Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    i/e regjistruar Maska e MattK
    Anëtarësuar
    18-04-2010
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Jam dakord me postimin tend. Do te merresh me gjykata, e do harxhosh pare, por nue fund te fundit ekzistojne dokumentat per te vertetuar ligjerisht seicili origjinen e mohuar.

Por kjo forme ligjore e drejte, nuk u pranua por u quajt me e lehte te beheshin deklarimet personale nepermjet censusit, ku seicili te shprehej lirisht. Por, mesa duket, duke patur parasysh ate qe thua ti per nevojat ekonomike te njerezve, qeveria vendosi te ndjeke politiken e "strucit" dhe duke u tallur qartesisht me anetaret e etnive "te mohuara" gjate monizmit.

Megjithate qendrimi eshte i prere, qofte i partive qe mbrojne te drejtat e tyre, qofte edhe OMONIA-s, se "nuk marrim pjese po nuk u ndryshua ligji".

Kjo tregon nje shkalle te larte qytetarie dhe ndjeshmerie te minoriteteve.
    @ilia spiro, nuk e di pse i thua vetes grek. Greket qe jane ketu ne America kane thene qe moti se ne Greqi nuk ka me grek. Te gjithe greket jane ne America. Keta thone qe ne Greqi ka vetem gypsies qe i thone vetes orthodox. E ti po shkruan Shqip dhe thua qe je grek, OMFG. You must be one of these retard Albanian, that needs be send to a car wash to wash your brain... THERE AREN'T ANY GREEKS IN GREECE AND ALBANIA. Gosh... wake up people!!!

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    Ilia spiro
    Un nuk mendoj qe qeveria donte ti binte shkurt dhe tha ajt me vetdeklarim.

Ishte kerkesa e athines!

Ketu esht e ter loja, ..... se pse degjoj athinen politika shqiptare ajo esht per mendimin tim sepse athina ka te drejten e vetos per anetaresimin e shqiperis ne BE.

Ai pakti me detin qe permenda me lart .... ishte kerkes e athines per mos te perdorur veton kunder shqiperis per hyrjen ne nato dhe liberalizimin e vizave.
    Qeveria tha mereni nuk na behet von.
    Nderkoh qe u firmos kontrata per detin athina dha miratimin e saj per hyrjen e shqiperis ne nato dhe liberalizimin e vizave.
    Pas asaj qeveria shqiptare e hodhi ne gjyq paktin dhe gjyqi e hodhi posht kshu qe (per momentin greku de facto nuk e ka mar ate teritor detar)

Ekziston nje far mosbesimi nga qeveria greke naj asaj shqiptare si rjedhoj e ngjarjes se mesiperme prandaj dhe lufta politike po zhvillohet kaq hapur.

Nga ana tjeter Berishes kur i teket nuk pyet njeri po ta kishte problem kreshnik spahiun do jo kishte gjetur anen .....

Ne interesin e minoritareve esht bashkpunim me i ngusht me Tiranen sesea me Athinen
    Esht ne interesin tuaj!

Ju beni pjes ne rupubliken e shqiperis, nuk esht ne interesin tuaj qe te armiqsoni Tiranen me Athinen sepse si rjedhoj do armiqsoni veten tuaj me popullaten etnike, ajo shqiptare, ju duhet te jeni me shum faktor paqeje sesa moll sherri.

Njoh shtetas shqiptar me origjin greke qe e kan pranuar faktin qe te paret e tyre kan ardhur ne shqiperi si emigrant ne kohen e perandoris Osmane.
    Kete gje duhet ta pranoni te gjith dhe jo te kerkoni tokat tuaja ne bacen e tjetrit.

Edhe nje her po e perseris per te miren e te gjithve dhe tuajen (shtetasve shqiptar me prejardhje greke) ne vecanti, elementi shqiptar sot esht me i fuqishem se kur dhe nuk esht ne te mrien e shteteve te tjera ballkanike te ken keqkuptime me ta.
    Ju duhet te shikoni serbet qe ashtu me terbjet me lezet po zbythen se e pan qe ajo pun ka mar fund.
    Nuk esht Athina me e fuqishme se Beogradi ...

Ka ven re qe je njeri qe e pranon biseden prandaj dhe fola kaq gjat.
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Kane qene 70000 minoritare greke ne prag te viteve `90. Por jane me shume, sepse shume prej tyre j`u eshte hequr kombesia arbitrarisht nge shteti. Per kete duhej edhe regjistrimi i drejte dhe jo si ky "ligj" qe eshte bere per te tallur minoritaret.
    Shpresoj ne ndihmen e Evropes, megjithate
    O zotri postimet tua tregojne se ti je tip i atyre qe gjason ne turq dhe luften e bene per grekun dhe per fene e jo per kombin serozisht me nervozon ti antikombetar dhe Grekofil ---- ik surrat greku ne dreq te mallkuar kete e them dhe kurr falje nuk te kerkoj....sepse tek e fundit kam lexuar postimet e tua dhe kuptoj pretendimet tua ....

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    MattK

po ti nxir ndo nje xhevahir nga goja mos na bej kurioz
    Ndryshuar për herë të fundit nga Djal Dimali : 08-09-2011 më 08:42
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

kaoni
    Anëtarësuar
    30-08-2011
    Vendndodhja
    ne greqi
    Postime
    14
    Kane qene 70000 minoritare greke ne prag te viteve `90. Por jane me shume, sepse shume prej tyre j`u eshte hequr kombesia arbitrarisht nge shteti. Per kete duhej edhe regjistrimi i drejte dhe jo si ky "ligj" qe eshte bere per te tallur minoritaret.
    Shpresoj ne ndihmen e Evropes, megjithate
    po te drejte ke se shume hasaner qe jane bere ilia ju eshte mohuar e drejta per te qene greke se shteti i vetem kishtar ne bote i beri me pension voriopiluriotet koha eshte e maskarenjve por atdheu i shqiptareve
    Ndryshuar për herë të fundit nga ylli hasa : 08-09-2011 më 11:11 Arsyeja: shtese

i/e regjistruar Maska e MattK
    Anëtarësuar
    18-04-2010
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Djal Dimali Lexo Postimin
    MattK

po ti nxir ndo nje xhevahir nga goja mos na bej kurioz
    @Djal Dimali, kam degjuar nje "thenje" nga nje plak ne Ferizaj, Kosove. "Ujqit ishin duke ngren nje gomar (donkey) dhe e kishin ngren deri ne gjysem, dhe poor donkey thoshte ishalla jam enderr".
    Qe nga intervenimi i US ne Kosove me 1999, bashkimi kombetar dhe fundosja e anijes sllave ka filluar. Do zgjas edhe pak, besoj me 2012 do fillojne real changes, sa te iken ky i ziu nga white house, e ta marrin republicans.
    E keta qe e quajn veten grek e serb etj. jane duke u fundosur, por edhe keta thone "ishalla jam enderr"... sad, isn't it. US ka shume probleme me politikanet e tashme ne Shqiperi, Kosove, dhe rajonin (Shqipetar), por ne fund US do beje punen vet, pa e pyetur askend. US ka pergjegjesi historik e moral per Shqipetaret.

Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    nese dalin aq apo kaq grek ateher do u qiem motren do i shpurrim ne greqi se ne shqiperi jetojn shqiptare jo grek nese dikush deklarohet grek ateher eshte ne vend te gabuar, shqiptaret po vetdijsohen dhe nacernjalizmi shqiptar ka marr udhe dhe ky eshte vetem fillimi, ka ikur koha kur greqia ka manipuluar greqia te shiqoj si te ngop me buk greket e vet, kurse kreshnik spahis mund vetem bolet me ja rru ju greket me ket dule etjer
    Do ti shpurresh ne greqi ata qe jetojne ne shqiperi sa shpurret ne serbi serbet qe jetojne akoma ne fshatrat e kosoves .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 08-09-2011 më 15:52
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Lista eshte shume me gjate ....... Thiva eshte pothuaj e tera arvanitase.
    aq e gjate sa do te na dalin syte vendit nga permasat gjigande te mashtrimit, shtypjes per ndryshim identiteti kombetar e fetar, falsifikimit te historise dhe kodoshlleqeve politike si nga ana e tyre por edhe nga ana e dhuleve nga ana e jone ...............
    DHE ESHTE VETEM NJE KUSHT PER KETE:
    BASHKIMI NE NJE IDE DHE NE NJE QELLIM SI I POPULLIT POR EDHE I KLASES POLITIKE.................dhe Kimonet e Spirot nuk do te na dalin e porthacerojne virtualisht duke na treguar se ferrat quhen lule e kjo lule mban edhe ere.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Do ti shpurresh ne greqi ata qe jetojne ne shqiperi sa shpurret ata serbe qe jetojne akoma ne fshatrat e kosoves ne serbi.....
    Oj Helenk mos po te dhimsen ??

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    PASI TE JENE DEKLARUAR ME VERTETESI EDHE PERKATESIA KOMBETARE E SHQIPETAREVE NE: KORFUZ, LEFKADHE, QIOS, SPETCES, HIDRA, QEFALONIA, KITHIRA, EGJIO, SALAMINE, LESVOS, ZAGORIA, KOMOTINI, SELANIK, LARISA, LAMIA, LIVADHIA, PREVEZE, JANINE, PATRA, ATHINE, EVIA, KORINTH ETJ.

te jesh i sigurte se asnje 99% e arvanitesave qe jetojn ne greqi sikur te behej rregjistrimi etnik neser ne greqi nuk do deklarohej shqiptar ( arsyet jan te shumta )

sa per rregjistrimin etnik ( nuk them per ate fetar se nuk me intereson fare ) fajet nuk i ka greqia se ajo luan lojen e saj ....fajet i kan politikanet tane qe shesin gjithcka per nej grusht lek ( se une arsye tjeter nuk mund te gjej )

duke pasur parasysh thirrjet e himarioteve e te cobenjve qe jetojn ne grewqi qe diten e rregjistrimit do ikin te gjith per shqiperi per tu rregjistruar grek ......per mau ka vetem dy zgjidhje
    1. te detyrojme saliun me shok te mos e bej kete rregjistrim etnik , pra ti bashkohemi sa me shum Spahiut
    2. bojkotim total ne diten e rregjistrimit asnej te mos pranoj te japi as edhe nje te dhen

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •