Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 76
    Citim Postuar më parë nga naimi65 Lexo Postimin
    Ti akoma vazhdo te besosh ne keta peralla ,une moti kohe e kam zgjidhur kete enigme amerikane , politika e terorizmit nuk pin uje me askund ne bote perveq juve ketu ne forum,Une nuk i mar te drejten askujt te mendoje sic do ai ,keshtu qe askush nuk ka te drejte te etiketoje njerezit teroriste vetem pse amerikanet kane publikuar nje shkrim te tille, pastaj ju duhet te bindeni se terorizmi zanafillen e saj e ka pikerisht tek udheheqesit amerikan.Askush ne bote nuk ben lufte pervec ushtrise amerikane ,vetem mendo pak me tru dhe do e kuptosh,me dhimbeni shume kur shoh se si shprazni mllefin dhe urejtjen tuaj ndaj muslimaneve dhe jo ndaj atyre qe shpiken terorizmin
    Kur me drejtohesh mua, fol ne njejes e jo ne shumes. Une nuk kam asnje mllef apo urrejtje ndaj myslimanve ndaj mos devijo temen. Ne kete artikull flitet per nje shqiptar qe e kane akuzuar per terrorizem, madje edhe ai vete e kishte pranuar (ne mos gaboj keshtu e lexova diku).
    Mund te jete perralle, ashtu sic e thua ti.... por, perpiqu te mendosh edhe ti me tru!! Ai kosovari qe vrau ushtaret ne Frankfurt, ca ishte? Kosovar mysliman ishte.... edhe u akuzua "per terrorizem"! Kshuqe, jo te gjitha akuzat e amerikaneve per terrorizem jane te pabaza, ashtu sic thua ti. Cdo rast do trajtim ne vecanti.

Shqiptar jemi te gjithe ktu, por nuk eshte e nevojshme te tregojme tere kete dashuri ndaj popullit tone edhe pse e dime shume mire se c'jemi te afte te bejme. Justifikimet i bejme me te huajt, por jo me njeri -tjetrin. Jane ca gjera evidente qe vetem nje qe nuk do ti shikoje - nuk i shikon. Le te presim artikuj te tjere ne vazhdim per t'a vertetuar ne eshte e vertete apo jo, por me duket absurde ti quash "qengj" shqiptaret kur fare mire kemi raste te shkuara qe vertetojne te kunderten.

La vita non si spiega, si VIVE!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Njerez mos u ngutni se edhe kjo eshte nje shpikje e radhes nga CIA, kesaj radha naj hudhen neve, te pakten le te na thon arsyen perse?
    Ja cila është arsyeja:

Hmmmmmmm te kishte qene sulme real kishte me mu ba qejfi...
    -

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Ti akoma vazhdo te besosh ne keta peralla ,une moti kohe e kam zgjidhur kete enigme amerikane , politika e terorizmit nuk pin uje me askund ne bote perveq juve ketu ne forum,Une nuk i mar te drejten askujt te mendoje sic do ai ,keshtu qe askush nuk ka te drejte te etiketoje njerezit teroriste vetem pse amerikanet kane publikuar nje shkrim te tille, pastaj ju duhet te bindeni se terorizmi zanafillen e saj e ka pikerisht tek udheheqesit amerikan.Askush ne bote nuk ben lufte pervec ushtrise amerikane ,vetem mendo pak me tru dhe do e kuptosh,me dhimbeni shume kur shoh se si shprazni mllefin dhe urejtjen tuaj ndaj muslimaneve dhe jo ndaj atyre qe shpiken terorizmin
    Po e zëmë se është kështu si thua ti, por derisa kjo luftë e amerikanëve nuk bie ndesh askund me intersat kombetare shqiptare ( se për lirinë që na erdhi nga ta nuk po flasim ), a mund ta di sipas teje pse një shqiptar godet ushtarë amerikan, apo pse një forumist këtu vjell kundër Amerikes? nga kush frymëzoheni?

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ja cila është arsyeja:
    Jee kalama i forumit e zgjidhi enigmen. Do ta sqaroj arsyen me vone kur te keme kohe.
    Nothing comes from nothing

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Pra, nuk po e mbrojë asnjërin. Më pengoi mendësia përçarëse e shkrimit të cilit ju përgjegja e që ndoshta ishte bërë pa vetëdije. Ai shkrim më la me kuptu se Shqiptarët jashtë Shqipërisë të Londrës nuk qenkan plotësisht Shqiptarë.

Shqiptarët nuk e kanë "luksin" me u marrë me arsyetime, e me marrë anë në ndeshje të qytetërimeve, përderisa nuk janë të bashkuar. Të bashkuar për të mirën e vetvetes, e jo për shkak të inatit ndaj tjerëve.
    Lëre vetdijen ti, po pa mbështetjen e Amerikës, brënda pak muajsh marim fund, merr vesh ? Mos bë hajgare. Ky është fenomen që ky e ka importuar në Amerikë nga ambienti shqiptar që është ngritur këto 20 vitet e fundit. Cmë rrokanis kot teorira.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Kishte shkembyer korrespondence me nje kontakt ne Pakistan qe i kishte shpjeguar qe ky grup kishte " marre pjese ne operacione ushtarake te dhunshme dhe kishte vrare ushtare amerikane " . Hasbajrami atehere i ishte pergjigjur qe " donte te shkonte jashte per t'u martuar me vajzat e xhenetit , duke perdorur retoriken xhihadiste per te thene deshiren per te vdekur si martir" , shton teksti .

Sipas dokumentave te drejtesise , ai ka derguar me shume se 1000 dollare ne Pakistan ne mbeshtetje " per perpjekjet terroriste te kontaktit te tij " por i ka shpjeguar qe ishte e veshtire per te mbledhur para prane myslimaneve te Nju Jorkut " kur ata merrnin vesh qe ishte per xhihad " .

Nese deklarohet fajtor nga gjykata rrezikon deri 15 vjet burg .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Mu dasht te pi nje espresso dhe ti hedhem tastieres se mos po thone forumistat qenka cmendur ky.

Mesazhi ne shkrimin e pare nga une ne kete teme shkon direkt per ata qe fshehen pas kesaj SHPIKJE (keni parasysh dallimin ne mese te Shpikjes dhe shpifjes).

Te etiketosh popullin shqipetare me nje dogme te tille Terorrist (hahahaha si nuk i shkon per shtati) eshte dicka e re qe lehte mund te quhet SHPIKJE.

Te jeshe anti nje konspiracioni nuk do to thote te jeshe anti cilit do popull, larg qoft ati amerikan.

Kush me njeh ne kete forum e dine mire se un keta mjekrroshat i urrej si djallin, por ky lajmi mister mu ne pervjetorin e 11 shtatorit eshte konspiracion me vehtedije, per kete te fundit nuk kame dyshim.

Pse valle keta mjekrroshat binen si pirrovine (pirrovine eshte nje bari i keqe) pikerisht ne trojet shqipetare mu ne kohen kur botes i rrjedhin syte gjak kur shofin njerez te tille? mendoni ju se eshte rastesi apo ndoshta mendoni se eshte politike dhe investime i bethzive sahudite? NEIN mu as mendja nuk me shkon andej, njoh mir paaftesit e bethzive arabe, ata nuk torturojn trurin (sic thoshte Da Vinci) per gjera te tilla, ata bejne gara cili te theje rekordin me numrin e grave qe roberojn, ne fenomenin MJEKRRAT e shqiptaris ka gisht direkt konspiracioni i CIA-s (behet fjal per nivelet e larta te saje qe jane tipike Zhuif, jo per personelin ne pergjithesi) dhe per kete nuk kame dyshim bazuar ne politikat e fundit qe po behen ndaj shqiptarise nga te ashtuquajturit miqte tane amerikan (edhe pse te ndjerit amerikanet edhe vete jane rober te konspiracive te ndryshme, luftojne e vdesin me krenari ne mbrojtje te atdheut pa qene te sulmuar nga askushe).

Njerez me flustroj reagimi i anetareve tamam ashtu si qurat ne mjegull, kidhnin aguza ndaj mjekrroshave dhe Afganistanit sikur tu a kishin vra prindrit, po rrsjav mjekrroshav dhe Afganistanit e Pakistanit e gjithe jashqitjes Arabe, po ndrydhne pak at tru te madh dhe mundohuni ta shifni anen tjeter te medaljes thuni jo kesaj te lige dhe jeni vigjilent ndaj njeri tjetrit se fundja te nje gjaki jemi me mjekrroshat shqipetare, edhe po te behen te gjithe kamikaza nuk kemi ku ti qojme ose te mundohemi te gjejme metoda psikoterapike ti sherojm me fjal te buta ose ti ekzekutojm (ne paqim bethe).

Muajt e kaluar ndodhi nje ngjarje tragjike ne Gjermani nga nje i ndikuar i LSD-se islamike te mjekrroshave dhe paguan me jete dy ushtare Amerikane, e ky eshte akte terorrist tipik Afganistanist, cfare bene Gjermanet burra trajtun rastin tamam sic ishte, hodhen para gjyqit te cmendurin dhe po gjykojn me ligjet ne fuqi te nje shteti demokratik pa pase nevoj te beje buje si lajm te pakten jo si ky i fundit.

Jame komplet konfuz ne lidhje me te ardhmen tone si kombe, shpresoj te jeme gabim se na rrujti djalli.

p.s. Kjo vera e kuqe te bene fylli pa e vene re.
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ky mendim me siguri shume te madhe eshte vetem kopje e dobet e mendimeve dhe propagandes standarde ( te kahmotshme) te shume antimarekaneve, sidomos atyre nga skena islamike, majtiste dhe naziste etj. Pra, nuk ka asgje origjinale dhe per kete arsye nuk ja vlene as te komentohet me gjate.

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 10-09-2011 më 19:06

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Mu dasht te pi nje espresso dhe ti hedhem tastieres se mos po thone forumistat qenka cmendur ky.

Mesazhi ne shkrimin e pare nga une ne kete teme shkon direkt per ata qe fshehen pas kesaj SHPIKJE (keni parasysh dallimin ne mese te Shpikjes dhe shpifjes).

Te etiketosh popullin shqipetare me nje dogme te tille Terorrist (hahahaha si nuk i shkon per shtati) eshte dicka e re qe lehte mund te quhet SHPIKJE.

Te jeshe anti nje konspiracioni nuk do to thote te jeshe anti cilit do popull, larg qoft ati amerikan.

Kush me njeh ne kete forum e dine mire se un keta mjekrroshat i urrej si djallin, por ky lajmi mister mu ne pervjetorin e 11 shtatorit eshte konspiracion me vehtedije, per kete te fundit nuk kame dyshim.

Pse valle keta mjekrroshat binen si pirrovine (pirrovine eshte nje bari i keqe) pikerisht ne trojet shqipetare mu ne kohen kur botes i rrjedhin syte gjak kur shofin njerez te tille? mendoni ju se eshte rastesi apo ndoshta mendoni se eshte politike dhe investime i bethzive sahudite? NEIN mu as mendja nuk me shkon andej, njoh mir paaftesit e bethzive arabe, ata nuk torturojn trurin (sic thoshte Da Vinci) per gjera te tilla, ata bejne gara cili te theje rekordin me numrin e grave qe roberojn, ne fenomenin MJEKRRAT e shqiptaris ka gisht direkt konspiracioni i CIA-s (behet fjal per nivelet e larta te saje qe jane tipike Zhuif, jo per personelin ne pergjithesi) dhe per kete nuk kame dyshim bazuar ne politikat e fundit qe po behen ndaj shqiptarise nga te ashtuquajturit miqte tane amerikan (edhe pse te ndjerit amerikanet edhe vete jane rober te konspiracive te ndryshme, luftojne e vdesin me krenari ne mbrojtje te atdheut pa qene te sulmuar nga askushe).

Njerez me flustroj reagimi i anetareve tamam ashtu si qurat ne mjegull, kidhnin aguza ndaj mjekrroshave dhe Afganistanit sikur tu a kishin vra prindrit, po rrsjav mjekrroshav dhe Afganistanit e Pakistanit e gjithe jashqitjes Arabe, po ndrydhne pak at tru te madh dhe mundohuni ta shifni anen tjeter te medaljes thuni jo kesaj te lige dhe jeni vigjilent ndaj njeri tjetrit se fundja te nje gjaki jemi me mjekrroshat shqipetare, edhe po te behen te gjithe kamikaza nuk kemi ku ti qojme ose te mundohemi te gjejme metoda psikoterapike ti sherojm me fjal te buta ose ti ekzekutojm (ne paqim bethe).

...

Jame komplet konfuz ne lidhje me te ardhmen tone si kombe, shpresoj te jeme gabim se na rrujti djalli.

...
    Me ekstremita dhe fundametalista nuk ka kompromis.
    Te tillet duhet te izolohen dhe luftohen me tegjitha mjetet e mundshme legale.

Per ekstermista dhe fundamentalista, cfaredo qe jane, nuk vlejne argumenti dhe arsya, por vetem besimi apo bindja e tyre. Pra, zgjidhja e ketyre problemeve duhet te gjindet vetem permes ekskluzionit dhe luftimit te tyre ne te gjitha sferat e rendesishme te jetes shoqerore.

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 10-09-2011 më 19:06

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keta njerez si individ skane asgje te perbashket me kombin shqiptar.Populli shqiptar cdohere do jete mik i ngushte i kombit te madh amerikan.

Kosova nderon viktimat e 11 shtatorit

Prishtinë, 10 shtator - Në përkujtim të dhjetë vjetorit të sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës, do të organizojë një ceremoni përkujtimore për të nderuar viktimat e kësaj dite tragjike për SHBA-të dhe krejt botën demokratike.

Përmes një njoftimi për medie nga MPJ, ftohen qytetarët e Prishtinës, që të dielën me 11 shtator 2011, në ora 19:00, të ndezin qirinj para Teatrit Kombëtar të Kosovës, në qendër të Prishtinës në shenjë nderimi për viktimat dhe solidarizimi me të mbijetuarit, familjet dhe kombin e madh amerikan.

“Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës fton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që të bashkohen në solidarizimin dhe nderimin për viktimat e 11 shtatorit, duke riafirmuar frymën e partneritetit dhe respektit të ndërsjellë dhe dënuar sulmet terroriste kundër lirisë, demokracisë dhe botës së përparuar perëndimore”, thuhet në komunikatën e MPJ-së.

Populli i Kosovës tashmë e ka shndërruar këtë përvjetor në ditë të kujtesës dhe respektit për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, aleates themeltare të shtetësisë së Kosovës.

Në këtë ditë, përmes akteve të bamirësisë dhe bashkimit të njerëzve të moshave, besimeve dhe përkatësive të ndryshme etnike, do të nderohen viktimat e sulmeve terroriste në mbarë botën.

Më 11 shtator 2001 në SHBA, afërsisht 3 mijë njerëz vdiqën, përfshirë edhe bashkëkombës tanë, kur terroristët rrëmbyen katër aeroplanë të linjave civile ajrore dhe fluturuan drejt kullave binjake të Nju Jorkut dhe Pentagonit. Aeroplani i katërt u rrëzua në shtetin lindor të Pensilvanisë.

koha.net

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •