e që ndoshta ishte bërë pa vetëdije. Ai shkrim më la me kuptu se Shqiptarët jashtë Shqipërisë të Londrës nuk qenkan plotësisht Shqiptarë.

Shqiptarët nuk e kanë "luksin" me u marrë me arsyetime, e me marrë anë në ndeshje të qytetërimeve, përderisa nuk janë të bashkuar. Të bashkuar për të mirën e vetvetes, e jo për shkak të inatit ndaj tjerëve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 10-09-2011 më 03:28

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Hmmmmmmm te kishte qene sulme real kishte me mu ba qejfi...
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    I ka hyre derexha popullit shqiptar, ne gjitha trojet.
    Keshtu eshte kur me shume te dhimbet Afganistani e Somalia sesa Shqiperia.

O moj Shqypni, e mjera Shqypni

O moj Shqypni, e mjera Shqypni,
    Kush të ka qitë me krye n'hi?
    Ti ke pas qenë një zojë e randë,
    Burrat e dheut të thirrshin nanë.
    Ke pase shumë t'mira e begati,
    Me varza t'bukura e me djelm t'ri,
    Gja e vend shumë, ara e bashtina,
    Me armë të bardha, me pushkë ltina,
    Me burra trima, me gra të dlira;
    Ti ndër gjith shoqet ke qenë ma e mira!

Vaso Pasha
    Ndryshuar për herë të fundit nga hot_prinz : 10-09-2011 më 06:35
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    le ta djegin t gjall, prej mjekrres tja nisin
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-09-2011
    Postime
    4
    He, a u kenaqet bre burra, i perjsahtuat krejt teroristat e mjekroshat tani si duket jeni rehat ne forum, dhe kenaqeni duke i pergojuar te tjeret .

Kulmi!!! Pak epitete ka populli shqiptar neper bote, edhe ate te terroristave kishim mangut !

Mos u kapni pas mbiemrit qe ka, pasi shume mbiema shqiptar kane prejardhje turke por kjo s'do te thote qe jane turk dhe nga trute e kokes. Keto jane njerez qe jetojne nje hap larg depresionit dhe bien shume shpejt pre e fetareve ekstremiste, te cilet e kane shume te lehte ti bejne lavazh truri e ti bindin qe ky eshte vullneti i Zotit!

Shpresoj te mos jete e vertete, megjithse nuk eshte rasti i pare qe degjojme!!

La vita non si spiega, si VIVE!

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Njerez mos u ngutni se edhe kjo eshte nje shpikje e radhes nga CIA, kesaj radha naj hudhen neve, te pakten le te na thon arsyen perse?
    Nothing comes from nothing

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-09-2011
    Postime
    4
    Mua nuk me habit ajo se cfar ben CIA sepse ne jemi mesuar me me perallat e tyre,por me habit fakti se si ka mundesi qe disa njerez (e kam fjalen ne kete forum) sa shpejt bien ne gracken e amerikaneve,qenkan shume naive qe besojne gjera te tilla, po lexoi ndonje agjent i CIA-as ne ekte forum komentet qe keni bere ,ka me u shkri gaz nga keto shkrime dhe tallja do ishte ne kulm,si ka mundesi te ndodhe nje gje e tille??? nuk e di
    thjeshte njerez te kufituar ne cdo apsekt

Citim Postuar më parë nga naimi65 Lexo Postimin
    Mua nuk me habit ajo se cfar ben CIA sepse ne jemi mesuar me me perallat e tyre,por me habit fakti se si ka mundesi qe disa njerez (e kam fjalen ne kete forum) sa shpejt bien ne gracken e amerikaneve,qenkan shume naive qe besojne gjera te tilla, po lexoi ndonje agjent i CIA-as ne ekte forum komentet qe keni bere ,ka me u shkri gaz nga keto shkrime dhe tallja do ishte ne kulm,si ka mundesi te ndodhe nje gje e tille??? nuk e di
    thjeshte njerez te kufituar ne cdo apsekt
    Po ti pse je kaq i bindur qe eshte peralle??? Mendimi eshte subjektiv...dikush e beson, dikush jo... Perderisa eshte nje forum i hapur, cdo njeri ka te drejte te japi mendimet e tija. Ndaj, nuk ke pse habitesh fare!

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-09-2011
    Postime
    4
    Ti akoma vazhdo te besosh ne keta peralla ,une moti kohe e kam zgjidhur kete enigme amerikane , politika e terorizmit nuk pin uje me askund ne bote perveq juve ketu ne forum,Une nuk i mar te drejten askujt te mendoje sic do ai ,keshtu qe askush nuk ka te drejte te etiketoje njerezit teroriste vetem pse amerikanet kane publikuar nje shkrim te tille, pastaj ju duhet te bindeni se terorizmi zanafillen e saj e ka pikerisht tek udheheqesit amerikan.Askush ne bote nuk ben lufte pervec ushtrise amerikane ,vetem mendo pak me tru dhe do e kuptosh,me dhimbeni shume kur shoh se si shprazni mllefin dhe urejtjen tuaj ndaj muslimaneve dhe jo ndaj atyre qe shpiken terorizmin

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •