Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Pse nuk behesh prokuror ose polic , me siguri do e kishe gjetur vrasesin brenda korridoreve te shtetit. Jeni bere te gjithe prokurore ..Gjithmone per juve kur behet fjale per vrasje me buje , kur vritet deputeti ose gjykatesi, shteti eshte vrasesi.
Nese disa njerez mendojne qe shteti ka organizuar vrasjen e gjykatesit, ku jane faktet qe vertetojne dyshimet e tyre?
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 16-09-2011 më 15:59
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Shteti shqiptar eshte ne vazhdimesi vrases i shqiptareve, sepse permes ligjeve te padrejta i ka çuar ata drejt nje konflikti te pafund!
Ligji 7501 eshte ligj antishqiptar, sepse ka tjetersuar pronen dhe ka shkaktuar konflikte qe po kushtojne shtrenjte.
Ajo qe ne nuk duhet te bejme ne kete teme eshte mosparagjykimi i te ndjerit, sepse ende drejtesia nuk e ka thene fjalen e vet. Mirepo si qytetar shqiptar ne duhet te denojme ashper krimin dhe duhet te kerkojme nga shteti dhe strukturat e tij, qe te ndermirret çdo veprim per te gjenduar kryesit e ketij akti te rende kriminal.
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 16-09-2011 më 16:09
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 16-09-2011 më 16:43
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
dicka duhet bere.
nuk eshte e llogjikshme fare.. qe nje cop leter e leshuar ne fund te luftes se pare boterore.. nga ndonji bej shijaku a feudal tirane.. qe i ka dhene miltjadhit.. cifligje.. te jet sot e vlefshme qe nje cun i ri qe ska gedhur nje lopat dhe ne te mire te atdheut te behet zot i mijra e mijra hektareve te tokes shqiptare..
kjo ska bi.the te rrije..
miltjadhi nuk dihet se si u be pronar i rrushkull hamalles..
e bleu apo cfare..
keto toka si cdo toke jan produkt .. i miliona e miliona viteve .. gjeologjike fizike ..
gruaja e miltjadhit ben nje pun te mire..
italianja keto hapsira shkurre ferra e pyje ja leshon me qera italianve.. te cilet krijojne fermen e famshme te sukthit..
mirpo me llogjike perfitimet e ksaj qeraje duhet ti ket shteti shqiptar jo nje grua kushdo qofte kjo..
keto hapsira jan pjes e atdheut.. dhe kte atdhe nuk e beri miltjadhi as e shoqja..
ky atdhe eshte fryt i perpjekjeve te miljra e mijra rilindasve e deshmorve..
e ky atdhe eshte ne rritje persa i perket popullsise..
aty ku dikur jetonte fazani e lejleku dhelpra e derri eger vjen nji dite qe jetojne mijra e mijra bujq..
si mundet nje cop leter e dhen per nje x hapsire kur eshte vetem pyll e shkurre natyrale.. te jet neser arsye qe poseduesi i copes letres.. te jete pronar i ksaj hapsire qe behet ferme prodhuse nga puna e mijra e mijra njerzve te tjere..
pra ketu ka padrejtesi..
..
sulmon armiku atdheun..
ai do zbarkoj ne rrushkull hamalle..
gruaja e miltos do dali ta mbroje?
joo..
do dali ushtria me djem nga laberia e peshkopia.. kosova e mirdita..
e kte djemuri e ka stervitur pergatituir e ushqyer e oficerizuar.. shteti..
ta lem ahere miltjadhin ta mbroje vete..
ne se armiku sulmon ne divjake.. ta lem vetem aldo baren pra.. ta mbroje..
ne se armiku sulmon ne kakavije.. te lem cacin ta mbroje..
nese sulmon ne radhime le ta mbroje orik shyti me shpeton..
ne se sulmon ne golem..le ta mbroje blendi me kopuk tjere..
pra gjerat duhen pare mire ne parlamentin shqiptar..
keshtu nuk vete..
...
edhe ne kosove kjo behet..
lexoj ne gazete nje dizaj..
ujrat termale burim natyror i tokes..pra jo prodhim i skenderbeut as i rugoves as i qoses as i fadil hoxhes..por produkt e fenomen i natyres.. qe shkencetaret ose populli ne shekuj i ka zbuluar si te dobishme per shendetin e njeriut..
behen nje dite prone personale e nji faqweziu sikurse sabri novosella..
pra ne se nji shqiptar kosove don te coj atje nanen e tij te semure e te genociduar dje nga shkau.. duhet te paguaj gangsterrin sabri novosell..
ku ka llogjik ketu..
ska asnji llogjik vec arsyeve grabitqare..
ujrat termale i duhen popullit dhe duhen administruar nga shteti.. e konkretisht nga ministria e shendetsise..
jo po le ti privatizoj sabriu me qe ne tender kallash ai i ka dhe parate si hajn i vjeter por dhe kallashin me qe me parate qe ka pasur ka qen ne gjendje ta paguaj bandat..
pra nje sabri lpk-ist.. kinse marksisto leninist.. qe dilte ne tiran e kerkonte.. vrases me vra rugoven.. behet pronar i burimeve termale qe i ka prodhuar natyra meme ne miliona e miliona vite procese gjeologjiko nen tokesore..
kjo nuk ka llogjike..
e keshtu me radhe..
del arditi gjebre e ben konkurs..
kush e ben kete ate.. merr nje apartament ne buz det..
ceshte ki apartament..
eshte pjese e nji pallati gjigand qe e ka bere nje mafioz ne golem mu posht shkembo kavajes me nje firme qe ja ka dhene kryetari komunes se rrashbullit..
cne nje katundar ne rrashbull tek kantina ka te drejte te jap leje betonizimi nje mafiozi.. mu mbi nje vend te mrekullueshem.. qe natyra e ka bere.. e qe mijra e mijra njerez e pillezuan me pisha..
e tani.. 1 person.. vetem 1 person korr frytet..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 17-09-2011 më 02:12
O Brar prap ti sulmon institucionin e pronave ? Kadastrat janë që nga koha Osmane, pjesa tjetër u ble me flori, që u mbush arka e shtetit. Ai Flori një herë humbi gjatë L2B-së, herën tjetër në 1990, e më pas u vodh i tëri(sot kemi vec 1.2-3 ton ar) në 1997. Ka shkrime se ka shkuar në Libi, ku më pas u nda nga Ramizi tek ata që sot sundojnë pa u bërë përshtypje gjë. Por arka ama është bosh. Zogu prej asaj ra, se arka ishte bosh, dhe i duhej asistenca e huaj. Tani ti më mirë tregohu i ndershëm e thuaj, duhet ta rimbushim këtë arkë, që, psh, ta vjedhim përsëri ne(ju që jeni në krye). Dhe sigurisht ku ka më mirë se ti detyrojmë njerëzit ti ri-blejmë, ose më saktë tja vjedhim fare e ti ndajmë paratë me Private Equity-t Angleze, Irlandeze etj që po ndërtojnë në trojet tona. Po ske ti cfarë i ngacmon pronat të tjerëve. Eshtë baza e zhvillimit të cdo shteti që aspiron për zhvillim e jo për xhungël.
Nga e gjeti Meta vilën në Lalëz po e përsëris ? E ka blerë ? Por ato dhjetra apartamente në Tiranë ? Puna e pronave vec sa është kompleksuar më tepër pasi ti si djalë i mirë që je, duhet të na thuac nga i gjetën tapitë(që nuk i kanë) ata që erdhën nga fushat e malet në Tiranë në kohën e liri-demokraci dhe jetojnë sot pa tapi në apartamentet e reja në Tiranë(sigurisht ndihmë të madhe në këtë kuplara ka patur dhe Ed Rama). Por jo, ti e ke hallin tek bregu, të grabisni prona të tjera.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt