Ka dicka pozitive edhe nga BB. Prodhohet material i bollshem per emisionin Portokalli.
Nxirre luanin jashte...ishte ajka e edicionit te fundit. lol
Ka dicka pozitive edhe nga BB. Prodhohet material i bollshem per emisionin Portokalli.
Nxirre luanin jashte...ishte ajka e edicionit te fundit. lol
ka ndikuar ne rritjen e cmimit te dritave
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
jo nuk kam pare...por s'jam kundra vazhdimit te tij....sa per femra te zhveshura s'ngeli Big-u per ti pare...i ke kudo...rruge,reklama,filma,lajme etj etj![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Pozitive ėshtė se BB zhvillohet tek top chaneli dhe ēdo tė shtunė ka spektakėl!
Pozitive ėshtė se atje futen goca dhe ēuna dhe hanė, pinė...dhe flenė kur ju flihet.Mė pozitivja ėshtė sepse flenė shtrirė!
Pozitive ėshtė sepse ke ēfarė tė mėsosh.Si ta bėsh kur je i ndjekur nga kamerat!
po bigu nuk jepet per te prodhuar dicka pozitive..perkundrazi..ti shihe kush e jep ma..topi i tan leshit..kurvarit qe perfundoj me prostitute ne lane..me kete gjoja show mundohet ti tregoje shqiptareve se nuk ka qene i vetmi i perdale po ka plot qe nuk e kan per gje te shker.dhehen ne menyre publike..ky eshte pozitiviteti i tij..
ah harrova..ka edhe dicka tjeter pozitive..shume shtepiake te deshperuara i mberthen para ekranit ...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Ndonjeher percjellet edhe ndonje mesazh.
psh .Si ta nxjerrim luanin...![]()
Po si jo.... kam pare gjene me interesante degjenerimin e femres edhe komplet te njeriut
edhe me interesantja eshte se eshte bere mode edhe duan te na tregojne se kete stil jete duhet te jetojme
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Po kam pare Siglen.Gjeja me e bukur.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt