Po ti hyjme kaq thelle ktij muhabeti, une 14 vjece dija italisht e anglisht, pa patur nevoje te pyes neper forume se si duhet te bej. Po ja qe Klara ka qejf te hapi tema e te bej pyetje kaq te shkurtra edhe ju direkt ne kundersulm.
Madje kam filluar te mendoj qe ajo i hap keto tema kastile qe ju te versuleni me komentet e juaja.
p.s -pse me di te vogel ti mua kshu? lol
La vita non si spiega, si VIVE!
Shko shif ne librari per librin "Nuova Grammatica Italiana per Stranieri" di Giovanni Battaglia
Une me ate e kam msu!![]()
menyra me e thjesht,po qe te kushton pak shko dhe merr leksione ose ndonje kurs per italishten qe jepet te zona ku jeton.
ose bli libra, ka cd rom qe te ilustrojne menyren e te foulurit, ose hajt ne Itali , po mos jeto me shqiptare...lol
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Nuk ka menyre me te lehte apo te veshtire per te mesuar nje gjuhe te huaj . Varet edhe nga personi , disa e kane te lehte ta mesojne dhe disa me veshtire .
Per ata qe kane veshtiresi ne save te fjaleve te huaja , duhet te rri 2 ore ne dite ne librin e gjuhes qe duan te mesojene, ne rastin tend italishtja.
Ndoshta nje MP3, veri kufjet ne vesh dhe degjo programet qe ke perzgjedhur per mesim , te cilar jane te ruajtura ne aparat.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt