Ore do me perktheni cik ca dmth permbarues??? Hajt se jam ne hall te madh e sme ze gjumi hahaha!
Ore do me perktheni cik ca dmth permbarues??? Hajt se jam ne hall te madh e sme ze gjumi hahaha!
La vita non si spiega, si VIVE!
Përmbaruesi gjyqësor, është jurist me profesion dhe ka si detyrë ekzekutimin e titujve ekzekutivë. Janë tituj ekezekutivë:
1. vendimet civile të formës së prerë të gjykatës, që përmban një detyrim, vendimet e dhëna prej saj për sigurimin e padisë, si dhe për ekzekutimin e përkohshëm
2.vendimet penale të formës së prerë në pjesën që bëjnë fjalë, për të drejta pasurore
3. vendimet e gjykatave të arbitrazheve të shteteve të huaja, që u është dhënë fuqi sipas dispozitave përkatëse të kodit të proçedurës civile
4.vendimet e një gjykate arbitrazhi në RSH
5. aktet noteriale që përmbajnë detyrim në të holla, si dhe aktet për dhënien e kredive bankare.
6.kambialet, çeqet e letrat me urdhër që barazohen me to
7.aktet e tjera që sipas ligjeve të veçanta quhen tituj ekzekutivë, dhe ngarkohet zyra e përmbarimit për ekzekutimin e tyre.
Ato që t'i bëra me bold, besoj se të përfshijnë deri diku, kështu që je brenda, pra e paska një farë të vërtete.
Epo pikerisht per te vertetuar doja te dija kuptimin. Une hodha poshte ato muajt e veres faktikisht, prandaj s'me bindi shume kjo statistike. Nderkohe qe janari cik si shume i zgjeruar... nuk perfshin nje profesion specifik sic thuhet psh per dhjetorin-dentist.
p.s Flm per shpjegimin!
La vita non si spiega, si VIVE!
po me ato qe kan lindur ne prill ose ne Maj si i boet mer se nuk e keni fut???????![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Prill – është një muaj që karakterizohet nga një numër i madh të sëmurësh dhe me një nivel i ulët punësimi.
Maji – është muaji i politikanëve dhe më pak i futbollistëve.
Po ne të Nëndorit ça bëhemi?? Qylaxhinj??![]()
Krijoni Kontakt