Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    shaka ishte kjo?
    me lejo te them disa fakte mbi Ameriken qe une e respektoj dhe e dua duke qene ne te njejten kohe realist.
    1-Shkencetaret Nazist pas luftes se dyte boterore u sollen ne amerike, dhe kryeinxhinieri qe beri te mundur fluturimin e pare per ne hene ishte gjerman ish-nazist qe perdori projektet naziste, te njejten gje beri edhe rusia.
    2-CIA u krijua nga ish naziste qe u sollen ne amerike pas luftes nepermjet operacionit "paperclip".
    3-ti flet per Holokaust, une flas per luften e vietnamit, luften e irakut, afganistanit e shume nderhyrjeve te tjera ushtarake per hir te ruajtjes se pushtetit te saj absolut si superfuqi.
    4-per pak desh harrova, hiroshima dhe nagasaki.
    Stop the Bullshit.
    plako nuk di shqip ky zogu.

me google trans i del "pela ja futi kaut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    plako nuk di shqip ky zogu.

me google trans i del "pela ja futi kaut.
    jam pothuajse i sigurte qe di te lexoje dhe kuptoje shqip pa translator, megjithate e plotesova dhe ne anglisht.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    shaka ishte kjo?
    me lejo te them disa fakte mbi Ameriken qe une e respektoj dhe e dua duke qene ne te njejten kohe realist.
    1-Shkencetaret Nazist pas luftes se dyte boterore u sollen ne amerike, dhe kryeinxhinieri qe beri te mundur fluturimin e pare per ne hene ishte gjerman ish-nazist qe perdori projektet naziste, te njejten gje beri edhe rusia.
    2-CIA u krijua nga ish naziste qe u sollen ne amerike pas luftes nepermjet operacionit "paperclip".
    3-ti flet per Holokaust, une flas per luften e vietnamit, luften e irakut, afganistanit e shume nderhyrjeve te tjera ushtarake per hir te ruajtjes se pushtetit te saj absolut si superfuqi.
    4-per pak desh harrova, hiroshima dhe nagasaki.
    __________________________________________________ __________________
    was that a joke?
    let me tell you some facts about America, wich i love and respect being at the same time realistic.
    1-Nazi scientists were brought to america after WWII, and the chief engineer that made possible the first flight to the moon was a german exC-nazi that used nazi projects. Russia did the same.
    2-CIA was created by nazis that were brought in america after WWII through operation "paperclip".
    3-You talk about Holocaust, i talk about vietnam war, iraq, afganistan and a lot more military interventions for the sake of protecting her position as a superpower.
    4-almost forgot, hiroshima and nagasaki

need i say more?

Stop the Bullshit.
    Yep, I'm afraid its true. All of my ancestors from Scotland, England, Northern Ireland, Saxony and France we're all of one accord "We've got to get the hell out of this war zone they call Europe where people murder each other in the name of religion, ethnic intolerance and greed. Jump in the next boat and head west until you see the Statue of Liberty".

PS
    And we ain't going back !!!

Po, Kam frikë e vërtetë e saj. Të gjitha të paraardhësve të mi nga Skocia, Anglia, Irlanda e Veriut, Saksonisë dhe Franca ne jemi të gjithë të një marrëveshje "Ne kemi marrë për të marrë ferr nga kjo zonë lufte ata e quajnë Evropë, ku njerëzit e vrasjes njëri-tjetrin në emër të fesë, intolerancën etnike dhe lakmia. Shko në barkë e ardhshme dhe në perëndim kokë derisa ta shohin Statuja e Lirisë ".

PS
    Dhe ne nuk është kthim prapa!
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    evropa nuk ka freedom.
    kjo eshte arsyja pse njerzit jane me te probleme mendore.
    ne evrope nuk je i lire te hapesh punen tende dhe te punosh; te mbyt shteti. evropianet jane skllever te kompanive te medha.
    ne evrope ka shume korrupsion, ndaj ata me te dobetit nuk jane te afte as te paguajne qirane e shtepise. 5 milone franceze flene ne konvikte shteterore. rruget jane te mbushur plot me te droguar, te pa shprese.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Mbi 38% e Evropianëve ose 165 milion njerëz vuajnë nga çrregullime mendore. Ky përfundim del nga një studim për vitin 2010 i “Neuroprikofarmalogjisë Evropiane”.

Në studim janë përdorur të dhëna, studime dhe anketa për 27 vendet e BE-së plus Islandën, Norvegjinë dhe Zvicrën. Kujtojmë se popullsia totale e Evropës bashkë me shtet e përfshira në këtë studim arrin në 514 milion.

Gjendja më e zakonshme del se është depresioni pasi mbi 30 milion njerëz janë të prekur. Më pas vijnë personat që vuajnë nga fobi të ndryshme të cilët janë shumë se 22 milion.

Ndërsa më shuam se 20 milion janë të prekur nga simptoma fizike kurse afërsisht 15 milion janë të varur nga alkooli. /albeu.com/

Shume e vertete ,pa dyshim se numrii njeresve me crregullime mendore ne evrope vete se vjene duke u shtuare.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    stesi e depresioni eshte tip crregullimi , sidomos emcional , duke thene te gjithe ekonomia keq keq keq , stresi vuuuu , shitjet e ilaceve boooommm ;-)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •