Close
Faqja 66 prej 79 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 790
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Kam edhe nje pyetje per anetarin "Sharri-Liburna"; C'lidhje ke ti me Vetevendosjen? Po me Liburn Aliun?

Me keqeardhje po ta them, por ti nuk meritoke te jesh ne mesin e djemeve (aktivisteve) te Vetevendosjes.

Ps. Une me Liburn Aliun kam pasur nje kontakt dhe jemi mirekuptuar mire me njeri tjetrin edhe pse nuk i perkas levizjes Vetevendosje, e nuk i perkas asnje partie tjeter...
    Te lutem, me jepni tani nje pergjigje....

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Te lutem, me jepni tani nje pergjigje....
    Ti edhe nese je nje agjent i dikujt ,se paku haptas mos e thuaj, mos u mundo te dalesh nga tema , W nuk eshte cak i temes ,por ju gjithnji mundoheni ta lidhni W me tema qe nuk i perkasin W-s ,per ate a e meritoj apo jo me qen un anetar i W-s , ju nuk keni kapacitet mua te me vleresoni ,nji fjal popullore thot"pshurru me nji rrasht e kqyre vehten" se moti nuk paske pas rast me e shiqu vehten ,e teper paska fillu me te hy vetja ne huuj.
    PS. Liburni ,nuk eshte kategori e jotja, qe mos te flet me te gjitha kategorit e njerezve ,po edhe me tanden.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 26-03-2012 mė 08:24
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Vertete qenke nje injorant me nje fjalor ekstremisht te pist o i nderuar. Habitem me ty pasi qe nuk me njeh se kush jame dhe cfare jam dhe ben keso lloj paragjykimesh madje....!

Une ate qe pashe edhe ta thash dhe bera pyetje, sepse jam kurioz te di c'lidhje ke ti me Liburn.

Ps. Shpresoj qe te mos jesh ti ai, sepse do zhgenjesha tej mase pasi qe ne fillim me kishte dhene pershtypje te mira ai djale.

Sa per kapacitetin! Duket sheshit dituria juaj .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 26-03-2012 mė 08:42

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Vertete qenke nje injorant me nje fjalor te ekstremisht te pist o i nderuar. Habitem me ty pasi qe nuk me njeh se kush jame dhe cfare jam dhe ben keso lloj paragjykimesh madje....!

Une ate qe pashe edhe ta thash dhe bera pyetje, sepse jam kurioz te di c'lidhje ke ti me Liburn.

Ps. Shpresoj qe te mos jesh ti ai, sepse do zhgenjesha tej mase pasi qe ne fillim me kishte dhene pershtypje te mira ai djale.

Sa per kapacitetin! Duket sheshit dituria juaj .
    Me keqeardhje po ta them, por ti nuk meritoke te jesh ne mesin e djemeve (aktivisteve) te Vetevendosjes.

Ja kjo lart eshte mendimi yt,kurse ajo me te kuqe eshte prap ideja jote ,kur te bejsh pyetje, e ben si njeri ,e jo me paragjykime , po ta bejshe pyetjen ndryshe un do te pergjigjesha krejt ndryshe po qysh e lype edhe e gjete.

E qka i pani ba keti antari nuk e di- postuar nga antari me emrin Dijetari:njeher i ka pas ba antari me emrin dr qendra po ku esht ai ......nuk dihet se ku
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 26-03-2012 mė 08:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Pas gjith atyre fyerjeve e sharjeve, nenqmime pa kufi dhe ti prap deshiron qe te bej pyetje si duhet? Me quajte "Magjyp" e qmos tjeter....! Mos valle diku te bera ndonje sulm direkt une ty qe te me shprehesh ne kete menyre ti mua?

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Pas gjith atyre fyerjeve e sharjeve, nenqmime pa kufi dhe ti prap deshiron qe te bej pyetje si duhet? Me quajte "Magjyp" e qmos tjeter....! Mos valle diku te bera ndonje sulm direkt une ty qe te me shprehesh ne kete menyre ti mua?
    Ketu nuk mundesh te punosh me diktat ... Pse pra po me pyet ????

Myftiu Tėrnava: T’u ndalohet hyrja nė Kosovė ekstremistėve islamė

Publikuar: 26.03.2012 - 13:37

Prishtinė, 26 mars -Myftiu i Kosovės, Naim Tėrnava nė njė intervistė pėr RTK-nė, u ka bėrė thirrje institucioneve kompetente tė Kosovės tė ndalojnė hyrjen nė vend tė shtetasve tė huaj, tė cilėt me veprimet e tyre po prishin imazhin e fesė islame nė Kosovė dhe po dėmtojnė tolerancėn fetare tė kultivuar me shekuj ndėr shqiptarė.

Me pamjen e tyre, ata dėshmojnė se nuk pėrkojnė aspak edhe me realitetin qė ekziston nė Kosovė, ka shtuar myftiu Tėrnava.

Kjo thirrje eshte ber nga myftiu i kosoves ,don te thot qe me plot te drejt populli shqiptar eshte i brengosur nga rrjetet e sherbive te huaja per futjen ne tokat arbrore virusin e xhihadovehabistav ne krye me shefqet krasniqin dhe klysht e tyre qe jan shkep gjithkah ,po ashtu edhe tek FSh.

Koha ditore

Le te vazhdon thelbi i temes .-......

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ketu nuk mundesh te punosh me diktat ... Pse pra po me pyet ????
    Nuk je ne gjendje te me japesh nje pergjigje...?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    ...duke biseduar,paraja e prish njeriun,i thash nje shokut nje dite!!!e dini si ma ktheu???!!,ja jua them une tani:kur ta thuash kete fjali me tha,vere ne thonjeza njeriun,e perse i thash,sepse njeriun e vertete e me plote identitet nuk ka gje ne bote qe e then...

...e atehere nga fjalia e tij u frymezova ne fjaline ne vijim:

...njeriun e pa vertete e then gjeneza e vet,sepse ka humbur veten e vet,duke lene identitet...

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

“Hapi i parė nė likuidimin e njė populli ėshtė tė fshini kujtesėn e tij. Shkatėrroni librat e tij, kulturėn e tij, historinė e tij. Atėherė vini dikė tė shkruajė libra tė rinj, tė krijojė njė kulturė tė re, tė shpikė njė histori tė re. Para se tė kalojė shumė kohė kombi do tė harrojė se ēfarė ėshtė dhe ēfarė ka qenė”.

Milan Kundera
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 29-04-2012 mė 03:49
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Celula e nje kombi eshte FAMILJA ,qe kete te fundit islami e degradon ......me nje fjale islami eshte kunder familjes e lere me kunder kombit ...!!!

Faqja 66 prej 79 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •