Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ka dicka pozitive edhe nga BB. Prodhohet material i bollshem per emisionin Portokalli.

Nxirre luanin jashte...ishte ajka e edicionit te fundit. lol

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ka ndikuar ne rritjen e cmimit te dritave
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    jo nuk kam pare...por s'jam kundra vazhdimit te tij....sa per femra te zhveshura s'ngeli Big-u per ti pare...i ke kudo...rruge,reklama,filma,lajme etj etj
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Pozitive ėshtė se BB zhvillohet tek top chaneli dhe ēdo tė shtunė ka spektakėl!
    Pozitive ėshtė se atje futen goca dhe ēuna dhe hanė, pinė...dhe flenė kur ju flihet.Mė pozitivja ėshtė sepse flenė shtrirė!
    Pozitive ėshtė sepse ke ēfarė tė mėsosh.Si ta bėsh kur je i ndjekur nga kamerat!

i/e regjistruar Maska e Pushi
    Anėtarėsuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    jo nuk kam pare...por s'jam kundra vazhdimit te tij....sa per femra te zhveshura s'ngeli Big-u per ti pare...i ke kudo...rruge,reklama,filma,lajme etj etj
    true

bigu-- nje telenovele bazuar ne realitet, por ndryshe nga telenovelat e tjera braziliane, turke, indiane e ku ta di une cfare, BB eshte 100% shqiptare.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    po bigu nuk jepet per te prodhuar dicka pozitive..perkundrazi..ti shihe kush e jep ma..topi i tan leshit..kurvarit qe perfundoj me prostitute ne lane..me kete gjoja show mundohet ti tregoje shqiptareve se nuk ka qene i vetmi i perdale po ka plot qe nuk e kan per gje te shker.dhehen ne menyre publike..ky eshte pozitiviteti i tij..
    ah harrova..ka edhe dicka tjeter pozitive..shume shtepiake te deshperuara i mberthen para ekranit ...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ndonjeher percjellet edhe ndonje mesazh.

psh .Si ta nxjerrim luanin...

Po si jo.... kam pare gjene me interesante degjenerimin e femres edhe komplet te njeriut
    edhe me interesantja eshte se eshte bere mode edhe duan te na tregojne se kete stil jete duhet te jetojme
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Pozitive ėshtė se BB zhvillohet tek top chaneli dhe ēdo tė shtunė ka spektakėl!
    Pozitive ėshtė se atje futen goca dhe ēuna dhe hanė, pinė...dhe flenė kur ju flihet.Mė pozitivja ėshtė sepse flenė shtrirė!
    Pozitive ėshtė sepse ke ēfarė tė mėsosh.Si ta bėsh kur je i ndjekur nga kamerat!

Hahahahahah
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po kam pare Siglen.Gjeja me e bukur.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •