Close
Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 275
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Kështu flasin vetëm dështakët dhe ata që paragjykojnë ! Nga komentet e tua, mund të thuash sa të dush se ke të njohurit e tu gjyqtarë shumë të aftë, sepse kollaj nga këtu në internet, di të them edhe unë që kam babin kryetar gjykate, vetëm sa për të dalë e imja në bisedë. Dhe pikërisht nga komentet e tua, mbi atë që të citova më lart, ti duket që nuk ia ke idenë fare, madje edhe nëse të pyes unë tani se çfarë është, çfarë proçedura dhe kushte pranimi ka, etj etj ti nuk ia ke fare idenë.

Ta dish që vitin që shkoi, madje kjo shkollë ia mohoi konkurimin edhe vajzës së Topit sepse nuk plotësonte kushtet e konkurimit.

E sa për ç'a bëhet brenda në gjykatë, unë shqip thashë se ka shumë edhe nga ata të llumit që në fakt nuk iu hyn ferra në këmbë, dhe ka edhe nga ata që janë të ndershëm dhe punojnë gjithë kohës nën presion.
    Ti as nuk e ke idene se kush jame une e cbej une pra mos ja fut kot si bregu mbas detit per dicka qe nuk e di e as nuk e njef ... e perseris dhe nje here se bej sa te duash shkolla mgajistrati apo harwardi po nuk pate moral personal nuk te hun asnje nga ato shkolla ne pune. do presim e do marrim vesh akoma me shume se kush mund te jete shkaku i ketij atentati....nga ana tjeter nuk eshte vetem mendimi im personal por i 99.99% te shqiptareve te ndershem se sistemi drejtesor ne shqiperi eshte i pashprese i korruptuar.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Keq per ate qe vdiq edhe per familjen. Ngushellime familjes edhe shpirti ti prehet ne paqe viktimes. As e besoj se do gjendet vrasesi me qindra raste ka pas ku te pafajshem jane vrare e askush ska care koken.
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Ozzy Lexo Postimin
    Ti as nuk e ke idene se kush jame une e cbej une pra mos ja fut kot si bregu mbas detit per dicka qe nuk e di e as nuk e njef ... e perseris dhe nje here se bej sa te duash shkolla mgajistrati apo harwardi po nuk pate moral personal nuk te hun asnje nga ato shkolla ne pune. do presim e do marrim vesh akoma me shume se kush mund te jete shkaku i ketij atentati....nga ana tjeter nuk eshte vetem mendimi im personal por i 99.99% te shqiptareve te ndershem se sistemi drejtesor ne shqiperi eshte i pashprese i korruptuar.
    Ozzy cfare do qe te jet, jeta e njeriut eshte e cmuar zoti ta jep zoti ta merr. Une nuk e njof e nuk di por edhe nese ka qene i korruptuar perseri nuk e meritonte vdekjen.
    I LOVE GOD

j&g

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Dakort me YEs dhe Diton

Ku e dini ju per gjyqtarin qe guxoni ti veni epitetetin "korruptuar" ? Si more paftyre gjykoni per nje gjyqtar qe ju as nuk e njihni duke e politizuar ngjarjen ? A nuk ju dhimbset pamja qe si ai u dogj i gjalle , nje vdekje e tmerrshme per te ? Sikur te ishe me i korruptuari ne bote nuk e justifikon aktin kriminal..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e fadiola
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    cte duhet ty
    Postime
    26
    eshte e temerrshme sinqerisht,po vriten njerzit si zogjt e pules.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    sec kam nje parandjenje, qe nje dore e madhe ka gisht ne kete vrasje.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Moderatorit te ketij nenforumi: Menaxho temen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Po ik o leshko se le nam! Ti nuk di as të shkruash mirë shqip, e po më bën kompetentin e më flet për moralizma. Do jesh shumë përtokë nga ana morale, që rrin e na shet moral!
    Dukesh qe je goce gjygjtari se ke nje krenari alabakesh alla malokshe prej 7 brezash qe jetojne maleve te lunxherise qe ja moren shpirtin atij populli me teper se 50 vjet dhe tani spo e leshojne e qe spo e leshjone sepse thone qe ne e muarrem me gjak prandaj dhe ju hajni tami e bejme lufte.

Po pse mi alabake e pamoralshme qe nuk ke aq qytetari sa ta shofesh realitetin ne sy por qe vazhdon si antoneta e frances ti biesh fyellit vetem ne nje vrime kujton ti se nuk e di populli shqiptar se cbehet neper gjykatat albanezi qe jane ne sherbim te cdo lloj kafshe e armiku te shqiperise por vetem ne sherbim te atij populli qe po i mban me buke e i ka bere me benza e vila qyteteve e detit nuk jane.

Po kam qene vete gjykatave te Tiranes e vetem maloke e katunare kam pare qe vinin era qofte apo hurdha e bajka qe nuk nuk te hidhnin syte fare per hallet qe kishe por te thonin vetem emrin e kafes apo restorantit per tu dhene zarfin e kur shifnin brenda te thonin vetem dollare apo euro apo franka zwicerane.....dhe magjistaturen e financave e kishin bere.

Sa per mua ma hankosh tha se jetoj me djersen e ballit e nuk kam fut njeri ne burg sa per ti morre paret sic bon baba tat me alabaket e tjere atje ne shqiperi.

Po hapi pak syste moj e mjere e lexo pak raportet e te huajve qe qysh ne piken e pare drejtesine shqiptare atakojne si te paafte nga ana morale e sociale te bejne pune per te cilen marrin rrogen e paguhen nga taksat e atyre te mjerve shqiptare.

Po me ty nuk flitet e nuk behet diskutim se nuk e ke ate nivel social e shoqeror te pranosh kritika juve vetem plumbi i dulles ju vite hakut se gjithe kohen vetem njeri tjetrit ja keni fut e pikerisht mbrapa kraheve sper balle per ballit nuk keni takat joooo...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ozzy : 09-09-2011 më 12:11

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Ozzy cfare do qe te jet, jeta e njeriut eshte e cmuar zoti ta jep zoti ta merr. Une nuk e njof e nuk di por edhe nese ka qene i korruptuar perseri nuk e meritonte vdekjen.
    ****,

Le te behemi pak realista e te shohim te verteten ne sy.
    E dime te gjithe realitetin ne shqiperi. Ai qe ka halle, e eshte i urte e i drejte e ka pak njerzi sociale e i dhimset familja vet i hap rruge budallait.
    Ai qe do te luaj cubin ate e kap rrota e buldozerit. Ky eshte mendimi im personal.

Po te bej vetem nje pyetje:
    Po pse kot ishte ne Vlore ai bosi i Ndhragetes? Po pse kot rrinte ai e jetonte ne ate cep te botes kur shoket e tij te tjere rrezikojne ne Vende shume e me shume luksoze se Vlora? Po kush ishin ata qe e kapen ? Policia e Vlores apo e Sales apo e Topit?

Jane pune shume te komplikume keto qe ja degjon muziken shume me vone tha...

Citim Postuar më parë nga Ozzy Lexo Postimin
    Dukesh qe je goce gjygjtari se ke nje krenari alabakesh alla malokshe prej 7 brezash qe jetojne maleve te lunxherise qe ja moren shpirtin atij populli me teper se 50 vjet dhe tani spo e leshojne e qe spo e leshjone sepse thone qe ne e muarrem me gjak prandaj dhe ju hajni tami e bejme lufte.

Po pse mi alabake e pamoralshme qe nuk ke aq qytetari sa ta shofesh realitetin ne sy por qe vazhdon si antoneta e frances ti biesh fyellit vetem ne nje vrime kujton ti se nuk e di populli shqiptar se cbehet neper gjykatat albanezi qe jane ne sherbim te cdo lloj kafshe e armiku te shqiperise por vetem ne sherbim te atij populli qe po i mban me buke e i ka bere me benza e vila qyteteve e detit nuk jane.

Po kam qene vete gjykatave te Tiranes e vetem maloke e katunare kam pare qe vinin era qofte apo hurdha e bajka qe nuk nuk te hidhnin syte fare per hallet qe kishe por te thonin vetem emrin e kafes apo restorantit per tu dhene zarfin e kur shifnin brenda te thonin vetem dollare apo euro apo franka zwicerane.....dhe magjistaturen e financave e kishin bere.

Sa per mua ma hankosh tha se jetoj me djersen e ballit e nuk kam fut njeri ne burg sa per ti morre paret sic bon baba tat me alabaket e tjere atje ne shqiperi.

Po hapi pak syste moj e mjere e lexo pak raportet e te huajve qe qysh ne piken e pare drejtesine shqiptare atakojne si te paafte nga ana morale e sociale te bejne pune per te cilen marrin rrogen e paguhen nga taksat e atyre te mjerve shqiptare.

Po me ty nuk flitet e nuk behet diskutim se nuk e ke ate nivel social e shoqeror te pranosh kritika juve vetem plumbi i dulles ju vite hakut se gjithe kohen vetem njeri tjetrit ja keni fut e pikerisht mbrapa kraheve sper balle per ballit nuk keni takat joooo...

Edhe mua të doli punë të më bësh biografinë !
    Epo je sërish gabim, aq më tepër që nuk jam gocë gjyqtari, por të thashë fillimisht se është kollaj t'ia këpusësh siç bëre ti në fillim, duke thënë se ke të afërm gjyqtarë që janë kështu e ashtu, dhe unë të thashë që shumë kollaj për të dalë e imja, di edhe unë si ti - t'ia këpus në internet, e të them se e kam babin të tillë...

Shko o djalë i mirë e edukohu fillimisht, e mos më trego për familjen time e për plumb dulleje, e tërci vërci...

Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •