Close
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 275
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Shoku Enver, pasi eleminoi shokun Mehmet, vijoi me baterdine ndaj "perkrahesve" potenciale te Mehmetit; nder ta ishte edhe ish-shefi i shtabit te pregjithshem. Nje nder akuzat ndaj ketij ishte se kishte porositur ne Polliçan nje bastun-pistolete, te cilin shoku Mehmet do ta perdorte per te vrare shokun Enver.

Edhe kete te gjorin Skerdilajd do ta kene vrare ata qe ishin te pajisur me stilolapsa-pistoleta e çadra-pistoleta me 21 Jenar.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    krejt ata qe fyejn jozin jan burracaker..enveruce..e kulish vampiresh..

ja hangshi mune jozit krejt ju .. talebanat staliniste..
    Ke shume te drejte......
    Krejt ata qe s'fyejne jozin jan burracaker..enveruce..e kulish..vampiresh..
    ja hanshi mune jozit krejt ju..talebanat staliniste..hurshoviste

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Ah mjere ai qe iku....te tjeret??........te tjeret bejne sehir!
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    krejt ata qe fyejn jozin jan burracaker..enveruce..e kulish vampiresh..

ja hangshi mune jozit krejt ju .. talebanat staliniste..
    o braro po ti paske ik per lesh keshtu,,,, gjynaf
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    gsh

--

Konomi, dëshmojnë banorët e Hamallaj-Gjiri i Lalëzit
    » Dërguar më: 25/09/2011 - 15:44

Artur Korriku

DURRES -Atentati mafioz i realizuar dy javë më parë ndaj gjyqtarit vlonjat Skerdilajd Konomi, ka vënë në lëvizje dhe policinë e prokurorinë e Durrësit. Policia lokale e ka konsideruar si sekret hetimor përfshirjen e saj në hetimin për vrasjen e gjyqtarit Konomi, duke u shprehur se për zbardhjen e ngjarjes së rëndë po merren kolegët e tyre në Vlorë dhe Prokuroria e Krimeve të Rënda. Ndërkohë, burime të besueshme policore pohojnë se është hedhur në "sitë" dokumentacioni i Hipotekës së Durrësit për pronat në Hamallaj dhe Gjirin e Lalëzit, si dhe janë marrë në pyetje banorët e këtyre dy fshatrave. Mësohet se banorët e zonës bregdetare kanë bërë me dije se përveç biznesmenëve vendas, për pronat janë interesuar dhe biznesmenë të huaj, konkretisht një sipërmarrës serb. Burimet e mësipërme sqarojnë se të gjitha informacionet e grumbulluara i janë përcjellë Prokurorisë së Krimeve të Rënda në Tiranë.
    HETIMI
    Tokat e Hamallaj janë pjesë e rëndësishme e hetimit për vrasjen e gjyqtarit Skerdilajd Konomi, ngjarje kjo e ndodhur më 9 shtator në qendër të qytetit të Vlorës. Kjo për arsye se familja e tij ishte pronare në këtë pjesë të bregdetit të Durrësit si dhe për shkakun e konflikteve që janë bërë objekt i gjykatave. Por, drejtuesit e policisë së Durrësit nuk kanë pranuar të bëjnë asgjë publike lidhur me hetimet që po bëjnë në këtë zonë. Burime konfidenciale sqarojnë se agjentët e policisë kanë pasur 2 objekte në fokusin e tyre hetimor; Hipotekën e Durrësit dhe banorët e fshatit Hamallaj e ato të Gjirit të Lalëzit.
    Në të parin janë parë gjurmët e tokave të hedhura nëpër harta, ndërsa banorët e Hamallajt e të Gjirit të Lalëzit janë pyetur lidhur me pronësitë mbi tokat si dhe kontaktet që kanë pasur me sekserë apo me përfaqësues të biznesit gjatë këtyre viteve.
    SITUATA
    Ndonëse informacionet janë konsideruar sekret hetimor, policia e Durrësit tashmë ka një tablo të qartë të situatës mbi pronësinë e tokave të kësaj zone si dhe synimet e biznesit vendas e të huaj për të investuar në bregdet. Policia ka mësuar nga banorët e zonës, se përveç biznesmenëve vendas, janë interesuar për pronat dhe të huaj. Madje njëri prej tyre, serb, ka ngulmuar për një kohë të gjatë që të marrë në përdorim territore të këtyre fshatrave, por pasi kishte parë konfliktin e një viti më parë ndërmjet banorëve dhe policisë u largua dhe hoqi dorë duket përfundimisht nga synimi i tij. Një vit më parë përfituesi më i madh i tokave në Gjirin e Lalëzit, pjesë e të cilit është edhe fshati Hamallaj, u bë kisha katolike. Ajo mori në zotërim një sipërfaqe toke prej 160 ha në Kepin e Rodonit. Ndërsa, situata e familjeve të njohura si trashëgimtare e sipërfaqeve të tokave në këtë zonë është e amullt për shkak të mbivendosjeve të tokave të tyre me njëri-tjetrin si dhe me banorët e zonës. Në këto fshatra ka një numër të konsiderueshëm banorësh, të cilët edhe pse kanë në dorë vendimet e komisioneve të tokave atyre nuk jua hipotekojnë këto toka. Në adresë të tyre nuk kanë munguar sekserët nga Tirana, të cilët kanë ofruar para për blerjen e tokave, pasi kanë deklaruar se ata janë në gjendje që t'i legalizojnë më pas këto toka.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po shihja nje video te shkurter dhe foto me familjen me tu rrenqeth trupi gjynah i zotit gjithe ai djale.mjer familja e ato qe e njihnin
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    gsh

--

Konomi, dëshmojnë banorët e Hamallaj-Gjiri i Lalëzit
    » Dërguar më: 25/09/2011 - 15:44

Artur Korriku

DURRES -Atentati mafioz i realizuar dy javë më parë ndaj gjyqtarit vlonjat Skerdilajd Konomi, ka vënë në lëvizje dhe policinë e prokurorinë e Durrësit. Policia lokale e ka konsideruar si sekret hetimor përfshirjen e saj në hetimin për vrasjen e gjyqtarit Konomi, duke u shprehur se për zbardhjen e ngjarjes së rëndë po merren kolegët e tyre në Vlorë dhe Prokuroria e Krimeve të Rënda. Ndërkohë, burime të besueshme policore pohojnë se është hedhur në "sitë" dokumentacioni i Hipotekës së Durrësit për pronat në Hamallaj dhe Gjirin e Lalëzit, si dhe janë marrë në pyetje banorët e këtyre dy fshatrave. Mësohet se banorët e zonës bregdetare kanë bërë me dije se përveç biznesmenëve vendas, për pronat janë interesuar dhe biznesmenë të huaj, konkretisht një sipërmarrës serb. Burimet e mësipërme sqarojnë se të gjitha informacionet e grumbulluara i janë përcjellë Prokurorisë së Krimeve të Rënda në Tiranë.
    HETIMI
    Tokat e Hamallaj janë pjesë e rëndësishme e hetimit për vrasjen e gjyqtarit Skerdilajd Konomi, ngjarje kjo e ndodhur më 9 shtator në qendër të qytetit të Vlorës. Kjo për arsye se familja e tij ishte pronare në këtë pjesë të bregdetit të Durrësit si dhe për shkakun e konflikteve që janë bërë objekt i gjykatave. Por, drejtuesit e policisë së Durrësit nuk kanë pranuar të bëjnë asgjë publike lidhur me hetimet që po bëjnë në këtë zonë. Burime konfidenciale sqarojnë se agjentët e policisë kanë pasur 2 objekte në fokusin e tyre hetimor; Hipotekën e Durrësit dhe banorët e fshatit Hamallaj e ato të Gjirit të Lalëzit.
    Në të parin janë parë gjurmët e tokave të hedhura nëpër harta, ndërsa banorët e Hamallajt e të Gjirit të Lalëzit janë pyetur lidhur me pronësitë mbi tokat si dhe kontaktet që kanë pasur me sekserë apo me përfaqësues të biznesit gjatë këtyre viteve.
    SITUATA
    Ndonëse informacionet janë konsideruar sekret hetimor, policia e Durrësit tashmë ka një tablo të qartë të situatës mbi pronësinë e tokave të kësaj zone si dhe synimet e biznesit vendas e të huaj për të investuar në bregdet. Policia ka mësuar nga banorët e zonës, se përveç biznesmenëve vendas, janë interesuar për pronat dhe të huaj. Madje njëri prej tyre, serb, ka ngulmuar për një kohë të gjatë që të marrë në përdorim territore të këtyre fshatrave, por pasi kishte parë konfliktin e një viti më parë ndërmjet banorëve dhe policisë u largua dhe hoqi dorë duket përfundimisht nga synimi i tij. Një vit më parë përfituesi më i madh i tokave në Gjirin e Lalëzit, pjesë e të cilit është edhe fshati Hamallaj, u bë kisha katolike. Ajo mori në zotërim një sipërfaqe toke prej 160 ha në Kepin e Rodonit. Ndërsa, situata e familjeve të njohura si trashëgimtare e sipërfaqeve të tokave në këtë zonë është e amullt për shkak të mbivendosjeve të tokave të tyre me njëri-tjetrin si dhe me banorët e zonës. Në këto fshatra ka një numër të konsiderueshëm banorësh, të cilët edhe pse kanë në dorë vendimet e komisioneve të tokave atyre nuk jua hipotekojnë këto toka. Në adresë të tyre nuk kanë munguar sekserët nga Tirana, të cilët kanë ofruar para për blerjen e tokave, pasi kanë deklaruar se ata janë në gjendje që t'i legalizojnë më pas këto toka.

LEMSHI QE U BE ME TOKAT .....I MOREN ATA /ATO QE NUK JU TAKONTE ....
    Ligji thote qe u takon vetem atyre qe kan jetuar e kan qene te regjistruar ne gjendje civile( dmth qe kan pasur rezidencen deri ne 1993 me duket...)
    POr bashkia e Sukthit me marifetet e kryeplakut Roland Papajorgji i ka dhene toke te ardhurve nga zonat e veriut mbas 1991 dhe ka lene pa toke banoret 40-50 te Sukthit me sektore qe jane lindur dhe rritur atje ....Kjo tregon dhe njehere pavlefshmerin dhe mekatet e ligjit 7501.....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush eshte ky roland papajorgji?

nuk duket si vendas.

saur.. ne rrushkull a ke qen ndoj here?

ne fakt.. cecenet duhet larguar me forc nga kudo ku kan plackitur..

ska rrug tjeter..

..

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    kush eshte ky roland papajorgji?

nuk duket si vendas.

saur.. ne rrushkull a ke qen ndoj here?

ne fakt.. cecenet duhet larguar me forc nga kudo ku kan plackitur..

ska rrug tjeter..

..

Me orgjine eshte beratas familje shume e mire..... ka pasur nje baba te mrekullushem ....vete doli mendjemadh ....e marifetxhi....
    Si nuk kam qene o Brari ....shqiperin e mesme e kam shetitur me pellembe ....
    Sa here e kam bere ne kembe plazhin Rrushkull-Hamalle ....kam nja 20 e ca vjet qe nuk kam shkuar do isha kurioze ta shihja perseri.... lexova qe ti kishe qene ...
    Ne Sukth kane ndenjur e Prendushet e Shkodres ,e bija e Nexhip Vilçanit ,Sali Kubati me te shoqen hungareze ,Selenicat etjetj...
    Te gjith femijet e te medhenjve( i thençin ) nuk shkonin ne veri e jug po fillonin pune ne keto zonat afer Tiranes ....mbas pak shkonin me trasferim ne Tirane ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    jan bere katundaret andej oj saure.. bejlere e shkuar bejlereve..
    vila 3-4 katshe.. benza magaze punishte .. qe te habitesh..
    vila me te bukura se te bllokmenve dikur..kan sot katundaret e asaj zone..e jo vetem ata "vendalijte" por dhe cecenet e ardhur pas 90 tes..
    te hysh ne rrugen sukth-klub ariu.. mizeri mercedesash e kamionesh te katundareve..
    dikur rrije 5 ore te klubi ariut me gjet zis per sukth..
    lol..
    cfar ndryshimesh..

un dal shpesh andej..

rrushkullin e kan marre hasanet.. hasanbellinjte skraparllinj.. por sot bosa te fuqishem e te rrezikshem..

ata kan dhe kampet e puntor kuadrove ne plazh plus vilat aty plus pisten e madhe ne det qe e kan shke..dhyer barbarisht.. duke e cperfytyruar ate objekt te bukur..

masakaralliku madh..

edhe ki konomi besoj me ata do ti ket dal pun po gazetat nuk guxojn ti hedhin syt atje se ata komandojn dhe gazetat.. prandaj tymosin gazetat pun toptanesh..
    toptansit kan frik nga hija vet te ngratet..

nejse po do veme bashk ndoj here ne rrushkull..
    kuptonet me kolektivin luftarak ..dmth po na erdhen keta filizat e rinj te partise..lol.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •