Close
Faqja 72 prej 79 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 790
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ne nenforumin ateist, u akuzova nga nje Amebe Islamike per mungese Edukate sepse iu pergjigja nje pyetje me kunderpyetje. (Edhepse ishte komplet e kunderta)
    Po shfrytezoj rastin ta pyes Nuhiun nje here, ne Bashkmendimari i tij me te cilin ndajne mendimin kolektiv ka te drejte?
    Si thua Nuh, a eshte mungese edukate ti pergjigjesh pyetjes me kunderpyetje?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 05-05-2012 mė 19:03
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...forca e argumentit.....

...une jam inxhinjer, ne udheheqesine e nje nder ndermarjeve ndertimore me te forta ne sektorin e mesem te ndertimtarise ne vjenen dy milioneshe.....perndryshe jam edhe DOKTOR i joti dhe i kolegeve te tu nga formacioni legjendare ARMY OF LOVERS...dhe mengjes per mengjesi ju perlyj juve si aerokrem nutella mbi tostin dhe ju haj....

Une kam nje kunderpyetje......ato fotografite qe i sheh ne mediume, me "flamujt harap, e derdellitjet harape"....ato, a jane "te imagjinuara" apo jane "reale"...

Nje....nese jan te imagjinuara, atehere teje te jap PLOTSISHT PA ASNJE REZERVE te drejte.

Dy...nese jane REALE, atehere, oferta mbi kurzin e ofruar akoma qendron plako....

tungi

PS: nje gje me kushtezon professioni, per mua PROBLEMET nuk ekzistojn, ngase cdo problem ka zgjidhje....
    ti mer kokra e idiotit, mbete pas dy postimeve ne te tretin duke thene qe je inxhinier, ti je gamor mer, s'ke me shum se 4 klas shkoll, hajvan islamik.
    ketu ne forum ka njerez me nga tre universitete dhe qe vlejne, por s'kane tundur kurre diplomat.

nje analfabet ka kompleksin e injorances, dhe duke mos te njohur ketu askush shet dengla inxhinieri, ti flet vetem per islam mer, ca *** inxhinieri je ti, koktul xhamie.

mjekrcap trecereksh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Billy Joe : 05-05-2012 mė 19:14

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kush ka tre diploma ketu,se jam kurioze ta di.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Kush ka tre diploma ketu,se jam kurioze ta di.
    disa qe s'shkruajne me ne forum lol, prej kohesh, ma merr mendja qe ta merr mendja cilet jane

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    S'ma kishte marre me pare,por tani po ma merr mendja.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Munde te jete gjithcka,por nje e ka Crregullim kufitar i personalitetit (PBD).
    -Notojne mes simptomeve psikotike dhe neurotike.Tentojne te flasin ne menyre magjike,kane ide te cuditshme,vetlevdaten e kane mburoje.Te folurit (ne kete rast i te shkruarit) e ketyre personave mund te jete shume i cuditshem dhe te kete kuptim vetem per ta.Besojne qe kane fuqi specijale intelektuale dhe te tjeret nuk i vine as ne mes.Kriticizmin keq e menaxhojne dhe munde te zemerohen neqoftese i kritikon ose i injoron.Ne formulimin e fjalive cdo here tentojne -ti formulojne ne ate menyre qe kinse "shkaktojne huti" te pala tjeter.Nga ky egzibicionizem mendor i krijojn vetes alibin e rrejshem te veteknaqesise....etj.etj.
    Ne pergjithesi nuk kane turp dhe jane teper vulgar ne te folur.
    Jane shume te veshtire per trajtim,bashkepunimi me mjekun gati eshte i pamundur,sepse rralle hospitalizohen.
    Ne fund, me se shumti vuajn prej tyre rrethi dhe familja...por sic shihet me perhapjen e internetit malltretojne edhe virtualisht
    Eeee...mor qeveriablu (nuk po mund te duroj pa te cituar), sa bukur shkruan. Nje orator shume i shkathet je, vertet. Aftesine tende intelektuale personale ne te shkruar, oratori une e vleresoj shume, po e qartesoj:_aftesine... Por, cka te vlen Aftesia intelektuale, kur karakteri personal njerezor i yti, nuk eshte ne nivel te duhur(vleresimi vjen sipas shkrimeve qe bene ketu).
    Arsyeja(Fakti/Deshmia): Jam i bindur 100%, se ti e di/e njeh shume mire gjendjen shqiptare ne pergjithesi, jam i bindur poashtu 100%, se ti e ke kuptuar qemoti "porosine" e Nuh Muses, jam i bindur se ti e di, se ti ke aftesi ta vleresosh Qendrimin e Nuh Muses se ai nuk shpreh dhe mbron islamizmin radikal/wehab por ai (Nuh Musa) ju perkujton vazhdimisht se Ai (besa edhe une) kaher e dijme se ti kete e di. Pra, ti e ke kuptuar se asgje me shume nuk thot Nuha, perveq asaj qe ju e ne, te mos e sulmojm njeri-tjetrin per arsye te tilla shpifese, por ne keto rrethana politike te perkrahemi, me nje fjale te jemi te bashkuar;_per KOMB, pa e marr parasysh metoden,mynyren. Ndersa ti, qellimisht e sulmon edhe me tutje panderprer. Pra qellimisht. Kupton??? E bene me qellim!!! Te ishte arsyeja personale kunder tij personalisht, nuk do te ishte problem i madh, por e keqja eshte se ti duke iu drejtuar atij, shpreh mllefin, urrejtjen tende ndaj Fese Islame ne pergjithesi. Sikur i tere ky diskutim, debat (une e vlersoj si SULM ndaj tij, e Fese Islame ne pergjithesi) te ishte ne nje kohe kur gjendja e gjitheshqiptare te ishte e mire, stabile, ne te gjitha trojet e veta, prape do kisha thene:_"...ok, le te hahen mish ndermjetveti..." sic thot populli,...por jo, ti e bene kete kur popullit tone nga te kater anet "po i zihet fryma", kur problemi gjitheshqiptar, ne te gjitha anet, po nxitet, po futet edhe me tutje, thelle e me thelle ne nje gjendje tejet te keqe. Sidomos, ajo ne Maqedoni e Kosoven Lindore!
    Pse po e bene ti kete?
    Nuk besoj ne asnje mynyre, se ti mendon,beson, se pjesa tjeter e popullit qe beson ne Fene Islame eshte e pazivilizuar, jo e emancipuar, apo edhe me larg, se eshte kunder kombit. Jo, ti nuk beson/mendon ashtu!!! Nese ti mendon se permes ndrrimit te Fese Islame ne ate Te Krishter do kishim pasur sukses kunder sllaveve serbo-greko-maqedon, gabon shume rende, sepse ata (sllavet)do kishin kerkuar pastaj, asimilimin plote, nga ne. Nuk do t`na kishin lene, prape kurre rahat, kuurrreeee!!!! Ka deshmu Historia!!!
    Mirepo, prape, po pyes:_ pse e bene ti kete? Ti e di shume mire, ashtu si e ndjen ti fyerjen ndaj Fese tende, ashtu e ndjejn edhe te tjeret, fyerjen tende ndaj Fese tyre (Islamin). Pra, keshtu nxitet Urrejtja ne popull dhe si rrjedhoje behet perqarja, Perqahet populli. Eshte ky qellimi yt?? Te perqahet populli, qe armiku te sundoj apo t`i arrij qellimet e veta me lehte? Nuk duhet edhe aq shume logjike qe njeriu te vije ne kete perfundim.
    I nderuar,... po te nderoj, sepse prape po kam deshire, qe gjithe kjo sjellja yte (ketu ne forum) te jete jo e qellimshme, pasi qe nje dite mund edhe te thuash:_"...nuk e paskam ditur..." dhe te falet...

Eshte e vertet, se ka elemnte radikaliste islame si ne Kosove ashtu edhe ne Shqiperi e maqedoni, por jane te pakte, por kur vjen momenti vendimtar per Kombin e Trojet Shqiptare , ata prape jane aty ku i kerkon vendi, mirpo kunder sllavit greko-serbo-maqedon, e jo kunder ju (te krishterve) sepse, fundi-fundit nuk do te lejohen nga shumica tjeter e myslimaneve te mirefillte, sic eshte edhe Nuha e jo vetem une...Pra ata sot po i mbrojne pikerisht ELEMENTET E KOMBIT: TROLLIN, GJUHEN E GJITHEQKA TJETER SHQIPTARE, ndoshta edhe me metoda qe nuk jana te pelqyshme as per mua.

P.S. u nderpreva nga vajza, nuk mund te shkruaj me shume, por besoj nuk eshte edhe e nevojshme. Duhet vetem te kujtohemi se qfare jemi duke bere tani...nese jo mire, te ndergjegjesohemi, te bejme mire:_te gjithe...per hir te Kombit...

Me te mira...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 05-05-2012 mė 20:51

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Shpjegimi qe i ben ti ketij termi eshte ky:"Primitiv ne kuptimin qe une mendoj, do te thote funksionaliteti i nje krijese nen ligje dhe kodicie qe perseriten pa ndikim te huaj ne rrjedhojen e tyre", qe siē e kupton edhe nje femije i klases se dyte fillore, nuk ka te beje aspak me kuptimin e termit "primitiv", qe siē e thashe edhe me lart tregon thjesht pararendesine ne nje shkalle evolutive!
    Pra, Tunxh efendi, nuhizmi ketu nuk te hyn ne pune fare, e madje edhe perpjekja per te ngaterruar kahjen e diskutimit me kuptimin "rrenjesor", te shkon huq, pasi une kisha parasysh perdorimin e ketij termi edhe me ngjyra rraciste apo nenēmuese e , absolutisht jo ne kuptimin e shtremberuar prej teje!

Dy....mos u mer me ate qe kinse une dua te them ose e mendoj e them ndryshe, por thjesht me ate qe shkruaj:
    Mire bre kurrizdrejtues, a te thash mos i fut hundet aty ku nuk mer vesh ??

Diskutimi im me rolin kish te beje rreth "patriarhatit", ku ai u perqendrua ne "primitivitetin" e kesaj forme te organizimit social !!!, dhe une ja kunderargumentova, duke mare krahasim mes primitivetit ne organizimin social te kafsheve, dhe ate te njerezve !!!, nuk ish ne asnje sekund fjala tek kuptimi gjuhesore i fjales. Cka me be vaj halli, nuk kam tranguj me per te shperblyer dekadencen mendore te rradhes.....if you put water into a cup`, a si ish ajo fillozofia e karatistit ??? (kujdes, barcoletat cdohere prekin intuicionin, mos te te duket tash se eshte "pa vend").....

Vazhdon me nuhizma pareshtur e paturp, duke dashur te kesh te drejte edhe aty ku dukshem e ke gabim!Hap fjalorin , hoxhe efendi e lexo!:
    Oj drite e kontekstit, nese e sheh edhe ti shqipen si me te lashte se latinishten, atehere fjala gjuherisht do me thene thjesht "para", dmth. ajo qe pasohet eshte per pasuesin "para".....cka po flet ne ajer ???, don te na shpalosh inkompetencen ne secilin te dytin qendrim ???, nuk ish ne asnje moment qellimi aty ku ke dale ti me fantazine mendore duke ju ngjit nje attributi e budallakia tjera.....e dim ne se fjala e nxjer fjalen, por rri se paku ne livadhin tend, mos dil andej ka kojshia....

Shembull i persosur i nuhizmit: perdor fjale te pakuptimta(difamuese), vazhdon te flase per kuptimin e fjales"primitiv" sipas botekuptimit te tij pa e vrare mendjen se cili eshte kuptimi i mirefillte i asaj fjale(ngaterron evolucionin me epersine inetelektuale),jep mendime per persona te tjere me te cilet s'ka fare lidhje(ē'mendojne poseduesit e bombes atomike dhe sociologet rreth popujve primitive) e per me teper pa asnje argument, per te vazhduar me shkrimin e termave shqip ne nivelin e gjysemanalfabetit( gjysemaflabet)e per te arritur ne paperfundimin se ēfare mendon nje person qe pi cigare ne park me qen per dore!!!
    Jari "in action"....ja ke grah cepeve, o burr i dheut....prap ketu !!!

O Tunxh efendia!! Qe ti ai qe tha se Islami po infiltron kulturen perendimore dhe se mongolet u infiltruan nga kulture islame!! Kjo eshte nje veti tjeter e nuhizmit, t'i mveshe kundershtarit ate qe thote vete!!
    Tani, po te marrim ne shqyrtim kete nuhizmin me lart, nje e nga nje, t'i thyen lala karthijat kurrizit:
    1) Myslimanet nuk u bene "francuza e angleza", ndoshta sepse hendeku kulturor ishte shume i madh, o ndoshta sepse kolonizatoreve u interesonte t'i mbanin ne rangun e kafsheve te punes, sidoqofte, gati ne te gjitha kolonite e ketyre dy superfuqive, gjuha e dyte zyrtare eshte ajo e kolonizatorit!!!
    ...qe mos behet lamc puna, shkurt.....gjuha nuk ka lidhje me organizimin social, eshte nje "vegel"...te pelqen "harabishtja" ne xhamia ???.....hinduistet sot e kesaj dite e jetojn rrendin social mijevjecare. Ashtu edhe muslimanet, ashtu edhe te krishteret. Po te kish qen njeri grup karshi tjetrit "me i avancuar" (ose me primitiv), do te shkriheshin, ashtu sic ndodhi me mongolet. POINTA ish aty, se kolonialistet edhe pse i kishin gjithe fuqite ekzekutive edhe DHUNSHEM te etablojne rrendin shoqerrore te tyrin, NUK ARRITEN (perpos ne filipine)....vice versa islami PA DHUNE e arrijti implementimin e rrendit shoqerore te vetit kunder mongoleve, e arrijti ate pa piken e dhunes ne terre regjionin e paqesorit, dhe aktualisht gjindet me te njejtin intensitet edhe ne mes te perendimit "me civilizim" kulminant, dhe, islami poashtu ne te madhe edhe tek hinduistet ka depertuar, nje gje, qe nuk e arrijti "civilizimi perendimore".....kjo deshmon nje epersi ne aspektin social te islamit, kurse "patriarhati" eshte vetem nje forme e qeverisjes, tek kafshet "primitive", ngase pereseites dhe effikas....si funksioni i ndonje maqine....

DISKUTIMI im me rolin duhej te zhvillohej ne kete sens, e jo c'arsye paten kolonialisatoret qe i pushtuan trojet e huaja (me i plackit, apo me i civilizuar, me i misionarizuar ???, krejtesisht tema tjera).....kupton ???, natyrisht se jo.....

2)Sa i perket Gandit, ai tregoi epersine e doktrines se Krishtit(pa lufte) ndaj asaj te Muhamedit(t'i vrasim te gjithe kundershtaret) e me kete, ti bere autogol(nese je ne gjendje ta kapesh) e, sidoqofte, India ka kulture angleze(madje flet anglisht)!!
    ....o kurrizdrejtues, c'mendim ka patur Ghandi mbi Muhamedin alejhiselam ???.....ah pusto tru, i ke nxjer per me kullot ne bjeshke, a ???.....shengjergji ka hijt....

" une desha te kem njohuri mbi njeriun me te mire, i cili pa dyshim ka patur ndikimin me te larte ne zemrat e njerezve.....duke ndjek kete qellim u binda forte e me forte, se nuk ish dhuna e shpates e cila ne planin e kesaj ekzistence ja shtroi hapesiren islamit, ishte thjeshtesia e larte, modestia e jashtzakonshme, mbrojtja e pakushtezuar e premtimeve, mundi intensiv qe jeopte ne mbrojtjen e shokeve dhe pasuesve, mostrembja e syrit, besimi absolut ne Zotin, dhe misioni i tij i jetes qe kish profeti. Gjithe kjo, dhe JO shpata, e rafshuan rrugen, dhe tejkaluan cdo veshtiresi. Kur e mbarova vellimin e dyte (mbi biografine e profetit), me erdhi keq, se nuk gjeta me shume material per kete jete te mahnitshme."

Mahatma Ghandi (1869-1948) "The Genuine Islam", Singapore, Vol. 1, No. 8, 1936 (Young India).

3)Epersi ka ai qe eshte me perpara ne shkallen e evolucionit kulturor, e ne fakt, kudo qe te shkosh do te flasesh anglisht!!
    Pra, siē deshem te provonim, perfundimi i tere ketij paragrafi nuhist eshte:???!!!(thjesht s'ka))!!
    ...oooh, habi, jari dinka me ndejt edhe ne kontekst.....habi habi....bukur, evolucion "kulturore"....e jo "primitivitet"....pse, a nuk folet akoma edhe sot ne xhamite "arabisht" ???....francuzet per shembull ne hapesiren ajrore STRIKT lejojn vetem komunikimin ne fracuzce....apo pyete rolin, termat e medicines valle jane latinisht se epersia "kulturore" e latinishtes e ka kushtezuar kete ???...GJUHA ESHTE VEGEL....sa mire e din, kur te bjer ne kallep......kjo, per te aluduar pakez ne "be water my friend".....natyrisht se ka PERFUNDIM....por thejsht jam doktor per teje, e nga ana ime nuk eshte e kushtezuar me gjet patjeter "perfundim"....nuk dua nxenesit te me "mbingarkohen"....

Patjeter qe me djeg!!Nese ia kthejne me flamuj harape e me klithma harape, i japin te drejte asaj dhe tere sllaveve qe na kane hale ne sy!!E, kjo gje na jep te drejte neve qe themi se Islami qe predikon ti bashke me kelyshte e hoxhe Krasniēit, s'eshte tjeter perpos kulture harape!!Mua me djeg dhe fort bile, qe vellezerit e mi Shqiptare te arabizohen.......prandaj une s'kam per t'iu lene asnjehere te villni vrerin tuaj ne kete forum, pa ndeshkuar!!!
    E si don te ja arrijsh ketij qellimi, parimisht duke e tradhetuar baben dhe gjyshin ???, Po ti njehere duhet ta largosh petkun "bir muslimani" nga trupi jot...per kete te duhet dy ose tre gjenerata, qe mos dale nga ana tjeter ndonje "jarigas" i cili ne menyren sic sillesh ti, do te diskreditonte panderprere me realitetin "bir muslimani", qe ti mos te kesh mundesi te pozicionohesh ne qellimin thelbesore....ti je kurrizdrejtuesi qe vet nuk ka kurriz, aman sprish pune, se tjeret nuk e shohin, nuk kane kapacitet....blub blub

Ti Tunxh, me duket se ke te njejtin problem qe ke me termin "primitiv", pra i jep nje kuptim tjeter termit "shqiptar"!!

Qysh do te na besh "shqiptare" sipas kuptimit tend, te shohim pakez: duke na dhene flamijt xhihadiste e harape?!; duke na mesuar harapēen ne vend te shqipes??!; duke na rritur mjekrrat e shkurtuar pantallonat?!; dukembuluar femrat me thase ne krye?!; duke peshtyre mbi Skenderbene e duke nderuar Ballabanin?!; duke u falur ne xhamite e sulltaneve turq?!; duke na bere krenare per vrasjet dhe haremin e Muhamedit?! duke na martuar me kusherira?! duke urrejtur qafirat?!.....Qysh do te n abesh "shqiptare", Tunxh efendi?!
    blub blub i rradhes, monotonia tipike e "argumenteve" te kurrizdrejtuesit....

O trim i trimave, per te ta shkurtuar derdellitjen "primitive!"....dil thjesht ne sheshin skenderbe, dhe ndegjoj pes jere ne dite ezanin nga minarja e xhamise se ethem beut.

Pffffffffffffffff, cfare njeriu i thjesht bre burr !!!, vallahi, nese armada e "intelektualeve" qe do ta cojne shqiptarine perpara e ka kete "inteligjence"....vallahi, edhe vehabisti me i thjeshte do ja u torpedoje tentimet ne sekundin e pare.

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Munde te jete gjithcka,por nje e ka Crregullim kufitar i personalitetit (PBD).
    -Notojne mes simptomeve psikotike dhe neurotike.Tentojne te flasin ne menyre magjike,kane ide te cuditshme,vetlevdaten e kane mburoje.Te folurit (ne kete rast i te shkruarit) e ketyre personave mund te jete shume i cuditshem dhe te kete kuptim vetem per ta.Besojne qe kane fuqi specijale intelektuale dhe te tjeret nuk i vine as ne mes.Kriticizmin keq e menaxhojne dhe munde te zemerohen neqoftese i kritikon ose i injoron.Ne formulimin e fjalive cdo here tentojne -ti formulojne ne ate menyre qe kinse "shkaktojne huti" te pala tjeter.Nga ky egzibicionizem mendor i krijojn vetes alibin e rrejshem te veteknaqesise....etj.etj.
    Ne pergjithesi nuk kane turp dhe jane teper vulgar ne te folur.
    Jane shume te veshtire per trajtim,bashkepunimi me mjekun gati eshte i pamundur,sepse rralle hospitalizohen.
    Ne fund, me se shumti vuajn prej tyre rrethi dhe familja...por sic shihet me perhapjen e internetit malltretojne edhe virtualisht
    Ti kthehu prap tek tema, mos shit p..ordha ketu....as do te ikish si cdo here me bishtin nder vege duke aluduar ne "argumentum hominem" qe perdore nuha, a ???...

...ti te dua me se shumti ne kete mes ketu...

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Ne nenforumin ateist, u akuzova nga nje Amebe Islamike per mungese Edukate sepse iu pergjigja nje pyetje me kunderpyetje. (Edhepse ishte komplet e kunderta)
    Po shfrytezoj rastin ta pyes Nuhiun nje here, ne Bashkmendimari i tij me te cilin ndajne mendimin kolektiv ka te drejte?
    Si thua Nuh, a eshte mungese edukate ti pergjigjesh pyetjes me kunderpyetje?
    Scion legjenda,

Edukata mbillet ne baben para, pastaj e trashegon femija.....tregom,. cfare edukate ka patur gjyshi jot (muslimane ???), baba jot (komuniste ???), e ti (perendimore ???)......une kam trashigimi islame ne familje, PA NDERPRERJE....eshte e patjtersueshme ne kete rrjedhoje pyetja te pasohet nga nje kunderpyetje......nuk hahet tatlia para supes.....perkundrazi, betimi ndaj arsyes eshte veti numer nje e nje njeriu qe mendon se ka "edukate"....

Me ke pyetur njehere, se cfare mendimi personal kam une mbi protestat ???....apo nuk kemi arrijt akoma tek ajo pike....njehere do te mirena me pyetjen se kurre do te vije Godot, a ???

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    ti mer kokra e idiotit, mbete pas dy postimeve ne te tretin duke thene qe je inxhinier, ti je gamor mer, s'ke me shum se 4 klas shkoll, hajvan islamik.
    ketu ne forum ka njerez me nga tre universitete dhe qe vlejne, por s'kane tundur kurre diplomat.

nje analfabet ka kompleksin e injorances, dhe duke mos te njohur ketu askush shet dengla inxhinieri, ti flet vetem per islam mer, ca *** inxhinieri je ti, koktul xhamie.

mjekrcap trecereksh
    Kush je bre ti ???, nuk te kane mesuar ne shtepi se si futet njeriu ne nje konversacion ???....trego pakez edukate....nese ke me shume se 4 klas shkolle se paku kete rrend njerezore duhet me e dijt, edhe nese nuk i ke 4 klas, se paku mesimet e para qe ti jep nena kane te bejne me sjelljen karshi tjereve....

tungi
    albanish by nature

Faqja 72 prej 79 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •