Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po mjafton ti referohesh daljes ne qender te Prishtines per t'u lutur islamistave qe ti ver emrin fetar ekstremiste kosovareve. Mos u cudisni, sic tha dhe drague... shihni vetem ne forum se trecereku i fetareve jane nga kosova!
    Organizatoret e ketyre faljeve dhe protestave per kete pune kane marr parate,per ti dhene imazh te lige Kosoves,jo qe protestojne per ndonje te drejte qe ju mohohet,sepse Prishtina ka 22 xhami dhe jane bosh,edhe nese falen aty nuk i sheh askush,dhe sheshi i Prishtines ishte vendi me i mire per ta arritur vemendjen mediale, per ti marre ne fokus kamerat e huaja.Ja rezultati.Kosoves i vehet imazhi i nje vendi islamik,i nje vendi sikurse te ishte ne lindjen e mesme ose Afrike,jo ne zemer te Evropes.
    Pas ketij sondazhi,sigurisht do flejne me qete Sheqet Krasniqi ,Fuad Ramiqi dhe Ferid Agani.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ka rrezik qe sondazhi te jete i sakte, se mundet qe gjate ketyre 4 vjeteve, financimi dhe lavazhi i truri te shume njerez te jete bere me intensiv e sic duket ai kampion popullsie qe kane marre ne Kosove, kane dale me shumice fetare.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ka rrezik qe sondazhi te jete i sakte, se mundet qe gjate ketyre 4 vjeteve, financimi dhe lavazhi i truri te shume njerez te jete bere me intensiv e sic duket ai kampion popullsie qe kane marre ne Kosove, kane dale me shumice fetare.
    Perderisa ke dy apo me shume parti fetare ne parlament,mendo pak sesa jane shtuar
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Perderisa ke dy apo me shume parti fetare ne parlament,mendo pak sesa jane shtuar
    Ata qe jane ne qeveri nuk perbejne as 1% te elektoratit,mirepo kriza e koalicioneve ata i beri faktore politike ne Kosove.Ne fakt kriza ju mundesoj edhe vehabisteve te behen ministra.
    Eshte per tu quditur me shoqerine civile dhe popullin e Kosoves ne pergjithesi se si ndaj ketyre gjerave e bene veshin e shurrdhet.Sigurisht ende nuk ju eshte mbushur kupa se do e shohin veten keta vehabistet ne Afrike,atje edhe ku e kane vendin.

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Organizatoret e ketyre faljeve dhe protestave per kete pune kane marr parate,per ti dhene imazh te lige Kosoves,jo qe protestojne per ndonje te drejte qe ju mohohet,sepse Prishtina ka 22 xhami dhe jane bosh,edhe nese falen aty nuk i sheh askush,dhe sheshi i Prishtines ishte vendi me i mire per ta arritur vemendjen mediale, per ti marre ne fokus kamerat e huaja.Ja rezultati.Kosoves i vehet imazhi i nje vendi islamik,i nje vendi sikurse te ishte ne lindjen e mesme ose Afrike,jo ne zemer te Evropes.
    Pas ketij sondazhi,sigurisht do flejne me qete Sheqet Krasniqi ,Fuad Ramiqi dhe Ferid Agani.
    Keshtu e mendoj edhe une.... por fatkeqsish emrin si "ekstremiste fetar" e mori Kosova qysh ate dite!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk ke pse habitesh.

nuk te mjafton gallupi i FSH?
    per krejt KOSOVEN nuk e di sa jane religjioz,ketu ne Drenice,Drenas e Skenderaj nuk jane me shume se 30%,ne ramazan kafenet jane plot,bajramin e festoin shumica......

keta qe shkruajn ne forum e gazeta jane nje grup qe eshte shume aktive

po te ishin kaq religjioz partia e drejtesise nuk do ti fitinte vetem 3% ne zgjedhje.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ka rritje te madhe fatkeqsishte , por kjo verehet zakonishte tek ata qe skan dy fije nkry , po flas per ekstremizem .

Ne kem me pas problem me keta .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Si besoj ketij sondazhi fare. Eshte kogja trend te flasesh per fe ne Kosove po qe te jene 90% e njerzve fetare ,se besoj. Madje as 60 jo. Nuk di kah keto evidenca. Qe prej se mbaj mend une familjet,te paret e te cileve ishin myslimane ,llogariteshin te tilla packa se ndoshta familja komplet jane tallur me fene. Festojne festat fetare,i urojne ato njeri-tjetrit ,po kaq ,me larg nuk shkon religjioni i tyre. Njejte besoj te kete qene edhe me katoliket.

Nuk e besoj se Kosoves i kercenohet ndoje rrezik nga "extremizmi fetar" e aq me pak Shqiperise.Shqiptaret kane ditur gjithmone si te sillen karshi fese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 07-09-2011 më 17:11
    AUTOCHTHONOUS

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    per krejt KOSOVEN nuk e di sa jane religjioz,ketu ne Drenice,Drenas e Skenderaj nuk jane me shume se 30%,ne ramazan kafenet jane plot,bajramin e festoin shumica......

keta qe shkruajn ne forum e gazeta jane nje grup qe eshte shume aktive

po te ishin kaq religjioz partia e drejtesise nuk do ti fitinte vetem 3% ne zgjedhje.
    eshte e habitshme ne Kosove.

nqs. i zoti shtepise(baba) eshte besimtar detyrimisht dhe antaret e tjere i mbajne ison.forca e zakonit.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    eshte e habitshme ne Kosove.

nqs. i zoti shtepise(baba) eshte besimtar detyrimisht dhe antaret e tjere i mbajne ison.forca e zakonit.
    po po do jan si delet shkoin mas deles me kumone

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •