Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Gati 1/3 e popullsisë në Evropë me çrregullime mendore

Mbi 38% e Evropianëve ose 165 milion njerëz vuajnë nga çrregullime mendore. Ky përfundim del nga një studim për vitin 2010 i “Neuroprikofarmalogjisë Evropiane”.

Në studim janë përdorur të dhëna, studime dhe anketa për 27 vendet e BE-së plus Islandën, Norvegjinë dhe Zvicrën. Kujtojmë se popullsia totale e Evropës bashkë me shtet e përfshira në këtë studim arrin në 514 milion.

Gjendja më e zakonshme del se është depresioni pasi mbi 30 milion njerëz janë të prekur. Më pas vijnë personat që vuajnë nga fobi të ndryshme të cilët janë shumë se 22 milion.

Ndërsa më shuam se 20 milion janë të prekur nga simptoma fizike kurse afërsisht 15 milion janë të varur nga alkooli. /albeu.com/
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    kaq e pat edhe specia jone......
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    shume studim i besueshem, nga neuroprikofarmalogjia,
    po si do i shesin ilaçet ata te mjeret duke i bindur te gjithe qe jane me probleme mendore.

sot ka dale ne mode qe cdo vecanti e karakterit njerezor ti jepet nje emer dhe te cilesohet si semundje mendore.

po dhe ju beni cbeni dhe copy paste plehra nga revistat pseudo shkencore.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Mbi 38% e Evropianëve ose 165 milion njerëz vuajnë nga çrregullime mendore. Ky përfundim del nga një studim për vitin 2010 i “Neuroprikofarmalogjisë Evropiane”.

Në studim janë përdorur të dhëna, studime dhe anketa për 27 vendet e BE-së plus Islandën, Norvegjinë dhe Zvicrën. Kujtojmë se popullsia totale e Evropës bashkë me shtet e përfshira në këtë studim arrin në 514 milion.

Gjendja më e zakonshme del se është depresioni pasi mbi 30 milion njerëz janë të prekur. Më pas vijnë personat që vuajnë nga fobi të ndryshme të cilët janë shumë se 22 milion.

Ndërsa më shuam se 20 milion janë të prekur nga simptoma fizike kurse afërsisht 15 milion janë të varur nga alkooli. /albeu.com/
    Yo, fegi dude

Why do you think all of my ancestors left that nut house for the United States? Wouldn't you think after 2 world wars, millions of dead and the Holocaust somebody would have figured out the Europeans are all mental cases.

Pse mendoni se të gjithë paraardhësit e mi la se shtëpia e arrë për Shtetet e Bashkuara? A nuk mendoni se pas 2 luftërave botërore, me miliona të vdekur dhe dikush do të Holokaustit me motive nga evropianët janë të gjitha rastet mendore.

Evropianët
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Yo, fegi dude

Why do you think all of my ancestors left that nut house for the United States? Wouldn't you think after 2 world wars, millions of dead and the Holocaust somebody would have figured out the Europeans are all mental cases.

Pse mendoni se të gjithë paraardhësit e mi la se shtëpia e arrë për Shtetet e Bashkuara? A nuk mendoni se pas 2 luftërave botërore, me miliona të vdekur dhe dikush do të Holokaustit me motive nga evropianët janë të gjitha rastet mendore.

êëëë¨. Nga google.traslater e paske përkthyer, po?
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Aman o fegi, ku mi gjen keto lloj zbulimesh kaq absurde

Eshte normale qe njerezit qe vuajne nga depresioni sa vijne e shtohen, tere keto probleme qe po kalon qenia njerezore ndikojne sigurisht shume, por jo te dalesh ne perfundim qe jane me cregullime mendore!

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    po si do i shesin ilaçet ata te mjeret duke i bindur te gjithe qe jane me probleme mendore.
    Plus dhe terapit e ndryshme neper psikolog , si do e nxjerrin rrogen e tyre .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ajo dihet me perpara prodhohen ilacet, pastaj shpiken apo shpifen semundjet

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    fegi prap me lajmet e shkences ti aman lej keto hap nje tem pa shkenc
    se keta shkenctaret dun vet ilace
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Yo, fegi dude

shaka ishte kjo?
    me lejo te them disa fakte mbi Ameriken qe une e respektoj dhe e dua duke qene ne te njejten kohe realist.
    1-Shkencetaret Nazist pas luftes se dyte boterore u sollen ne amerike, dhe kryeinxhinieri qe beri te mundur fluturimin e pare per ne hene ishte gjerman ish-nazist qe perdori projektet naziste, te njejten gje beri edhe rusia.
    2-CIA u krijua nga ish naziste qe u sollen ne amerike pas luftes nepermjet operacionit "paperclip".
    3-ti flet per Holokaust, une flas per luften e vietnamit, luften e irakut, afganistanit e shume nderhyrjeve te tjera ushtarake per hir te ruajtjes se pushtetit te saj absolut si superfuqi.
    4-per pak desh harrova, hiroshima dhe nagasaki.
    __________________________________________________ __________________
    was that a joke?
    let me tell you some facts about America, wich i love and respect being at the same time realistic.
    1-Nazi scientists were brought to america after WWII, and the chief engineer that made possible the first flight to the moon was a german exC-nazi that used nazi projects. Russia did the same.
    2-CIA was created by nazis that were brought in america after WWII through operation "paperclip".
    3-You talk about Holocaust, i talk about vietnam war, iraq, afganistan and a lot more military interventions for the sake of protecting her position as a superpower.
    4-almost forgot, hiroshima and nagasaki

need i say more?

Stop the Bullshit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 08-09-2011 më 15:55

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •