Si thua ti Tunxh, kur gomari pellet, duhet te perkthej pellitjet apo te merrem me gomarin??!

Te lumte Tunxh!! Tani ke per te sjellur argumente te mbeshtjella me referenca nga burime te ēertifikuara!!
Ne cilin liber e ke lexuar Tunxh?!Sill nje emer historiani te vetem qe e ka shkruar kete gje!!
Nuh Musa, po qe se e sjell postimin ku e kam "potencuar" kete hajvanllekun ketu, betohem perpara te gjithe forumisteve se do te therras "Allahu hyqber", ama nese nuk e sjell, ti duhet te pranosh perpara gjithe forumit se je kelysh turku dhe sharlatan!!
Une kam thene gjithmone se Gjergj Kastrioti ua ka leruar sulltaneve turko-myslimane e ti s'ke guximin te na tregosh se sa te djeg kjo gje!!
Presim pergjigjen tende Tunxh Musa!!
Shoh se te paska pelqyer "trangulli", Tunxh.....e si mos t'i pelqeje turqeliut!!
Ti me dashje ngaterron rendin e gjerave ketu, Tunxh efendi!!
Nuk jam une ai qe sulmon Shqiptaret myslimane, e shumta jam ai qe mbron figurat e kombit nga krimbat!
Ishe ti ai qe fillove sulmin kunder nje historiani Shqiptar, vetem pse ishte i nje feje tjeter nga ajo e pushtuesit tend te dashur turk!!
Jemi duke pritur akoma argumentat e akuzave kunder Marin Barletit, mandej mund edhe te diskutojme nese shqiptaret myslimane te Kosoves dhe Maqedonise vene fene mbi komb apo anasjelltas!!
Derisa ti te mos sjellesh ndonje argument ne mbrojtje te akuzave kunder Marin Barletit(mund te sjellesh edhe ayo burimer serbe qe permende), ngelesh vetem nje gomar qe pellet "badihava".....dmth, gomar turk!!
Primitiv toni im, Tunxh??! Thene nga nje "inxhenier" me "kulture" austriake, pardon, anadollake qe shprehi si ajo me te kuqe, eshte groteske....!
Jo shqiptaret myslimane qe nuk ndajne botekuptimin tim, por shqiptaret qe i thurin lavde turkut osmanlli, nuk mund te jene tjeter perveēse kelyshe turku!!
Si do t aquaje ti nje shqiptar ortodoks qe i thur lavde serbit, Tunxh efendi??!
Si do ta quaje ti nje shqiptar qe te propozonte si Hero, nje shqiptar qe ka rene ne beteje kunder shqiptareve duke luftuar ne rradhet serbe??!
Ja kush je ti Nuh Musa, qe propozon per Hero Ballaban Pashen, ne vend te Heroit Kombetar, Gjergj Kastriotit!!
Une e kam zgjidhur "krizen e identitetit" Nuh Musa, pikerisht ate dite qe hodha tutje petkun(edhe pse egzistonte vetem si emertim) te myslimanit dhe zgjodha t'i kthehesha fese se Heroit Kombetar, fese para-osmallie, fese se stergjysherve te mi!!
Keshtu qe nuk kam asnjefare konflikti me identitetin tim evropian, kombetar e liridashes!!
Kush ka krize identiteti, eshte ai qe i thote vetes shqiptar, krenohet qe eshte i paperkuluar kunder armikut dhe pastaj shkon e falet ne tempullin qe mban emrin e armikut te dikurshem, madje, pikerisht fale kesaj krize identiteti arrin deri atje sa te mos jete ne gjendje te dalloje heronjte nga tradhetaret, mikun nga armiku, logjiken nga ēmenduria...!
Tema titullon "islami kunder Kombit" e shkrimet e tua e vertetojne katerciperisht kete teze!!
Deri tanime, vetem islamiket flasin kunder te gjitha atyre vlerave qe perbejne Kombin, e ti je misherimi i islamikut Nuh efendia!!
P.S. E nuk po zgjatem me bollekun e zhgarravinave drejtshkrimore, sintaksore, logjikore e edukative me te cilat jane perplot postimet e tua!!
P.P.S.Ta ka thene mire vellai im, qeveriablu: Une s'mund te jem kurre mik i nje krimbi qe levdohet me "heroizmin" e nje tradhetari si Ballabani dhe peshtyn mbi Gjergj Kastriotin!!Ptu...
Krijoni Kontakt