Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28

Irani kurrë nuk do njoh pavarësinë e Kosovës

Irani nuk e njeh Kosovën për shkak të aleancës me serbët

Irani kurrë nuk do njoh pavarësinë e Kosovës, edhe pse këtë e kërkojnë disa nga anëtaret e Organizatës Islamike. Kjo u theksua mbrëmë nga ndihmës ministri i punëve të jashtme të Iranit, Muhamed Mehdi Akondzadeh, në një darkë të organizuar me gazetarët serb në rezidencën e ambasadës iraniane në Beograd.

Irani nuk e njeh Kosovën. Kam krijuar përshtypjen se populli serb është i fuqishëm dhe i ndershëm. Kam parë ndërtesat e rrënuara nga bombardimet e NATO-s dhe kam përshtypjen se edhe këto aksione nuk kanë arritur që të shkatërrojnë identitetin e popullit tuaj”, theksoi Akondzadeh.

Zyrtari i jashtëm iranian po merrë pjesë në Konferencën e vendeve të painkuadruara që po mbahet në Beograd. Ai ka paralajmëruar se Irani do të forcojë marrëdhëniet me Serbinë me projekte konkrete në të ardhmen në Ballkan.

Tema

Shtrohet pyetja se edhe sa kohe do te jete kjo kaste ajatollahesh ne pushtet ne Iran?

Rrethi po ju mbyllet çdo dite e me shume. Regjimet barbare arabe u rrezuan dhe po rrezohen nje nga nje e tashme kembanat po bien prane Teheranit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 07-09-2011 më 12:59

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    vendet islamike jane te ndara ne pro amerikane dhe anti amerikane ose me sakte pro ruse. ato pro amerikane fatkeqesisht nuk jane shume keshtu qe jane pak vende islamike qe e kane pranuar panvaresin e kosoves. aq me teper pastaj irani i cili eshte me atniamerikani qe normalisht per aq kohe sa te jete me kete sistem politik nuk ka per ta pranuar panvaresin e kosoves ose te pakten derisa vete serbia me rusi nuk e pranojne.
    gjithsesi une nuk shokoj ndonje gje te madhe per tu cuditur ketu se kuptoj cfare synon te thuash me kete sepse qe irani se pranon panvaresin e kosoves kjo eshte e ditur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    kosova duhet te forcoje shtetin, demokracine, njerzit e vet
    pak rendesi ka a na njofin vendet islamiste apo jo

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    E kujt i behet vone atyre po i vjen fundi per vete, se besoj qe kjo government e ka shume te gjate qendrimin ne pushtet.
    I LOVE GOD

j&g

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Sic e kam thene edhe here ttjera sna duhen shum njofjet e vende islamike
    na duhet kosova e lire edhe me vone me referendum i bashkohet memes saj SHQIPERI
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Pune e madhe. Posht paskemi me shku. As qe i duhet Kosoves me njofte kjo qeveri e Iranit bile.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per shtetet qe Kosova nuk do te kete mardhenje bilaterale nuk i duhet ta njohin.Irani eshte nje diktature qe as nuk i duhet ta njohe.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keta jane vellezerit e Shefqet Krasniqit dhe Fuad Ramiqit.Kjo eshte nje lajm i mire per Kosoven-mosnjohja e saj nga shtetet qe kane ligje shpellare.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    Sic e kam thene edhe here ttjera sna duhen shum njofjet e vende islamike
    na duhet kosova e lire edhe me vone me referendum i bashkohet memes saj SHQIPERI
    a te lumte goja..!!!!!! do zoti sa me shpejte.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    vendet islamike jane te ndara ne pro amerikane dhe anti amerikane ose me sakte pro ruse. ato pro amerikane fatkeqesisht nuk jane shume keshtu qe jane pak vende islamike qe e kane pranuar panvaresin e kosoves. aq me teper pastaj irani i cili eshte me atniamerikani qe normalisht per aq kohe sa te jete me kete sistem politik nuk ka per ta pranuar panvaresin e kosoves ose te pakten derisa vete serbia me rusi nuk e pranojne.
    gjithsesi une nuk shokoj ndonje gje te madhe per tu cuditur ketu se kuptoj cfare synon te thuash me kete sepse qe irani se pranon panvaresin e kosoves kjo eshte e ditur.
    Mi numero pak vendet arabe anti-amerikane edhe ato pro-amerikane , qe te kemi nje ide , jo keshtu fjale ne ajer , te lutem shume? Te pakten te kemi edhe populli turrme nje ide , jo per gje .

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •