Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Ore do me perktheni cik ca dmth permbarues??? Hajt se jam ne hall te madh e sme ze gjumi hahaha!

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Bahçevan
    Schatzi u skuqen dhe nja tre domote , talent i rradhe lol :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ore do me perktheni cik ca dmth permbarues??
    Përmbaruesi gjyqësor, është jurist me profesion dhe ka si detyrë ekzekutimin e titujve ekzekutivë. Janë tituj ekezekutivë:
    1. vendimet civile të formës së prerë të gjykatës, që përmban një detyrim, vendimet e dhëna prej saj për sigurimin e padisë, si dhe për ekzekutimin e përkohshëm
    2.vendimet penale të formës së prerë në pjesën që bëjnë fjalë, për të drejta pasurore
    3. vendimet e gjykatave të arbitrazheve të shteteve të huaja, që u është dhënë fuqi sipas dispozitave përkatëse të kodit të proçedurës civile
    4.vendimet e një gjykate arbitrazhi në RSH
    5. aktet noteriale që përmbajnë detyrim në të holla, si dhe aktet për dhënien e kredive bankare.
    6.kambialet, çeqet e letrat me urdhër që barazohen me to

7.aktet e tjera që sipas ligjeve të veçanta quhen tituj ekzekutivë, dhe ngarkohet zyra e përmbarimit për ekzekutimin e tyre.

Ato që t'i bëra me bold, besoj se të përfshijnë deri diku, kështu që je brenda, pra e paska një farë të vërtete.

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Përmbaruesi gjyqësor, është jurist me profesion dhe ka si detyrë ekzekutimin e titujve ekzekutivë. Janë tituj ekezekutivë:
    1. vendimet civile të formës së prerë të gjykatës, që përmban një detyrim, vendimet e dhëna prej saj për sigurimin e padisë, si dhe për ekzekutimin e përkohshëm
    2.vendimet penale të formës së prerë në pjesën që bëjnë fjalë, për të drejta pasurore
    3. vendimet e gjykatave të arbitrazheve të shteteve të huaja, që u është dhënë fuqi sipas dispozitave përkatëse të kodit të proçedurës civile
    4.vendimet e një gjykate arbitrazhi në RSH
    5. aktet noteriale që përmbajnë detyrim në të holla, si dhe aktet për dhënien e kredive bankare.
    6.kambialet, çeqet e letrat me urdhër që barazohen me to

7.aktet e tjera që sipas ligjeve të veçanta quhen tituj ekzekutivë, dhe ngarkohet zyra e përmbarimit për ekzekutimin e tyre.

Ato që t'i bëra me bold, besoj se të përfshijnë deri diku, kështu që je brenda, pra e paska një farë të vërtete.
    Epo pikerisht per te vertetuar doja te dija kuptimin. Une hodha poshte ato muajt e veres faktikisht, prandaj s'me bindi shume kjo statistike. Nderkohe qe janari cik si shume i zgjeruar... nuk perfshin nje profesion specifik sic thuhet psh per dhjetorin-dentist.

p.s Flm per shpjegimin!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Schatzi u skuqen dhe nja tre domote , talent i rradhe lol :-D
    Po puna e trongujve si shkoi schatzi?

Ka punu pak ai talenti i rralle per rritjen e trongullit?
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po me ato qe kan lindur ne prill ose ne Maj si i boet mer se nuk e keni fut???????
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Prill – është një muaj që karakterizohet nga një numër i madh të sëmurësh dhe me një nivel i ulët punësimi.
    Maji – është muaji i politikanëve dhe më pak i futbollistëve.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Maji – është muaji i politikanëve

...............

mendoj gjithcka qe ka te beje me drejtesi ...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Maji – është muaji i politikanëve dhe më pak i futbollistëve.
    U pa puna,duhet me hudh kanditaturen per politik

Ti Enii je dakort?Me qense jemi te dyja te muajit Maj ,ne e zgjodhem profesionin

Tema le te mbyllet
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po ne të Nëndorit ça bëhemi?? Qylaxhinj??

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •