Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po, une e kam mesuar duke pare kukullat ne italisht, te italia une cdo mbasdite

Nuk e marr vesh pse pergjigjeni te gjithe me sarkazem...ajo eshte nje 14 vjecare! Ca pyetjesh prisni nga ajo?? Per moshen e saj keto lloj pyetjesh ka. S'ka asgje te keqe te pyesi se cila eshte menyra me e mire, me cilat libra te fillosh etj etj.
    kur kam qene une 14 ka hapur librat te mesoj italishten

di dhe byca jote cfare eshte sarkazma

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    kur kam qene une 14 ka hapur librat te mesoj italishten

di dhe byca jote cfare eshte sarkazma
    Po ti hyjme kaq thelle ktij muhabeti, une 14 vjece dija italisht e anglisht, pa patur nevoje te pyes neper forume se si duhet te bej. Po ja qe Klara ka qejf te hapi tema e te bej pyetje kaq te shkurtra edhe ju direkt ne kundersulm.
    Madje kam filluar te mendoj qe ajo i hap keto tema kastile qe ju te versuleni me komentet e juaja.

p.s -pse me di te vogel ti mua kshu? lol

La vita non si spiega, si VIVE!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Po ti hyjme kaq thelle ktij muhabeti, une 14 vjece dija italisht e anglisht, pa patur nevoje te pyes neper forume se si duhet te bej. Po ja qe Klara ka qejf te hapi tema e te bej pyetje kaq te shkurtra edhe ju direkt ne kundersulm.
    Madje kam filluar te mendoj qe ajo i hap keto tema kastile qe ju te versuleni me komentet e juaja.

p.s -pse me di te vogel ti mua kshu? lol
    une e kam mesuar italishten me nje liber te vitit 1954 kur akoma i thonin (voi per dare lei)

ps. eshte turp te kerkosh ndihme kur sot jane te gjitha mundesite per te mesuar nje gjuhe te huaj

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    une e kam mesuar italishten me nje liber te vitit 1954 kur akoma i thonin (voi per dare lei)

ps. eshte turp te kerkosh ndihme kur sot jane te gjitha mundesite per te mesuar nje gjuhe te huaj
    haha!
    Turp mund te jete, por ne fund te fundit dikush e shtroj pyetjen dhe ky dikushi mban pegjegjsi per turpin apo jo.

Nejse se kemi dale cik si shume nga tema!

La vita non si spiega, si VIVE!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    hahaha! te besh nje xhiro ne itali
    eshte e vertete.

gjuha mesohet aty ku flitet me thonte nje mesues i gjermanishtes

Shko shif ne librari per librin "Nuova Grammatica Italiana per Stranieri" di Giovanni Battaglia

Une me ate e kam msu!

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    menyra me e thjesht,po qe te kushton pak shko dhe merr leksione ose ndonje kurs per italishten qe jepet te zona ku jeton.

ose bli libra, ka cd rom qe te ilustrojne menyren e te foulurit, ose hajt ne Itali , po mos jeto me shqiptare...lol
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nuk ka menyre me te lehte apo te veshtire per te mesuar nje gjuhe te huaj . Varet edhe nga personi , disa e kane te lehte ta mesojne dhe disa me veshtire .

Per ata qe kane veshtiresi ne save te fjaleve te huaja , duhet te rri 2 ore ne dite ne librin e gjuhes qe duan te mesojene, ne rastin tend italishtja.

Ndoshta nje MP3, veri kufjet ne vesh dhe degjo programet qe ke perzgjedhur per mesim , te cilar jane te ruajtura ne aparat.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •